Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Sol kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı
Hereket ederken birden nefes nefese kalma
Göğüs ucu hassasiyeti sonrası test yaptım ve çok şükür hamileyim🤲
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) ne gibi belirtiler yaşadınız acaba? Göğüs hassasiyeti demişsiniz şişme ve sertleşme de oldu mu? Benim de regl gecikti ama 25. Gün idrar testim negatif çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) ne gibi belirtiler yaşadınız acaba? Göğüs hassasiyeti demişsiniz şişme ve sertleşme de oldu mu? Benim de regl gecikti ama 25. Gün idrar testim negatif çıktı o yüzden ihtimal vermiyorum.
Sertlik yoktu canım sadece göğüslerin dokununca acıyordu hala öyle

Sertlik yoktu canım sadece göğüslerin dokununca acıyordu hala öyle
Benim ucu çok acıyor ve hiç olmadığı kadar büyüdü uçları da. Sigara bıraktırma ilacı kullandım ay başında 8 gün kadar, onun yaygın yan etkilerinden biri adet düzensizliği imiş ondan gecikti heralde diye düşünüyorum.

Benim ucu çok acıyor ve hiç olmadığı kadar büyüdü uçları da. Sigara bıraktırma ilacı kullandım ay başında 8 gün kadar, onun yaygın yan etkilerinden biri adet düzensizliği imiş ondan gecikti heralde diye düşünüyorum.
İnşallah rabbim vakti zamanı gelince verir canım

Ya kzilar nenolur bilen biri bana cevap verebilir mi yaaa ne olur şuan çok kötüyüm, benim adetim 1 Mart oldum bitti, şuan takvime göre 4 haftalık gebeyim bugün adet günüm az birşey pembesi bir leke geldi ve bundan 2 gün öncede kahverengi leke geldi bu adet kanamasi mi yoksa yerlesmemi lütfen bilen cevap verebilir mi yarın zaten doktora gidip kan verceemde ama ne olur adet kanaması olmasın ya çok istiyorum allhim bütün. Belirtileri yaşadım bilenler bana cevap verebilir mi kızlar 😔😔😔

Adetinize 10 gün varsa hamilelik belirtisi olmayabilir😑 1 kimyasal gebeliğim var onda da yumurtlama bittiği gün göğüslerime dokunamıyordum bu sefer takip etmedim yumurtlamayı bilmiyorum ama adete bir kaç gün kala oluyor genelde.

Umarım yanılırım ve hamilesinizdir🤲 rabbim sabrınızı tez vakitte ödüllendirsin🤲
Amin canım 🤲 bu ay biraz şüphelenmiştm kendimden diğer aylara göre çok farklı belirtilerim. Perşembe doktora gidicem bakalm ne çıkcak

Teşekkür ederim. Kahverengi halka kısmı acıyordu şuan da da hafiften dolgunlaşma oldu. Düzensizlik hamile kalmadan önce olabiliyor rahim kendini hazırlıyor derler rabbim hayırlı zamanda nasip etsin sizlere de 🤲

Teşekkür ederim. Kahverengi halka kısmı acıyordu şuan da da hafiften dolgunlaşma oldu. Düzensizlik hamile kalmadan önce olabiliyor rahim kendini hazırlıyor derler rabbim hayırlı zamanda nasip etsin sizlere de 🤲
Amin 🙏 geçen ay erken oldum bu ay da gecikiyor, mart ayı altüst etti düzenimi mevsim geçişinden bu kadar etkilenmemiştim hiç

Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.. Benim 10 yasında bir oglum var 10 sene önce hamile kaldığımdaki anları belirtileri hatırlamak biraz mümkün değil.. Bu ay adetten önce test yaptim pozitif çıktı , sonra sadece taze kan geldi ama adet gibi oluk oluk değildi normaldi , 5 gün sürdü , sonra test yaptim negatif çıktım. O ara yumurtlama dönemini bekledik 2 gunde bir yaptık.. 16 ile 23arası yumurtlama tarihim, ama 14 15 şindede yaptık , yani sonra adet bitimi ve yumurtlama dönemindede devam ettik. Adet tarihim 25 gunde 24 gunde bir 1 2 gun degisir. Takvime göre 2 şubatta adetimin başlangıc tarihi. 6 gun önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı , pazartesiden beri sol kasık agrım yurumeme engel oluyor , karnımda şişlik , tatli isteği yok hep ekşi , hafif miğde bulantısı iştahsızlık , az kabızlık ama agrı hep sol tarafta böyle dokundukca kalbim orada atıyor , bel ağrısı , erken test yapip moral bozmak istemiyorum , goguslerim adetten önce agrırdı suan sadece kahverengi kısmında pütür pütür dokunduğum zaman , sizce adet tarihimi bekliyeyim erken test yapayımmı? Kan testi içinde erken çünkü adet tarihi geçtikten sonra yapılması daha iyimiş.. 10 sene gecince aradan unuttum o günleri :KK66: yardımcı olursanız sevinirim?
Belirtiler hamilelik belirtileri geç döllenme ise idrara hemen geçmemiş olabilir biraz daha bekleyin derim :)

Merhabalar birkaç aydır burada yazılanları okuyorum ilk defa yazma gereği duydum bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Ovulasyon testi kullanmıyorum 2 aydır eşimle reglim bittikten sonra gün aşırı deniyoruz bu doğru bi yöntem mi acaba emin olamıyorum çok fazla ilişki gebelik için sorun olabilir mi? Sadece ovulasyon günlerinde mi yapılmalı sizce?
Bu arada son bir haftadır kasıklarıma anlık batmalar oluyor özellikle sol kasığımda daha çok, adetime bi hafta kala göğüslerime dokunamazdım çok acırdı şu an bata 6 gün var ve göğüs hassasiyetimden eser yok. Bişeyler hissetmek için kesinlikle çok erken olduğunu biliyorum ama insan vücudunu dinlemeden duramıyor..

Merhaba canlar. Yaklaşık 5 gündür aşırı mide yanmam var. Ayrıca sağ ve sol kasığımda ara ara sancım var. Bugünde kahverengi lekelenme ve pembe renkte akıntı geldi. Reglime henüz 10 gün var. Şaşırdım ilk defa başıma böyle bişey geliyor. Regli mi olucam yoksa kist filan mı oluştu acaba? VirüstenKorktuğum için bugün doktora da gidemedim. Sizce kist oluşmuşsa böyle etkiler yapar mı??

Kızlar bir sorum var. Normalde her adetten belli bir süre önce göğüslerim deli gibi ağrır ve dolgunlaşırdı. Bu ay ağrıda dolgunlaşmada sıfır. hiç bir şekilde yok. Bunu yaşayıp ta gebelik öğrenen var mı ? belirti aramak değil amacım ama bat dündü. gelecek gibi hissediyorum ama hiç göğüs ağrısı çekmeden adet olmamıştım. yaşayan varsa aydınlatabilir mi beni ? :))

Merhaba canlar. Yaklaşık 5 gündür aşırı mide yanmam var. Ayrıca sağ ve sol kasığımda ara ara sancım var. Bugünde kahverengi lekelenme ve pembe renkte akıntı geldi. Reglime henüz 10 gün var. Şaşırdım ilk defa başıma böyle bişey geliyor. Regli mi olucam yoksa kist filan mı oluştu acaba? VirüstenKorktuğum için bugün doktora da gidemedim. Sizce kist oluşmuşsa böyle etkiler yapar mı??
Benim de ilk defa öyle bi akıntım oldu aynısı kahverengi ve açık pembe o ay hamileymişim ama benim devamı gelmedi bence kesin hamilesin

Benim de ilk defa öyle bi akıntım oldu aynısı kahverengi ve açık pembe o ay hamileymişim ama benim devamı gelmedi bence kesin hamilesin
Bunu bende yaşadım ya, ama 2 gün adet olmuştum o yüzden heveslenmiyordum, normale göre kısa sürmüştü ama adet kanamasıydı. Dün gecede 5-6 damla pespembe kremsi akıntım oldu, ilk defa pembe akıntı gördüm, sağ kasığımda ağrım var hafiften. Son ilişkimde 28 şubatta oldu, 19 martta 2 gün adet oldum. Bugünde bi test alacam nolur nolmaz, eğer yoksa kadın doğuma gidecem🥰

Bunu bende yaşadım ya, ama 2 gün adet olmuştum o yüzden heveslenmiyordum, normale göre kısa sürmüştü ama adet kanamasıydı. Dün gecede 5-6 damla pespembe kremsi akıntım oldu, ilk defa pembe akıntı gördüm, sağ kasığımda ağrım var hafiften. Son ilişkimde 28 şubatta oldu, 19 martta 2 gün adet oldum. Bugünde bi test alacam nolur nolmaz, eğer yoksa kadın doğuma gidecem🥰
Benim 8 Nisan adet tarihim bende de koyu sarı akinti var yani açık kahve gibimsi niye böle oldu anlamadım

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Bnde böyle oldum onun öncesinde şiddetli baş ağrım wardı sonra iki gün bacak ağrısı ama 4 5 gündür de göğüslerim de acayip ağrı war yatamıyorum o derece adete 5 gün kaldı bugün test yaptım tek çizgi yanında ki t nin altında da bir nokta kırmızı çıktı ama bilemiyorum işte emin değilim bnde bir ümit sardı içimi

Back