Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Dünden beri okuyorum sürekli çok sevinmiştim hamile olmanıza. Kendinizi üzmeyin lütfen umuyorum atlatabileceginiz bir durumdur bebeğiniz sizinle olsun fakat yine de elbetteki kendi kararınız
Çok teşekkür ederim anlayışlı sevgi dolu msjınız için umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik Yaşar ve kucağınıza alırsınız sizde fakat atlatabileceğim bi durum değil bu yani nasıl ifade edilir bilmiyorum ama tek bildiğim karmakarışık olduğum

Canım arkadaşım ben olsam doğururdum. Ama tabi bu senin aile ve ekonomik durumuna göre verebileceğin bir karar. Ben eşimden boşanırsam tekrar evlenmeyebilirim bir çocuğum olsun en azından diye düşünürdüm
evet çok haklısın medeni bi boşanma olsaydı belki bunu düşünürdüm fakat hiç hoş olmayan şey yüzünden boşanıyorum ve arkamda bi ailem yok ekonomik anlamda çok şükür iyiyim ama sadece maddiyatla bakamam ki manen de destek lazım bunu kimsede bulamam

Canım benim bu arada 6. Haftadayım hala belirti yok bende hiç yaşamadım o yüzden çok takılma belirtilere sen kendini dinlersen sürekli belirti bulursun zaten ama şöyle bişey var bunu nerdeyse herkesten duydum kendimde yaşadım hamile kadının salgıladığı beta dan dolayı idrarda tuhaf ama keskin bi koku oluyor hiç dikkat ettin mi kendinde

Herkese merhabalar Pazar gunu ekteki testi yaptım cıplak gozle zor gorunen bı cızgı yakaladım yapıldıgı an çıktı testte bes dakika ıcınde. Gozuksn diye ben resimle oynadım rengiyle . Görebilen varmı? Bu sabahta test yaptım ama testi yanlıs yaptm sanırım 12de yatmıstm gece 3te tuvalete kalktım test geldi aklıma cok az bı ısrar yapabıldım halbukı sıkılmıştım onu kapta sakladım sabah 7de ondan test yaptım niye ole bı hata ettım bılmıyorum uyku hali sanırım negatif cıktı oyuzden guvenemedm teste . Bu teste göre sızce tekrar yapsammı test yarın bat gunum

Sürekli tuvalete gidiyorum dun ve önceki
Açıkcası hiç dikkat etmedim ona bende sürekli batmalar oluyor şuan sağ bacağımda bile var olmayacağını düşündüğüm içindi sanırım dinleyip duruyorum

Çok teşekkür ediyorum insallah Siz daha iyi bilirsiniz ne yapmanız gerektiğini sizi ne daha iyi hissettirecekse temennim onun olması

Sonradan dikkat ettim bende araştırırken eski usül gebelik belirtilerinin aslında doğru olduğunu anladım mesela kirpiklerim karışıktı hamilelikte oluyormuş nedense ve göğüslerde damarların belirgin olması çok dikkatimi çekmişti

Ya evet onu okumuştum karışık gibi görüyorum kendim mi görüyorum bilmiyorum karnımda gaz var hep sol tarafinda sanki seğirme gibi atiyor gibi anlamadigim bir sey de oluyor cok var daha regl gününe beklemekten baska yapacak bir sey yok sanirim

Umarım en kısa zamanda alırız güzel haberlerini beklemek en iyisi gerçekten ve kendini dinleme rahat ol içini de ferah tut stres yapma

iyi akşamlar kıslar; sat 8 kasım, bat 4 aralık ovulasyon testi 20 kasım pik ve 19-21 kasım günlerini değerlendirdik. Hamişlik ne zaman belli eder kendini eğer olursa 7 gün var bata
Merhaba hanımlar. Benimde Bi sorum var. Adetime 1 hafta var mide bulantım oluyor ara ara bazen midem yanıyor kasık ağrım oluyor bazen. Sağlı sollu yumurtalık ağrım da oluyor bunun yanında beyaz akıntım da var sizce hamile olma ihtimalim var mı bebek istiyoruz zaten uzun zamandır deniyoruz

Merhaba, adetime 4 gün var 1 hafta önce göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu, bugün ağrısı ve acısı geçti, şişkinliği duruyor ama acımıyor, hamilelik belirtisi olabilir mi acaba yaşayan var mı bu durumu?

Öyle olunca benim ben adet oluyorum . Ağrı geçerse adet olursun büyük ihtimal

Kızlar merhaba. Yumurtlamadan 4 gün geçti. Ovulasyon testi ile takip ettim degerlendirdim.bugun kasiklarimda ara ara iki taraflı batma oluyor ve vajinada batmaya benzer zonklama gibi biseu yaşadım 1 dk falan sürdü . Bunlar belirti olabilir mi ya yasayan varmı merak ettim acaba döllenme falanmı diye.

geçen ay banada oyle oldu bacak ağrısına kadar yaşadım ama gebe değildim bu bir belirtide olabiliyor olmayadabiliyor. kişiden kişiye değişiyor. ama inş döllenmedir

geçen ay banada oyle oldu bacak ağrısına kadar yaşadım ama gebe değildim bu bir belirtide olabiliyor olmayadabiliyor. kişiden kişiye değişiyor. ama inş döllenmedir
Hadi ya . O zaman pek takılmayım buna olmayabilir. Teşekkür ederim inşallah vardır ya .

aynen hiç takılma sonra yıkım oluyor. hıc belirti olmadan da hamıle olabılırız. gecen ay ben cok taktım cok uzdum kendımı ondan dıyorum sanada. bekle sabırla
Haklisin canım . Takmicam diyorum her ay sonra yine acabalar başlıyor kafamda.bakalim daha 13 gün var adete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…