İnsan daha kolay sabrediyo sanırım böylelikle zihin boşalıyor, bir ilgi odağı olunca da beklemek kolaylaşıyor, psikolojimizi korumanın bir yolu bence. Benim de 1,5 yıl oldu bu süreçte iki düşük yaşadım. Şunu farkettim yumurtlamadan önceki üç günü boş bırakıp yumurtla ve sonrasını ne zaman değerlendirsem hamile kaldım. Aklınızda olsun. Sağlıksız oldular ama sonuçta kaldım. Testler falanda normal çıktı bu arada düşüklerde sebepsiz. Bu ay olmazsa yine denediniz mi bilmiyorum ama sizde bunu deneyin. Ben bu ay böyle yaptığım için bu seferki silik çizgiden umutlandım ay bide göğüslerimde hiç ağrı yok son 1 hafta kala mahveder beni normal şartlardabenim ovülasyon günümde adet günümde bellidir, zaten yumurtlamayı hep anlarım kasıkta 1 gün ağrım olur, ama ovülasyon testini pik görmeyi seviyorum ne yapayım
Gebeliğin olmadığıda belli ama yine de test yapıyorum durmaksızın yıllarca hiç bıkmadan usanmadan
Tavsiyen için teşekkür ederim. Okudunuzmu bilmiyorum ama Bende burda 1 sayfa önce birşey paylaştım, tamda senin bu önerine çok yakın bişey.İnsan daha kolay sabrediyo sanırım böylelikle zihin boşalıyor, bir ilgi odağı olunca da beklemek kolaylaşıyor, psikolojimizi korumanın bir yolu bence. Benim de 1,5 yıl oldu bu süreçte iki düşük yaşadım. Şunu farkettim yumurtlamadan önceki üç günü boş bırakıp yumurtla ve sonrasını ne zaman değerlendirsem hamile kaldım. Aklınızda olsun. Sağlıksız oldular ama sonuçta kaldım. Testler falanda normal çıktı bu arada düşüklerde sebepsiz. Bu ay olmazsa yine denediniz mi bilmiyorum ama sizde bunu deneyin. Ben bu ay böyle yaptığım için bu seferki silik çizgiden umutlandım ay bide göğüslerimde hiç ağrı yok son 1 hafta kala mahveder beni normal şartlarda
Şimdi dönüp okudum uzun yazı okumayı çok severim, saatlerce forumda geziniyorum her günTavsiyen için teşekkür ederim. Okudunuzmu bilmiyorum ama Bende burda 1 sayfa önce birşey paylaştım, tamda senin bu önerine çok yakın bişey.
Uzun biraz belki okumazsın, ama yazdığımın özeti; eğer hamile değilsen Sende o günlerden sonra adete kadar başka ilişki yaşama diye tavsiye ediyorum, umarım gerek kalmaz.
İnşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur.
Bazı kişilerde adete yakın göğüs ağrıları olurken, hamile kaldıklarında göğüs ağrısı hiç olmuyor.
Tavsiyeniz için ben de teşekkür ederim bu aradaTavsiyen için teşekkür ederim. Okudunuzmu bilmiyorum ama Bende burda 1 sayfa önce birşey paylaştım, tamda senin bu önerine çok yakın bişey.
Uzun biraz belki okumazsın, ama yazdığımın özeti; eğer hamile değilsen Sende o günlerden sonra adete kadar başka ilişki yaşama diye tavsiye ediyorum, umarım gerek kalmaz.
İnşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur.
Bazı kişilerde adete yakın göğüs ağrıları olurken, hamile kaldıklarında göğüs ağrısı hiç olmuyor.
2. Yumurtlamaya inanma sen, belki istisna durumlar oluyordur ama senin adetlerin düzenliyse sen buna takılma. Çünkü öyle bir durum olsa bile en basiti adet döngün uzar.Tavsiyeniz için ben de teşekkür ederim bu arada
Göğüs ağrısı tam bir muamma oldu bakalım birkaç güne belli olacak durum.
İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en yakın zamanda
Doğru söylüyorsunuz ah inşallah2. Yumurtlamaya inanma sen, belki istisna durumlar oluyordur ama senin adetlerin düzenliyse sen buna takılma. Çünkü öyle bir durum olsa bile en basiti adet döngün uzar.
3 gün sonra burayı açıp bakacağım, inşallah yazılarınızın altında gebelik imzanızı görürüm.
Ben bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.
Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamaya
mantıklı aslında çok ilişki yumurtaları yoruyor olabilir mi denemeye değer bence umarım en kısa zamanda bu teoriyi doğrularsın güzel haberlerini bekliyoruzBen bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.
Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamayanlar 1 ayda böyle deneyin demeye geldim...
Bende aynı bu şekildeyim bu ay. Regle 3 kala test yaptım silik çizgi çıktı batı bekliyorum şimdi inşallah hamileyizdir
Yaaa sizin silik cıkmış yine bir umut var inşallah vardır bebek:) sizinde mı normalde göğüsler adet öncesi ağrır. Benimde bugün 3 kaldı 4 de olabilir. Hâlâ göğüslerde yok bir his.ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.Bende aynı bu şekildeyim bu ay. Regle 3 kala test yaptım silik çizgi çıktı batı bekliyorum şimdi inşallah hamileyizdir
Evet her ay ağrır iç çamaşırı kullanırken bile zorlanırım yani normalde bir hafta kala. Kaç gündür hiçbir şey yoktu Sanki ince ince derinden uçları bugün biraz sızlamaya başladı gibi hissediyorum 2 gün kaldı regle. Hayırlıdı inşallah vardır ikimizdedeYaaa sizin silik cıkmış yine bir umut var inşallah vardır bebek:) sizinde mı normalde göğüsler adet öncesi ağrır. Benimde bugün 3 kaldı 4 de olabilir. Hâlâ göğüslerde yok bir his.ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
Hadi inşallah canım yaa :) senin silik olmuş test vardır sende:) benim erken gebelik testi negatif olduğu için umudum yok malesefEvet her ay ağrır iç çamaşırı kullanırken bile zorlanırım yani normalde bir hafta kala. Kaç gündür hiçbir şey yoktu Sanki ince ince derinden uçları bugün biraz sızlamaya başladı gibi hissediyorum 2 gün kaldı regle. Hayırlıdı inşallah vardır ikimizdede
Silik çizgiye güvenemiyorum ki canım her ay benzer testler çıkıyor sonra hüsranHadi inşallah canım yaa :) senin silik olmuş test vardır sende:) benim erken gebelik testi negatif olduğu için umudum yok malesef
Inşallah canım . Peki cizgin 10 dk içinde çıktımı . Eğere öyleyse vardir.testini tekrarla mutlakaSilik çizgiye güvenemiyorum ki canım her ay benzer testler çıkıyor sonra hüsransenin daha zamanın var bir günde bile negatif pozitife dönebiliyor regl geçmeden ümitsizliğe kapılma :)
Evet 10 dk içinde çıktı. Ptesi regl günüm tekrarlayacağım inşallahInşallah canım . Peki cizgin 10 dk içinde çıktımı . Eğere öyleyse vardir.testini tekrarla mutlaka
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba . Adet oldunuz mu hamilemiziniz acaba merak ettim:) göğüslerde ağrı için konuşmuştuk ya.benimde adet gunum bugün dün başladı hassasiyet elleyince acıyor.acaba dedim hamile olabilirmiyim ama dün test yaptım negatof çıktı. Sizin durum nasılEvet her ay ağrır iç çamaşırı kullanırken bile zorlanırım yani normalde bir hafta kala. Kaç gündür hiçbir şey yoktu Sanki ince ince derinden uçları bugün biraz sızlamaya başladı gibi hissediyorum 2 gün kaldı regle. Hayırlıdı inşallah vardır ikimizdede
Adet günümden bir gün önce negatif çıkmıştı ben de öyle olunca bir daha test yapmadım ama iki gün geciktimMerhaba . Adet oldunuz mu hamilemiziniz acaba merak ettim:) göğüslerde ağrı için konuşmuştuk ya.benimde adet gunum bugün dün başladı hassasiyet elleyince acıyor.acaba dedim hamile olabilirmiyim ama dün test yaptım negatof çıktı. Sizin durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?