Yaa ben sanki testiniz silik çıkmıştı diye hatırladım:) benimde bugün adet günümdü dün başladı göğüs hassasiyetim bugün azaldı ama . Sanırım yarın adet olucam. Umarım vardır bebek .gecikme bile bir umut oluyor :) başka belirtileriniz varmı adet olucak gibimisinizAdet günümden bir gün önce negatif çıkmıştı ben de öyle olunca bir daha test yapmadım ama iki gün geciktimyarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Göğüslerimde hala ağrı yok
3 gün kala silik çıkmıştı 1 gün kala negatif çıktı bende anlayamadım neden böyle olduğunuYaa ben sanki testiniz silik çıkmıştı diye hatırladım:) benimde bugün adet günümdü dün başladı göğüs hassasiyetim bugün azaldı ama . Sanırım yarın adet olucam. Umarım vardır bebek .gecikme bile bir umut oluyor :) başka belirtileriniz varmı adet olucak gibimisiniz
Ayy muhakkak yarın test yapın kesin çıkar.benimde hiç gecikmez en fazla 1 gün gecikir . O yüzden yarını da atlatsam yaparim diğer gün test.benimde sizin gobi batma var göğüs hassasiyetim dün birden oldu ağrısı bugün azaldı o adet olucam diye dusunduruyor beni.bir de bel agrım ara ara . Adet belirtim var ama hafif çok3 gün kala silik çıkmıştı 1 gün kala negatif çıktı bende anlayamadım neden böyle olduğunuBenim reglim şaşmaz gününde gelir ama stresten mi gecikyi yoksa bebişten mi bilmiyorum inşallah vardır ikimizde de kasıklarımda hafif hafif batmalar var ama adet olcakmışım gibi değil
tamam yazarım mutlaka sende yaz CanımAyy muhakkak yarın test yapın kesin çıkar.benimde hiç gecikmez en fazla 1 gün gecikir . O yüzden yarını da atlatsam yaparim diğer gün test.benimde sizin gobi batma var göğüs hassasiyetim dün birden oldu ağrısı bugün azaldı o adet olucam diye dusunduruyor beni.bir de bel agrım ara ara . Adet belirtim var ama hafif çok
Amin canım inşallah vardır ikinizinde. Yaparsan test lütfen yaz buraya
Yaa keşke canmm ama testler negatif göğüslerde agrimayi kesince ümit kalmadı bendetamam yazarım mutlaka sende yaz CanımSenin de olma ihtimali yüksek bence
İlla göğüs ağrayacak diye bir kural yokki canım. Hiç belirti olmadan geçirenlerde var sen bekle bakalım yarın olmazsın inşallahYaa keşke canmm ama testler negatif göğüslerde agrimayi kesince ümit kalmadı bende
Keşke canım keşke. Yarını atlatsam bi hayırlısıyla :) sonra hamileyim belki diyebilcemİlla göğüs ağrayacak diye bir kural yokki canım. Hiç belirti olmadan geçirenlerde var sen bekle bakalım yarın olmazsın inşallah
merhaba arkadaslar.
En son 21 Kasimda adet oldum Ve genelde 29 gün sürer aslinda pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadim.
Pazar günü hafif koyu kurumsu kan geldi. sol kasigimda sürekli batma var. ve iki gündür belim agriyor. kendimi cok tuhaf hissediyorum acaba hamilemiyim mi diye? cok yorgun hissediyorum kendimi.
iki gün önce test yaptim negativ cikti. bir kac gün sonra tekrar mi test yapsam?
Canım benim yazmamışsın testi tekrarladın mı inşallah hamilesindir çok merak ettimYa kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben
Ayy keşke canim keske.adetimin 4.gunu bugünCanım benim yazmamışsın testi tekrarladın mı inşallah hamilesindir çok merak ettim
Sağlık olsun canım benim hiç bişey için geç değil tabi ki Allah hayırlısını versin özellikle yumurtlama günü öncesindeki günler de daha çok hamile kalma olasılığı var yumurtlamadan sonra fazla olmayacak ilişki bu şekilde bişey okudum geçenlerde aklında bulunsunAyy keşke canim keske.adetimin 4.gunu bugünbir gün gecikti adetim ve oldum bu ay yine denicem ovulasyon testi . Pik olduğu gün değilse ertesi 2 gün yapicam bide ilişki
Dünden beri okuyorum sürekli çok sevinmiştim hamile olmanıza. Kendinizi üzmeyin lütfen umuyorum atlatabileceginiz bir durumdur bebeğiniz sizinle olsunBen eşimden boşanmaya karar verdim kararım net şu anda kesin fakat dediğim gibi çok yeni hamileyim ve doğurmak konusunda çok kararsızım
Canım arkadaşım ben olsam doğururdum. Ama tabi bu senin aile ve ekonomik durumuna göre verebileceğin bir karar. Ben eşimden boşanırsam tekrar evlenmeyebilirim bir çocuğum olsun en azından diye düşünürdüm.Ben eşimden boşanmaya karar verdim kararım net şu anda kesin fakat dediğim gibi çok yeni hamileyim ve doğurmak konusunda çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?