Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adet günümden bir gün önce negatif çıkmıştı ben de öyle olunca bir daha test yapmadım ama iki gün geciktim yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Göğüslerimde hala ağrı yok
Yaa ben sanki testiniz silik çıkmıştı diye hatırladım:) benimde bugün adet günümdü dün başladı göğüs hassasiyetim bugün azaldı ama . Sanırım yarın adet olucam. Umarım vardır bebek .gecikme bile bir umut oluyor :) başka belirtileriniz varmı adet olucak gibimisiniz

Adet belirtisiyle ayni canim hic bir fark yok 7 haftalik hamileyim

3 gün kala silik çıkmıştı 1 gün kala negatif çıktı bende anlayamadım neden böyle olduğunu Benim reglim şaşmaz gününde gelir ama stresten mi gecikyi yoksa bebişten mi bilmiyorum inşallah vardır ikimizde de kasıklarımda hafif hafif batmalar var ama adet olcakmışım gibi değil

Ayy muhakkak yarın test yapın kesin çıkar.benimde hiç gecikmez en fazla 1 gün gecikir . O yüzden yarını da atlatsam yaparim diğer gün test.benimde sizin gobi batma var göğüs hassasiyetim dün birden oldu ağrısı bugün azaldı o adet olucam diye dusunduruyor beni.bir de bel agrım ara ara . Adet belirtim var ama hafif çok
Amin canım inşallah vardır ikinizinde. Yaparsan test lütfen yaz buraya

tamam yazarım mutlaka sende yaz Canım Senin de olma ihtimali yüksek bence

merhaba arkadaslar.

En son 21 Kasimda adet oldum Ve genelde 29 gün sürer aslinda pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadim.
Pazar günü hafif koyu kurumsu kan geldi. sol kasigimda sürekli batma var. ve iki gündür belim agriyor. kendimi cok tuhaf hissediyorum acaba hamilemiyim mi diye? cok yorgun hissediyorum kendimi.

iki gün önce test yaptim negativ cikti. bir kac gün sonra tekrar mi test yapsam?

adetı gecıktıkten sonra da ıdrar testınde negatıf goren cok oluyormus sanırım

aslında en ıyısı kan testı vermenız 1 hafta gecıktıyse, orada net bellı olur.

Canım benim yazmamışsın testi tekrarladın mı inşallah hamilesindir çok merak ettim

Canım benim yazmamışsın testi tekrarladın mı inşallah hamilesindir çok merak ettim
Ayy keşke canim keske.adetimin 4.gunu bugün bir gün gecikti adetim ve oldum bu ay yine denicem ovulasyon testi . Pik olduğu gün değilse ertesi 2 gün yapicam bide ilişki

Ayy keşke canim keske.adetimin 4.gunu bugün bir gün gecikti adetim ve oldum bu ay yine denicem ovulasyon testi . Pik olduğu gün değilse ertesi 2 gün yapicam bide ilişki
Sağlık olsun canım benim hiç bişey için geç değil tabi ki Allah hayırlısını versin özellikle yumurtlama günü öncesindeki günler de daha çok hamile kalma olasılığı var yumurtlamadan sonra fazla olmayacak ilişki bu şekilde bişey okudum geçenlerde aklında bulunsun

Kızlar nereye konu açacağımı bilemedim kusura bakmayın buraya yazıyorum ama bazılarınız biliyordur hamileyim henüz 6 haftalık ve fikirlerinize çok ihtiyacım var

Ben eşimden boşanmaya karar verdim kararım net şu anda kesin fakat dediğim gibi çok yeni hamileyim ve doğurmak konusunda çok kararsızım

Kızlar ben 3.5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum. Bir sürü kan testi rahim filmi felan sebepsiz infertilite dendi. 2 tane aşılamam var negatif. 3 yıl da dolduğu için ocakta tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Ama ben hamile olduğumu öğrendim. Adetimin 19-20 aralıkta gelmesi gerekiyordu. 18 aralıkta çok hafif beyaz iç çamaşırı giymesem belli olmayacak kadar kahvemsi bi akintim oldu. Ben de adet geliyor dedim. 19 aralıkta öyle bir adet sancısı yaşadım ki bu ay adetim çok fena olacak diye düşündüm ama ne var ki adetim bir türlü gelmedi. 4-5 gün yanimda ped ve ağrı kesici ile dolaştım. Ve nihayet ki 26 aralıkta idrar testi yaptım. Henüz hastaneye gitmedim yarın için randevu aldım. Ama size şunu söyleyim adet öncesi belirtileri aynı adet olacakmış gibi. Adete 5 gün kala hafif adet sancılarım başlardı her zaman bu sefer de öyle oldu. Göğüs agrım da herzamanki gibiydi farklı hicbir şey yoktu.

Eklentiler

• 20201226_012339.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 66
Merhabalar,
Çok uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum buraları üç senelik evliyim önceden çok istemezdim bebeğim olmasını fakat artık istiyorum. Bu ay ilişkiden sonra garip bir şekilde sürekli batmalar oldu. Bi ara çok şiddetli oldu sağ taraftaki ama uzun sürmedi. Her zaman akıntım olurdu bu ay olmadı Ovulasyon zamanini gecirdigimi düşünüyorum ama ona ragmen akinti yok. 5 Aralık regl günüm bi kac gün gecikebiliyor. Üç dört gün öncesinden de göğüslerimde şişti adet zamanında da olurdu ama agrirdi bu sefer hic agri yok sag taraftaki daha belirgin damarli digeri o kadar degil. Cok bir bilgim yok bu konularla alakali sizce hamilelik olabilir mi?

Ben eşimden boşanmaya karar verdim kararım net şu anda kesin fakat dediğim gibi çok yeni hamileyim ve doğurmak konusunda çok kararsızım
Dünden beri okuyorum sürekli çok sevinmiştim hamile olmanıza. Kendinizi üzmeyin lütfen umuyorum atlatabileceginiz bir durumdur bebeğiniz sizinle olsun fakat yine de elbetteki kendi kararınız

Canım arkadaşım ben olsam doğururdum. Ama tabi bu senin aile ve ekonomik durumuna göre verebileceğin bir karar. Ben eşimden boşanırsam tekrar evlenmeyebilirim bir çocuğum olsun en azından diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…