Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

🤣🤣 benim ovülasyon günümde adet günümde bellidir, zaten yumurtlamayı hep anlarım kasıkta 1 gün ağrım olur, ama ovülasyon testini pik görmeyi seviyorum ne yapayım🤪
Gebeliğin olmadığıda belli ama yine de test yapıyorum durmaksızın yıllarca hiç bıkmadan usanmadan :KK70: :KK70::KK70:
İnsan daha kolay sabrediyo sanırım böylelikle zihin boşalıyor, bir ilgi odağı olunca da beklemek kolaylaşıyor, psikolojimizi korumanın bir yolu bence. Benim de 1,5 yıl oldu bu süreçte iki düşük yaşadım. Şunu farkettim yumurtlamadan önceki üç günü boş bırakıp yumurtla ve sonrasını ne zaman değerlendirsem hamile kaldım. Aklınızda olsun. Sağlıksız oldular ama sonuçta kaldım. Testler falanda normal çıktı bu arada düşüklerde sebepsiz. Bu ay olmazsa yine denediniz mi bilmiyorum ama sizde bunu deneyin. Ben bu ay böyle yaptığım için bu seferki silik çizgiden umutlandım ay bide göğüslerimde hiç ağrı yok son 1 hafta kala mahveder beni normal şartlarda

İnsan daha kolay sabrediyo sanırım böylelikle zihin boşalıyor, bir ilgi odağı olunca da beklemek kolaylaşıyor, psikolojimizi korumanın bir yolu bence. Benim de 1,5 yıl oldu bu süreçte iki düşük yaşadım. Şunu farkettim yumurtlamadan önceki üç günü boş bırakıp yumurtla ve sonrasını ne zaman değerlendirsem hamile kaldım. Aklınızda olsun. Sağlıksız oldular ama sonuçta kaldım. Testler falanda normal çıktı bu arada düşüklerde sebepsiz. Bu ay olmazsa yine denediniz mi bilmiyorum ama sizde bunu deneyin. Ben bu ay böyle yaptığım için bu seferki silik çizgiden umutlandım ay bide göğüslerimde hiç ağrı yok son 1 hafta kala mahveder beni normal şartlarda
Tavsiyen için teşekkür ederim. Okudunuzmu bilmiyorum ama Bende burda 1 sayfa önce birşey paylaştım, tamda senin bu önerine çok yakın bişey.
Uzun biraz belki okumazsın, ama yazdığımın özeti; eğer hamile değilsen Sende o günlerden sonra adete kadar başka ilişki yaşama diye tavsiye ediyorum, umarım gerek kalmaz.
İnşallah bir sonraki gebeliğin sağlıklı olur.
Bazı kişilerde adete yakın göğüs ağrıları olurken, hamile kaldıklarında göğüs ağrısı hiç olmuyor.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Okudunuzmu bilmiyorum ama Bende burda 1 sayfa önce birşey paylaştım, tamda senin bu önerine çok yakın bişey.
Uzun biraz belki okumazsın, ama yazdığımın özeti; eğer hamile değilsen Sende o günlerden sonra adete kadar başka ilişki yaşama diye tavsiye ediyorum, umarım gerek kalmaz.
Bazı kişilerde adete yakın göğüs ağrıları olurken, hamile kaldıklarında göğüs ağrısı hiç olmuyor.
Şimdi dönüp okudum uzun yazı okumayı çok severim, saatlerce forumda geziniyorum her gün😁 çok mantıklı evet ya ama bi de ikinci yumurtlama olursa onu da kaçırmamak için devam edin diyenler de var ya şaşırdım ne yapacağımı. Yumurtlamadan önceki 3 gün bırakıp, yumurtlama günü sonraki iki gün ve ardından bir dolu bir boş şeklindeydi benim metodum. (Keçiboynuzu pekmezini de sadece eşim yiyor bu arada )
vakit bol bir ay birini bir ay birini deneriz 😁😁
Ya biz elimizden geleni yapıyoruz en güzel vakitte verecek Allah inşallah.
Bir de yumurta kalitesi için hani incir kürü yapıyolar ya. Ben direk kuru incirin kendisini yedim bu ay her gün kahvaltıdan önce, akşam acıkır gibi olduğumda.

Tavsiyeniz için ben de teşekkür ederim bu arada 😊
Göğüs ağrısı tam bir muamma oldu bakalım birkaç güne belli olacak durum.
İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en yakın zamanda 🌿❤️

Tavsiyeniz için ben de teşekkür ederim bu arada 😊
Göğüs ağrısı tam bir muamma oldu bakalım birkaç güne belli olacak durum.
İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur en yakın zamanda 🌿❤️
2. Yumurtlamaya inanma sen, belki istisna durumlar oluyordur ama senin adetlerin düzenliyse sen buna takılma. Çünkü öyle bir durum olsa bile en basiti adet döngün uzar.
3 gün sonra burayı açıp bakacağım, inşallah yazılarınızın altında gebelik imzanızı görürüm.🙏🌹

2. Yumurtlamaya inanma sen, belki istisna durumlar oluyordur ama senin adetlerin düzenliyse sen buna takılma. Çünkü öyle bir durum olsa bile en basiti adet döngün uzar.
3 gün sonra burayı açıp bakacağım, inşallah yazılarınızın altında gebelik imzanızı görürüm.🙏🌹
Doğru söylüyorsunuz ah inşallah 🌸🌸

Ben bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.

Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamaya
Ben bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.

Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamayanlar 1 ayda böyle deneyin demeye geldim...
mantıklı aslında çok ilişki yumurtaları yoruyor olabilir mi denemeye değer bence umarım en kısa zamanda bu teoriyi doğrularsın güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Bende aynı bu şekildeyim bu ay. Regle 3 kala test yaptım silik çizgi çıktı batı bekliyorum şimdi inşallah hamileyizdir

Bende aynı bu şekildeyim bu ay. Regle 3 kala test yaptım silik çizgi çıktı batı bekliyorum şimdi inşallah hamileyizdir
Yaaa sizin silik cıkmış yine bir umut var inşallah vardır bebek:) sizinde mı normalde göğüsler adet öncesi ağrır. Benimde bugün 3 kaldı 4 de olabilir. Hâlâ göğüslerde yok bir his.ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.

Yaaa sizin silik cıkmış yine bir umut var inşallah vardır bebek:) sizinde mı normalde göğüsler adet öncesi ağrır. Benimde bugün 3 kaldı 4 de olabilir. Hâlâ göğüslerde yok bir his.ben 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
Evet her ay ağrır iç çamaşırı kullanırken bile zorlanırım yani normalde bir hafta kala. Kaç gündür hiçbir şey yoktu Sanki ince ince derinden uçları bugün biraz sızlamaya başladı gibi hissediyorum 2 gün kaldı regle. Hayırlıdı inşallah vardır ikimizdede 🥰

Evet her ay ağrır iç çamaşırı kullanırken bile zorlanırım yani normalde bir hafta kala. Kaç gündür hiçbir şey yoktu Sanki ince ince derinden uçları bugün biraz sızlamaya başladı gibi hissediyorum 2 gün kaldı regle. Hayırlıdı inşallah vardır ikimizdede 🥰
Hadi inşallah canım yaa :) senin silik olmuş test vardır sende:) benim erken gebelik testi negatif olduğu için umudum yok malesef :(

Hadi inşallah canım yaa :) senin silik olmuş test vardır sende:) benim erken gebelik testi negatif olduğu için umudum yok malesef :KK43:
Silik çizgiye güvenemiyorum ki canım her ay benzer testler çıkıyor sonra hüsran 🙄 senin daha zamanın var bir günde bile negatif pozitife dönebiliyor regl geçmeden ümitsizliğe kapılma :)

Silik çizgiye güvenemiyorum ki canım her ay benzer testler çıkıyor sonra hüsran 🙄 senin daha zamanın var bir günde bile negatif pozitife dönebiliyor regl geçmeden ümitsizliğe kapılma :)
Inşallah canım . Peki cizgin 10 dk içinde çıktımı . Eğere öyleyse vardir.testini tekrarla mutlaka

Merabalar arkadaşlar size bi sorum olacak ilk defa başıma böyle bişe geldi.yumurtlamadan iki gün sonra gögsüm şişti hassaslaştı uçları hep dik kaldı bu neden olablr. Bu ay inofolic kullanmıştım bunun etkisi olabilir mi?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
10155939-DB8F-4D48-BF79-EF48765389C1.jpeg
benimde adet gunum yarin ama bilac belirtim var test boyle cikti sizce sonuc nedir :/

Merhaba, benim hiç göğüs ucum olmazdı bu ay oldu ve hiç gitmedi. 28i adet günüm. Ben okadar baktım ilk defa bana örnek biri çıktı 😅 gerçekten yaşayan başka biri var mı yoksa sebepsiz bişey mi acaba 😪

Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi 😔
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben😣

Merhaba . Adet oldunuz mu hamilemiziniz acaba merak ettim:) göğüslerde ağrı için konuşmuştuk ya.benimde adet gunum bugün dün başladı hassasiyet elleyince acıyor.acaba dedim hamile olabilirmiyim ama dün test yaptım negatof çıktı. Sizin durum nasıl

Merhaba . Adet oldunuz mu hamilemiziniz acaba merak ettim:) göğüslerde ağrı için konuşmuştuk ya.benimde adet gunum bugün dün başladı hassasiyet elleyince acıyor.acaba dedim hamile olabilirmiyim ama dün test yaptım negatof çıktı. Sizin durum nasıl
Adet günümden bir gün önce negatif çıkmıştı ben de öyle olunca bir daha test yapmadım ama iki gün geciktim😊 yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Göğüslerimde hala ağrı yok

Back