Çok haklısın canım . Inşallah olur dediğin gibi duadan başka çaremiz yok.bugun erken gebelik testi alıp yapicam öğlen bakalım inşallah çıkar.Canım benim inşallah vardırAma İnan ki hiç belli olmuyor o kadar değişken bi durum ki bu bundan önceki aylarda tüm hamilelik belirtilerini yaşadım mide bulantısı ve akıntı dahil ama hiç bişey yoktu bu kez hamileyim ama akıntım bile olmadı o yüzden tek yapmamız gereken dua etmek
Farklı markalardan test al canım öyle yap ne olur ne olmaz mutlaka da haber ver inşallah sevincine ortak oluruzÇok haklısın canım . Inşallah olur dediğin gibi duadan başka çaremiz yok.bugun erken gebelik testi alıp yapicam öğlen bakalım inşallah çıkar.
Inşallah canım inşallah . Haber vericem olumlu olumsuz ne çıkarsa .Farklı markalardan test al canım öyle yap ne olur ne olmaz mutlaka da haber ver inşallah sevincine ortak oluruz
Canım haber vericem demiştim.miratech marka erken gebelik testi yaptım tamemen negatif malesef. Olmadi bu ay da sanırım.olsa çıkardı silik bile olsa.yumurtlamanin 10.günü bugün. Adete 5 veya 6 gün varFarklı markalardan test al canım öyle yap ne olur ne olmaz mutlaka da haber ver inşallah sevincine ortak oluruz
Canım benim üzüldüm ama üzülmek için de erken henüz inşallah pozitife döner kalbini ferah tut daha adetine var baksana adetten kaç gün sonra pozitif gören var güzel düşünelim güzel olsunCanım haber vericem demiştim.miratech marka erken gebelik testi yaptım tamemen negatif malesef. Olmadi bu ay da sanırım.olsa çıkardı silik bile olsa.yumurtlamanin 10.günü bugün. Adete 5 veya 6 gün var
Keşke canım ya adet siklusum kısa olduğu için dedim çıkar heralde . Yine de bir umut olabilir dedign gibi bekleyim bakalım :)Canım benim üzüldüm ama üzülmek için de erken henüz inşallah pozitife döner kalbini ferah tut daha adetine var baksana adetten kaç gün sonra pozitif gören var güzel düşünelim güzel olsun
O kadar geniş bi yelpaze ki bu hamilelikKeşke canım ya adet siklusum kısa olduğu için dedim çıkar heralde . Yine de bir umut olabilir dedign gibi bekleyim bakalım :)
Yaa nasıl değişik bi durum olmuş böyle :) benimde 25 27 gün arası değişir adetim . Ovulasyon testi kullandım bu ay o günleri değerlendirdik ondan bi heveslenmistimO kadar geniş bi yelpaze ki bu hamilelikmesela benim de adetlerim düzenlidir 28 günde bir olur en fazla bir gün gecikir yada erken olur yani adetin 14.günü yumurtlamam gerekir ya bu hamileliğimde yumurtlamadan 3 gün önce hamile kaldım anlayacağın herşey sadece nasip
Ben hiç ihtimal vermiyordum hatta imkansız diyordum çünkü o kadar alıştık ki adetin ortasında yumurtlama olur hamile kalınır denilmesineYaa nasıl değişik bi durum olmuş böyle :) benimde 25 27 gün arası değişir adetim . Ovulasyon testi kullandım bu ay o günleri değerlendirdik ondan bi heveslenmistim
Spermler 3 gün yaşıyo ya içerde uygun ortam olunca yumurtlamaya kadar canlı kaldı muhtemelenBen hiç ihtimal vermiyordum hatta imkansız diyordum çünkü o kadar alıştık ki adetin ortasında yumurtlama olur hamile kalınır denilmesineama hiç de öyle değilmiş işte ben bunun ispatlarından biri oldum hemde yumurtlamadan 3 gün önceki ilişkiden sonra bi daha birliktelik de olmadı şehir dışına çıktığım için
Evet muhtemelen öyle oldu umarım sağlıkla devam eder herkesin de öyleSpermler 3 gün yaşıyo ya içerde uygun ortam olunca yumurtlamaya kadar canlı kaldı muhtemelen
Ben anladım ama malesef düşükle sonuçlandı sağ kasık ağrısı vardı bir hafta önceden başlayan adet ağrısı gibi değil ama sanki kist varmış gibi hatta kist sanıp doktora gittiğmde öğrenmştm hamile oldğmu malesef uzun sürmedi bir hafta sonra düşürdmarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Tebrikler hamilesinRegl 5 gün var çatlama iğnesi oldum bugün 15.günüm biraz önce test yaptım sonuc çok heyacanlıyım kalbim küt küt allahım
Teşekkür ederim sabah 7 de bi daha test yapıcam pazartesi kan vericem allahım kalbim küt küt allahım herkese nasip etsin herseyin bi vakti saati varTebrikler hamilesin
Ne güzel Allah kucağına almayi nasip etsin, ilk bebeğin mi olcakTeşekkür ederim sabah 7 de bi daha test yapıcam pazartesi kan vericem allahım kalbim küt küt allahım herkese nasip etsin herseyin bi vakti saati var
Evet canım ilk iğnem ilk klomen kullanmam allahım nasip etsin inşallahNe güzel Allah kucağına almayi nasip etsin, ilk bebeğin mi olcak
İnsaallah canım ne güzel. Ben de kullanmayi düşünüyorum nasipEvet canım ilk iğnem ilk klomen kullanmam allahım nasip etsin inşallah
Merhaba bende de aynı belirtiler var bel ağrısı akinti vardı bide bacağıma vurunca ağrı adet olucam sandım adetime 2 gün var sizce hamilemiydim adete 10gmun kala yoğun beyaz akinti geldi devam ediyorsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?