Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar 9 Aralık carsamba 108 olan sonucum bugun yani 14 Aralık pazartesi 917 kese henüz görünmedi ama doktorum gayet iyi olduğunu söyledi gelişmenin az artmamış dimi 4 günde

Hiçbir belirti olmadı mı akıntı bile? Lekelenme, göğüs hassasiyeti, uyku yada herhangi bişey? Bende de pek belirti yok da o yüzden merak ettim. Kanla kesinleştirdiniz mi gebeliği
Evet bugün kanla da kesinleştirdim adetime henüz 2 gün var beta değerim 550 civarında ama dediğim gibi hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı hatta kupkuru diyebilirim
Hayırlı olsun testin resmini atar mısınız hangisi marka test
3 Farklı testle yaptım toplamda 8 tane 😂 ve hepsi pozitif çıktı ve ben yine de hepsinin yanlış olduğunu düşündüm çünkü hiç belirtim yok ☺️ Labaquick predictor ve after10

8984E347-2A52-46CB-A397-A7F49D395BC8.jpeg

Gerçekten Allah ne zaman nasip ederse o zaman olurmuş onu anladım ben çünkü adetim bittikten 1 hafta sonra iki gün arayla sadece iki kez ilişkim oldu çok yoğunduk çünkü ve şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım bu yüzden beklemiyordum açıkçası Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰

Evet bugün kanla da kesinleştirdim adetime henüz 2 gün var beta değerim 550 civarında ama dediğim gibi hiç bir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı hatta kupkuru diyebilirim

3 Farklı testle yaptım toplamda 8 tane 😂 ve hepsi pozitif çıktı ve ben yine de hepsinin yanlış olduğunu düşündüm çünkü hiç belirtim yok ☺️ Labaquick predictor ve after10
Peki ne için test yapma ihtiyacı hissettiniz hiçbir belirti yokken yani nasıl şüphelendiniz gebe olduğunuzdan?

Eşimle otururken bi anda bence sen hamilesin demesiyle yaptık 😂 hiç ihtimal vermiyordum şehir dışından dönünce cam kapı halı sildim bi de

Öyleymiş gerçekten çünkü bi anda söyledi bende saçmala iki ilişkiyle kim hamile kalır dedim 😂 canım benim çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sen yaşarsın bu duyguyu 🥰
Amin canım inşallah ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin bekliyoruz 🤗

Evet 1 aylık hamileyim beyaz cizgi cıkmış tı sadece ısıkda belli oluyordu
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?

Ben ilk gebeliğimde arkadaşımın zoruyla eczaneye gittik yok ya dedim ben adet olucam agrılarım var. Yok yok dedi sen hamilesin. Sonuç hamileydim. Sonrasında bir gebelik daha yaşadım ama onda hiç bir belirtim olmadı. Onu zaten çok çok erken öğrenmiştim 3 hafta 2 günlüktü ama malesef nasip olmadı yaşayamadılar. Kasım’da kürtaj olmustum sonrasında her ay denememde ben yanıldım hamıleyım sanıyordum ama hep adet oluyordum. Sonrasında temmuzda ara verdim ve bu ay ilk denemem sanırım oldu. Adet gecikti testler pozitif ama kan belirleyecek Herşeyi. Umarım sizinde bel agrınız bebiş haberidir 🤗
Regl öncesi belirtileriniz nelerdi acaba? Böyle regl olmadan bikaç gün önce karın şişer ya sizde öyle bişey oldu mu ta genital bölgenin üst kısmına kadar inen bir şişkinlik?

İkinci çizgi bariz görünüyor hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıkla ilerler sureclerimiz 👍😊

Hamilelikle regl belirtisi birebir oldu.Sadece belim aşırı yandı.

Aynı regli olacakmış gibi ağrı ve şişkinlik vardı evet

Aynı regli olacakmış gibi ağrı ve şişkinlik vardı evet
Aynı regl olduğum zamanki gibi genital bölgede çatallaştığı yere kadar şişti ve bastırıp bıraktığımda sertçe geri geliyor iter gibi. Sorma sebebim şuydu, gebelik olduğu zaman rahim yukarı çıkıyor regl olacağı zaman aşağı iniyor deniyor ya benim şişkinlik o kdr aşağıda olunca ihtimal veremiyorum. Başka ne belirtiler oldu gecikmeden önce?

Gayet belirgin hayırlı olsun 🤗 bence artış gayret iyi hiç dert etmeyin 👍 kese için 3000 falan olması lazım en az yani daha çok erken

Back