- 25 Mart 2020
- 46
- 22
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizce bu testin sonucu ne tek mi çift miEki Görüntüle 2656565
Bence tekrar edin test bozuk olabilir değişsede pozitif
Gebeliğini herkesin içinde istemeden gaz çıkartıp defalarca kendini rezil ettikten sonra öğrenen var mi? Bağırsak sorunlarının gebelikte yaşandığını duymustum şüphelenmeli miyim? Ne kadar kötü bir durum bu ya
Hayırlı olsun hamilesimizzzzMerhaba adetim bugün 6 gün geçti dün akşam gebelik testi yaptım kanda şuan vermek istemiyorum acaba hamile miyim bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim 11 gün var canım test yaptım pozitif çıktıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Ben varım 11 gün var adetime göğüslerim şişti kaşık agrım var test yaptım pozitif çıktıarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Inşallah yaa bi iki gün daha böyle testlere devam edicem öyle kan vericemHayırlı olsun hamilesimizzzz
Ben de öyle açken sorun yok ağzıma bir lokma ekmek koyayım bağırsakların başlıyor fokur fokur kaynamaya. Bir lokma ekmek bu kadar gaz yapar mı ya! Sizce ben de şüpheli miyim ki?Çok fenayım durduramıyorum kizimda son aylarda baslamisti bunda ilişkiden 10 gün geçti eminim gibu bişeyim böyle gaz gormedim![]()
diloş hanımcım merhaba benimde adetime 8 gün var kasıklarım ve bacaklarım 4 gün inanılmaz agrıdı ama sonrasında 4 gündür de ishal oldum hamile gibi hissediyorum kendimi geri çekiilme yontemı olarak korunuyoruz ondan emin degilim ne oldugundan bir çogunuz bu bir korunma yontemi degil dıyeceksenız ama daha acık yazamadıgım için bu sekilde yazdım kızlar ve kasık agrım varken 3 gün az dencek kadar seffaf bir akıntım oldu gögüslerimde hiç bişi yok neden böle bir dusunceye kapıldım bilemıyorumsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
sizce hamiş olma ihtimalim nedir ?diloş hanımcım merhaba benimde adetime 8 gün var kasıklarım ve bacaklarım 4 gün inanılmaz agrıdı ama sonrasında 4 gündür de ishal oldum hamile gibi hissediyorum kendimi geri çekiilme yontemı olarak korunuyoruz ondan emin degilim ne oldugundan bir çogunuz bu bir korunma yontemi degil dıyeceksenız ama daha acık yazamadıgım için bu sekilde yazdım kızlar ve kasık agrım varken 3 gün az dencek kadar seffaf bir akıntım oldu gögüslerimde hiç bişi yok neden böle bir dusunceye kapıldım bilemıyorum
Yumurtlama olmuş hamilelikte şeffaf değil genelde beyaz akıntı oluyordiloş hanımcım merhaba benimde adetime 8 gün var kasıklarım ve bacaklarım 4 gün inanılmaz agrıdı ama sonrasında 4 gündür de ishal oldum hamile gibi hissediyorum kendimi geri çekiilme yontemı olarak korunuyoruz ondan emin degilim ne oldugundan bir çogunuz bu bir korunma yontemi degil dıyeceksenız ama daha acık yazamadıgım için bu sekilde yazdım kızlar ve kasık agrım varken 3 gün az dencek kadar seffaf bir akıntım oldu gögüslerimde hiç bişi yok neden böle bir dusunceye kapıldım bilemıyorum
Canım bende çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay ama adet oldum şimdi adetim bitti 15 gün oluyor ama kanamam ve kahverengi akıntı var ve belim karsıklarım ağrıyor doktorum gebelik testi ver kan ver dedi varmıdır acaba yerleşme kanaması olabilir diyorlarcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde