• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim BAT ım 14 Temmuz . Kasık ağrım ve akıntı fazlalığım var. Hamile olduğuma Emin’im gibi. Çok hafif bulantım var ama çok hafif. Normalde sağ kasığım ağırıyordu bugün sol da eklendi. Ben normal adet dönemlerimde yaşamam hiç bunları

Gebeliğini herkesin içinde istemeden gaz çıkartıp defalarca kendini rezil ettikten sonra öğrenen var mi? Bağırsak sorunlarının gebelikte yaşandığını duymustum şüphelenmeli miyim? Ne kadar kötü bir durum bu ya

Kızlar sizce bu testin sonucu ne tek mi çift miEki Görüntüle 2656565

Bence tekrar edin test bozuk olabilir değişsede pozitif
Gebeliğini herkesin içinde istemeden gaz çıkartıp defalarca kendini rezil ettikten sonra öğrenen var mi? Bağırsak sorunlarının gebelikte yaşandığını duymustum şüphelenmeli miyim? Ne kadar kötü bir durum bu ya

Çok fenayım durduramıyorum kizimda son aylarda baslamisti bunda ilişkiden 10 gün geçti eminim gibu bişeyim böyle gaz gormedim😆😆😆😅😅🤣🤣

Merhaba adetim bugün 6 gün geçti dün akşam gebelik testi yaptım kanda şuan vermek istemiyorum acaba hamile miyim bilgi verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 20200706_232342.jpg
    20200706_232342.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım vr.. ben dokuz aydır hamile kalmak istyrm ama olmuyr..tüm kontrollerini yaptım hiçbir sorun görülmedi doktor smeer test yaptı adetime beş gün kala adet oldm testten kaynaklı sıkıntı olmaz dedi... Adetten snra ovulasyon testi kullandm yumurtlama günümde ilişkiye girdim. İlişkinin ertesi günü kanamam oldu neden olabilir goguslerimde agri şişlik var sık idrara çıkma Niğde bulantisii var adetime 15 gün var hakkınızı helal edin uzun oldu ....

Merhaba hanımlar aranızda yeniyim benim adetime 11 gün var ve testlerim pozitif çıktı doktorum adetinin gecikmesini bekleyelim dedi ama ben sabırsızlandım kan testi yaptırsammı sizce doktorumu bekleyim

Çok fenayım durduramıyorum kizimda son aylarda baslamisti bunda ilişkiden 10 gün geçti eminim gibu bişeyim böyle gaz gormedim😆😆😆😅😅🤣🤣
Ben de öyle açken sorun yok ağzıma bir lokma ekmek koyayım bağırsakların başlıyor fokur fokur kaynamaya. Bir lokma ekmek bu kadar gaz yapar mı ya! Sizce ben de şüpheli miyim ki?

Arkadaşlar ıyi aksamlar adete 10 gün kala beyaz akinti var hep şuan 3 gün var aDetime ama hala devam ediyor bu durumu yaşayan varmı hamilelik belirtsnde

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
diloş hanımcım merhaba benimde adetime 8 gün var kasıklarım ve bacaklarım 4 gün inanılmaz agrıdı ama sonrasında 4 gündür de ishal oldum hamile gibi hissediyorum kendimi geri çekiilme yontemı olarak korunuyoruz ondan emin degilim ne oldugundan bir çogunuz bu bir korunma yontemi degil dıyeceksenız ama daha acık yazamadıgım için bu sekilde yazdım kızlar ve kasık agrım varken 3 gün az dencek kadar seffaf bir akıntım oldu gögüslerimde hiç bişi yok neden böle bir dusunceye kapıldım bilemıyorum

diloş hanımcım merhaba benimde adetime 8 gün var kasıklarım ve bacaklarım 4 gün inanılmaz agrıdı ama sonrasında 4 gündür de ishal oldum hamile gibi hissediyorum kendimi geri çekiilme yontemı olarak korunuyoruz ondan emin degilim ne oldugundan bir çogunuz bu bir korunma yontemi degil dıyeceksenız ama daha acık yazamadıgım için bu sekilde yazdım kızlar ve kasık agrım varken 3 gün az dencek kadar seffaf bir akıntım oldu gögüslerimde hiç bişi yok neden böle bir dusunceye kapıldım bilemıyorum
sizce hamiş olma ihtimalim nedir ?

kızlar hamilelik belitrtisi olarak bacak ağrısını tarif edebilir misiniz yaşyanlar varsa ? et kırılması gibi mi nasıl ? bende de yer yer ağrı oluyor bat 20 temmuz . test yaptın dün negatif :( yumurtlama ayın 3 ü çatlama da 4 yada 5

Yumurtlama olmuş hamilelikte şeffaf değil genelde beyaz akıntı oluyor

Hanımlar benim adetim kürtaj sonrası 2 aydır hep gününde oluyordu bu sefer 3 gün gecikti dün test yaptım çıkmadı eğer varsa ne zaman çıkar acaba?

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Canım bende çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay ama adet oldum şimdi adetim bitti 15 gün oluyor ama kanamam ve kahverengi akıntı var ve belim karsıklarım ağrıyor doktorum gebelik testi ver kan ver dedi varmıdır acaba yerleşme kanaması olabilir diyorlar

Back