kuzucumm , ben laboquick almıştım iki üç ay oluyor 20 taneydi test 23 liraya almıştım sanırım . Erken gebelik değil normal test bunlar . Eğer gebelik varsa hepsinde de çıkıyor kuzum bence böyle toplu alabilirsinYa ben baktım ama bulamadım testleribulduğumun da tanesi 22 lira çok pahalıııı son zamanlarda aldığın site varsa bana da söyler misin ihtiyacım var çünküüü eczanelere de denk düşemiyoruz malum virüsten kaynaklı kapalı oluyorlar
Ayyy evet ilk kez oldum bu iğneyi ve inşAllah faydası olur kuzucumm❤ bugün adetimin ilk günüydü atlattık bakalım 3 günü atlatırsam test yapıcam ❤ belirtilerim de artıyor günden güne ama umutlanmak istemiyorum inan
Kuzucumm bugün 2.Ci gün henüz gelen giden yooookkkuzucumm , ben laboquick almıştım iki üç ay oluyor 20 taneydi test 23 liraya almıştım sanırım . Erken gebelik değil normal test bunlar . Eğer gebelik varsa hepsinde de çıkıyor kuzum bence böyle toplu alabilirsin ❤ Bu aradaa hala gelen bilgiden yok dimiii
Dur hemen yelkenleri indirme canımm inşallah olmazsınKuzucumm bugün 2.Ci gün henüz gelen giden yooookkama adet olcam gibi sancım var ve kesin adet olcam teste ben baktım ama trendyol hepsiburada vs bulamadım sen hangi siteden almıştın?
Doğru ben de yaşadım aynısını İstanbul'dan Ankara'ya gittim eşimi seviyordum ama oglum olana kadar çok özledim ailemi İstanbul'u arkadaşlarımı hep buruk üzüntülüydüm oğlumda bayağı zor oldu 4.yilimizda doğdu o doğduktan sonra alıştım her şeye fizanda da olsam fark etmez artikIşte bende anllattim ya canım anne bana abla doğup büyüdüğüm memleketim her şeyi o kadar özlüyorum ki bana diyorlar bir bebeğin olsa az da olsa böyle fazla ozlemezsin takilmazsin hasret şeyine öylece aklıma yerleşti çocuk konusunda
İnşAllah kuzucum inşAllahDur hemen yelkenleri indirme canımm inşallah olmazsın ❤G.gidiyordan almıştım kuzum laboquick 20 Li gebelik testi yaz çıkar , 25.90 almışım Kargo ücretsiz ☺
Ben de 15. Gün adet olanları biliyorum çatlatma iğnesinden sonra , çokta umutlanma ama umudunu da kaybetme kuzum umutlanma dememin sebebi eğer olurda adet olursan hayal kırıklığı çok olmasın diyeİnşAllah kuzucum inşAllahçatlatma iğnesinin 16.cı günü bugün 14 günden sonra adet olan da var ama 20 güne kadar yolu varmış o nedenle ümitlenmek istemiyorum yani 20 cı güne kadar gecikmem olabilir hayırlısı olsun bakalım sende durumlar nasıl 5 gün kaldı bugün sanırım belirtin vs varmı hiç?
Hemen bakıyorum ona
Kesinlikle kuzum her nasip vaktine esirBen de 15. Gün adet olanları biliyorum çatlatma iğnesinden sonra , çokta umutlanma ama umudunu da kaybetme kuzum umutlanma dememin sebebi eğer olurda adet olursan hayal kırıklığı çok olmasın diye ☺ Benim hiç belirtim yok canım göğsüm şişti her adet öncesi olduğu gibigeçen ay ciddi belirtilerim vardı ama bu ay yok hayırlısı napalım vakti gelince gelecek bebişlerimiz ☺ ☺
Aynen canım çok zor bir durum bide bu virusten dolayı hiç gidemiyorumDoğru ben de yaşadım aynısını İstanbul'dan Ankara'ya gittim eşimi seviyordum ama oglum olana kadar çok özledim ailemi İstanbul'u arkadaşlarımı hep buruk üzüntülüydüm oğlumda bayağı zor oldu 4.yilimizda doğdu o doğduktan sonra alıştım her şeye fizanda da olsam fark etmez artik
Seni o kadar iyi anlıyorum kiA aLina_ Canımm hayırlı ramazanlar mesajlaşmalarınızı okudum son durumun nedir inşallah hamilesindir❤ Zeze92 ile bende arkandan geliriz Ben siteye çok uğramıyorum artık çünkü hamile haberlerini okudukça çok üzülüyorum Dün bir dizi izliyordum kadın hamile olduğunu kocasına söylüyor ben ona bile ağlıyorum benim neden olmuyor diye Artık çok hassaslaştım durmadan ağlıyorum..Faydası yok ağlamanın biliyorum ama elimde değil
Benim regl düzenim çok bozuldu son zamanlarda o yüzden inan ne zaman regl olacağımı bilmiyorum.Ovulasyon testlerim bitti testte yapamıyorum.Eşim tekrar sipariş verelim dedi istemiyorum dedim artık test yapmak bile istemiyorum.Rabbime sığındık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahZeze92 Sen nasılsın canım ne durumdasın
Kuzum benimm, he yerde hamile haberi görüYorum dizi , film sanki seçilmiş gibi çıkıyor karşımıza ya da bizim dikkatimizi çekiyor. Tabbim duyar sesimiz inşallah bu mübarek günlerde sesimizi . Siz de duamdasınız ben bu yüzden memlekete bile gitmek istemiyorum insanlar soruyor diyeA aLina_ Canımm hayırlı ramazanlar mesajlaşmalarınızı okudum son durumun nedir inşallah hamilesindir❤ Zeze92 ile bende arkandan geliriz Ben siteye çok uğramıyorum artık çünkü hamile haberlerini okudukça çok üzülüyorum Dün bir dizi izliyordum kadın hamile olduğunu kocasına söylüyor ben ona bile ağlıyorum benim neden olmuyor diye Artık çok hassaslaştım durmadan ağlıyorum..Faydası yok ağlamanın biliyorum ama elimde değil
Benim regl düzenim çok bozuldu son zamanlarda o yüzden inan ne zaman regl olacağımı bilmiyorum.Ovulasyon testlerim bitti testte yapamıyorum.Eşim tekrar sipariş verelim dedi istemiyorum dedim artık test yapmak bile istemiyorum.Rabbime sığındık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahZeze92 Sen nasılsın canım ne durumdasın
inşallah kuzum inşallah , biz ümidimizi kestiğimizde gelecek belki de bebeğimizKesinlikle kuzum her nasip vaktine esir❤ en hayırlı en beklenmedik en güzel zamanda gelecekler Allahın izniyle ❤❤ tabiiki umutlanmıyorum canım bunu birçok kez yaşadım ben 36 ay oldu dile kolay sen de umutlanma boş ver belirti olmadığı daha iyi kafan ağrımıyor bari acaba acaba diyerek bu arada testi aldım yanında 10 tane de ovulasyon testi veriyor muş 26.90 a aldım ❤ teşekkür ederim yardımcı olduğun içiiiinnn❤❤
Evet evet o ot çöp olayı bende de mevcut şu anSeni o kadar iyi anlıyorum kiben de senin gibiyim bu aralar ilaçların da etkisinden sanırım 1 gülsem 2 ağlıyorum afedersin ota b.Ka ağladım. Sonuç ? Adetin 3.cü günü yani bugün kırmızı bayrağı çektim sakın benim arkamdan gelmeyin kızlar benim yolum yol değil şuan
Aynen kuzum sanki herkes hamileKuzum benimm, he yerde hamile haberi görüYorum dizi , film sanki seçilmiş gibi çıkıyor karşımıza ya da bizim dikkatimizi çekiyor. Tabbim duyar sesimiz inşallah bu mübarek günlerde sesimizi . Siz de duamdasınız ben bu yüzden memlekete bile gitmek istemiyorum insanlar soruyor diye4 gün kaldı benim de ama test yapmadım inan yapmakta istemiyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah Bir gün biz de göreceğiz o güzel çift çizgiyi
Aynen öyleinşallah kuzum inşallah , biz ümidimizi kestiğimizde gelecek belki de bebeğimiz ☺ Senin test daha iyiymişcanımm bu arada gelen giden yok dimi ☺
Amiiiinnn amiinnnn aminnnnnEvet evet o ot çöp olayı bende de mevcut şu anRabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği kuzum Allaha sığındık en kısa zamanda o mükemmel sevinci yaşayanların içinde olmamız umudu ile
Agrilar bir birine cok benziyo hamilelikle regl donemi agrisi benimde 3gun var reglime negatif cimti agri var kasikta goguste ama test negatif olabiliyo yaniMerhaba arkadaşlar adetimden 2 gün geçti bile yumurtaliklarim patlamak uzere sanki heran adet olacakmışım gibi ama kırmızılar yok akıntı çok var sarimsi bir renk dün sabah mide bulantilarim beni mahf etti. Adetten öncede bulantilarim oluyordu ama bu seferki farklıydı. Hamile liginden haberi olmayan arkadaşlar adet zamaniniz geldiginde adet olacakmis gibi agrilariniz oldumu?
Anladım canım hadi hayırlısı yaaaAgrilar bir birine cok benziyo hamilelikle regl donemi agrisi benimde 3gun var reglime negatif cimti agri var kasikta goguste ama test negatif olabiliyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?