- 15 Ekim 2019
- 6.083
- 13.824
- 248
1 aydir adst gormedigni soyledin , yani bu zamana kadar nasil sabrettin bence en kisa zamanda yapmalisin sonuc ne olursa olsun soguk kanli ol eni sonunda yapican daha fazla bekleme bence canım eger bebekte varsa ona göre doktoruna gidersin tahlilini olursun polikistikle bebek sahibi olan bir suru insanda var umutsuz olma allaha tevekkul ol her zamanTamam canım yazarım da yapmaya korkuyorum yaa .
Yok o 7 haftaliktan sonra basladi , hemen oyle hassaslaşmadiydi ,bide yogurt kesigi gibi akintim geliyordu , sağ bacagima kramp falan giriyodu hep sag tarafimda sanci oluyodu kasiklarimda falanSenin göğüs uçlarında filan hemen değiişme olmuşmuydu canım ben sadece acıyor hassasiyetlik var
Benimde sürekli akıntım var canım da . Kasığıma bi an da ağrı girip çıkıyorYok o 7 haftaliktan sonra basladi , hemen oyle hassaslaşmadiydi ,bide yogurt kesigi gibi akintim geliyordu , sağ bacagima kramp falan giriyodu hep sag tarafimda sanci oluyodu kasiklarimda falan
Evet canım tabiki öyle Her zaman Rabbime dua ederim zaten o ol derse olur. Herşey onun elinde . İnsan korkuyor sadece gene tek çizgi görürsem diye1 aydir adst gormedigni soyledin , yani bu zamana kadar nasil sabrettin bence en kisa zamanda yapmalisin sonuc ne olursa olsun soguk kanli ol eni sonunda yapican daha fazla bekleme bence canım eger bebekte varsa ona göre doktoruna gidersin tahlilini olursun polikistikle bebek sahibi olan bir suru insanda var umutsuz olma allaha tevekkul ol her zaman
O yuzden soguk kanlı ol diyorum ,tek cizgide olsa ucunda ölüm yok zamani degilmis dersin , diger ay nasip eder , o yuzden bugun yarin test yap derim hayirli haberini bekliyor olucamEvet canım tabiki öyle Her zaman Rabbime dua ederim zaten o ol derse olur. Herşey onun elinde . İnsan korkuyor sadece gene tek çizgi görürsem diye
Tamam canım yapıcam inşallah . Ben haber veririm yazarım burayaO yuzden soguk kanlı ol diyorum ,tek cizgide olsa ucunda ölüm yok zamani degilmis dersin , diger ay nasip eder , o yuzden bugun yarin test yap derim hayirli haberini bekliyor olucam
Birde canım sen çok tuvalete gidiyormusun ya .O yuzden soguk kanlı ol diyorum ,tek cizgide olsa ucunda ölüm yok zamani degilmis dersin , diger ay nasip eder , o yuzden bugun yarin test yap derim hayirli haberini bekliyor olucam
Hemde nasıl geliodu gece uyanip yapiodum bu aralaar azaldi , azaldigi icin yarin doltora gidicem.insallah hersey yolundadirBirde canım sen çok tuvalete gidiyormusun ya .
Nolur yardımcı olur musunuz banaMerhaba arkadaşlar benim yarin adet günüm ben dün dayanamadim test yaptım çünkü baya kötü grip oldum ilaç da alamadım her ihtimale karşı .Test negatif çıktı ama bir kaç gündür süt kesiği gibi akıntım var kasıklarımda ağrı var böyle negatif çıkıp hamile olan varmı
Test bozuk olabilir tekrar yap istersen canım, ama en iyi sonuc kan testi yaptirman olur negatifte olsa diger ay hayirli haberle gel moral bozma sakınNolur yardımcı olur musunuz bana
Çok sıkışık oluyormuydun peki yoksa idrar kesesine baskı olduğu için az gelip sıkmı çıkarrıyprdu tuvaleteHemde nasıl geliodu gece uyanip yapiodum bu aralaar azaldi , azaldigi icin yarin doltora gidicem.insallah hersey yolundadir
Bilmiyorum ki ben özel okulda çalışıyorum öğretmen olarak gelecek ay hamile kalsam düzenim mahvolurTest bozuk olabilir tekrar yap istersen canım, ama en iyi sonuc kan testi yaptirman olur negatifte olsa diger ay hayirli haberle gel moral bozma sakın
Birde benim iştahım azaldı yaa acıkıyorum ama hiç birşey yiyesim gelmiyor insan açken bişey görünce canı ister ya canım gram istemiyorHemde nasıl geliodu gece uyanip yapiodum bu aralaar azaldi , azaldigi icin yarin doltora gidicem.insallah hersey yolundadir
Ya ben de bugun adet oldum ama tuhaf bir şişkinlik vardi bende ani harekette kasiklarima bir anda agru giriyordu bugun adet oldim benm adetim cok sancili olurdi bir gunde 3 agri kesici icerdim ama bu ay sadece bitane içtim ustune gorme olabilir mibişey sorcam bende aşırı miyde bulantısı var ve adet bu ay çok geç oldu ama halen bende hamile belirtileri var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim ? öyle bi ihtimal varmı?
Adet oldunmu canım ,yada test yaptinmi ne durumdasınBirde benim iştahım azaldı yaa acıkıyorum ama hiç birşey yiyesim gelmiyor insan açken bişey görünce canı ister ya canım gram istemiyor
Sevindim sizin adınıza benim de 2 gün geçti hafta sonuna kadar beklemedeyimBugün öğrendim ben de hamile olduğumu bir haftalık gecikmeyle. Özellikle sık idrara çıkma ve baş dönmesi başladı bende. Bir de hipofiz adenomu değil ama bende de prolaktin yüksekliği var ve doktor çok zor hamile kalırsın demişti ama kısmet işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?