Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tamam canım yazarım da yapmaya korkuyorum yaa .
1 aydir adst gormedigni soyledin , yani bu zamana kadar nasil sabrettin bence en kisa zamanda yapmalisin sonuc ne olursa olsun soguk kanli ol eni sonunda yapican daha fazla bekleme bence canım eger bebekte varsa ona göre doktoruna gidersin tahlilini olursun polikistikle bebek sahibi olan bir suru insanda var umutsuz olma allaha tevekkul ol her zaman

Senin göğüs uçlarında filan hemen değiişme olmuşmuydu canım ben sadece acıyor hassasiyetlik var
Yok o 7 haftaliktan sonra basladi , hemen oyle hassaslaşmadiydi ,bide yogurt kesigi gibi akintim geliyordu , sağ bacagima kramp falan giriyodu hep sag tarafimda sanci oluyodu kasiklarimda falan

Evet canım tabiki öyle Her zaman Rabbime dua ederim zaten o ol derse olur. Herşey onun elinde . İnsan korkuyor sadece gene tek çizgi görürsem diye

Merhaba arkadaşlar benim yarin adet günüm ben dün dayanamadim test yaptım çünkü baya kötü grip oldum ilaç da alamadım her ihtimale karşı .Test negatif çıktı ama bir kaç gündür süt kesiği gibi akıntım var kasıklarımda ağrı var böyle negatif çıkıp hamile olan varmı

Evet canım tabiki öyle Her zaman Rabbime dua ederim zaten o ol derse olur. Herşey onun elinde . İnsan korkuyor sadece gene tek çizgi görürsem diye
O yuzden soguk kanlı ol diyorum ,tek cizgide olsa ucunda ölüm yok zamani degilmis dersin , diger ay nasip eder , o yuzden bugun yarin test yap derim hayirli haberini bekliyor olucam

Nolur yardımcı olur musunuz bana

Test bozuk olabilir tekrar yap istersen canım, ama en iyi sonuc kan testi yaptirman olur negatifte olsa diger ay hayirli haberle gel moral bozma sakın
Bilmiyorum ki ben özel okulda çalışıyorum öğretmen olarak gelecek ay hamile kalsam düzenim mahvolur

bişey sorcam bende aşırı miyde bulantısı var ve adet bu ay çok geç oldu ama halen bende hamile belirtileri var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim ? öyle bi ihtimal varmı?
Ya ben de bugun adet oldum ama tuhaf bir şişkinlik vardi bende ani harekette kasiklarima bir anda agru giriyordu bugun adet oldim benm adetim cok sancili olurdi bir gunde 3 agri kesici icerdim ama bu ay sadece bitane içtim ustune gorme olabilir mi

Tüm Kadınlar Gebeliğin Erken Belirtilerini Görüyor mu? güzel bir yazı gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün öğrendim ben de hamile olduğumu bir haftalık gecikmeyle. Özellikle sık idrara çıkma ve baş dönmesi başladı bende. Bir de hipofiz adenomu değil ama bende de prolaktin yüksekliği var ve doktor çok zor hamile kalırsın demişti ama kısmet işte :)

kızlar selam benim adetim 3 gün önceydi karın ağrısı ile sabah koyu kahverengi akıntı başladı sadece sildikçe pempemsi bi kanama geliyor fikri olan var mı ?

Sevindim sizin adınıza benim de 2 gün geçti hafta sonuna kadar beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…