Aslında dün olmam gerekiyordu olmadim adet ağrısı gibi ağrı var normal mi çok deilCanim bende oyle oldum aha adet oldum dedim gttim baktim yogurt kesigi gibi akinti gelmis beyaz renkteydi sonra test yapim hele dedim yaptim pozitif cıktı, darisida sana umarim vardir bebiş bugun olmazsan test yap canim
Başka ne belirtilerin vardı acabaAslında dün olmam gerekiyordu olmadim adet ağrısı gibi ağrı var normal mi çok deil
Adet olcakmisim gibi kasıklarıma agir girip geri geçiyordu ayaklarim hep buz gibiydi , istahim.açılmıştı ,goguslerimde nornal.adete yakin şişer ya oyle devam ettiBaşka ne belirtilerin vardı acaba
Şuan olacakmis gibi gidiyorum bakıyorum sadece beyaz akıntı bu norma mi yaaaAdet olcakmisim gibi kasıklarıma agir girip geri geçiyordu ayaklarim hep buz gibiydi , istahim.açılmıştı ,goguslerimde nornal.adete yakin şişer ya oyle devam etti
Naptin canim adet oldunmu olmadiysan test yap merak ediyorum insallah vardirŞuan olacakmis gibi gidiyorum bakıyorum sadece beyaz akıntı bu norma mi yaaa
Olmadim dahaNaptin canim adet oldunmu olmadiysan test yap merak ediyorum insallah vardir
Olmadim daha
Naptin canim adet oldunmu olmadiysan test yap merak ediyorum insallah vardir
Olmadim daha
Ya 2. Cizginin cikmasi gereken yer koyu renk gozukuyor hayalet cizgi varla yok arasi gibi duruyo sen eline aldiginda nasil goruyon eşinde baktimiNolur kızlar yorum yaparmisiniz
Inanki senin düşündüğün gibi düşünüyorum biraz daha bekleyim.dimi 2. Cizgi hayali gibiYa 2. Cizginin cikmasi gereken yer koyu renk gozukuyor hayalet cizgi varla yok arasi gibi duruyo sen eline aldiginda nasil goruyon eşinde baktimi
Nolur kızlar yorum yaparmisiniz
Dimi canım pazartesi kan vericem sende vercen mi pazartesiSenin testin bozuk olabilir canim. Başka test daha yap istersen. Dediğin belirtilerin aynısı bende de var. Adetim 6 gün gecikti. Benimde testte negatif kan verdim. Doktor daha erken dedi idrarda çıkması için. Istersen pazartesi git bir kaç tahlili ver.
Ben dayanamayıp cuma günü verdim fakat pazartesine kaldı.Dimi canım pazartesi kan vericem sende vercen mi pazartesi
Burdan haberleşelim şeyma hayırlısı olur insalalhBen dayanamayıp cuma günü verdim fakat pazartesine kaldı.
En iyi sonuc kan canim pazartesi yaptir mutlaka hafi hayırlısıDimi canım pazartesi kan vericem sende vercen mi pazartesi
Senin peki canimEn iyi sonuc kan canim pazartesi yaptir mutlaka hafi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?