Canm hamilesin gibi duruyor. Ama sanırm erken gebelik testi o. Kesin sonuç için bence hemen kan ver. Inşallah hamilesindir.Merhaba herkese. Sabah burada yazılanları okuyordum da gaza gelip test yapayım dedim. Reglim bir gün gecikti. Belirtiler: yüksek ateş (37 üzeri), kasıklarda batma, bacaklarda ve belde ağrıAylardır deniyoruz ve bu ay salmıştım artık derken ufak bir mucize kendini gösterdi
Merhaba herkese. Sabah burada yazılanları okuyordum da gaza gelip test yapayım dedim. Reglim bir gün gecikti. Belirtiler: yüksek ateş (37 üzeri), kasıklarda batma, bacaklarda ve belde ağrıAylardır deniyoruz ve bu ay salmıştım artık derken ufak bir mucize kendini gösterdi
Umarım öyledir. Kan verdim hemen. Senin belirtilerin neler?Silik çizgi gebelik oluyor geneldeumarım öylesindir. Bakalım ben ne olcam bu kadar belirtiyle
Umarım öyledir. Kan verdim hemen. Senin belirtilerin neler?
Umarım öyledir. Kan verdim hemen. Senin belirtilerin neler?
Ay maşallah yaMerhaba herkese. Sabah burada yazılanları okuyordum da gaza gelip test yapayım dedim. Reglim bir gün gecikti. Belirtiler: yüksek ateş (37 üzeri), kasıklarda batma, bacaklarda ve belde ağrıAylardır deniyoruz ve bu ay salmıştım artık derken ufak bir mucize kendini gösterdi
çok benzeri belirtilerim vardı benim de. hatta dün kereviz yerken midem bulandı kokulu ya :) benim de bir hafta önceden başladı ama konduramadım. Dün yürüyüş yaparken baya iğne gibi batmaya başladı. Şimdi kan sonucum da geldi pozitifmiş :) Senin de haberlerini bekliyorum.ben reglime 13 gün kala göğüs ağrıları yaşamaya başladım belim kasıklarım ağrıyor eğilince karnımın alt kısmına sancı giriyor gerindiğimde bıçak gibi sancı girdi dün karnıma. cif kullanırım ben hep mutfakta bu yeşil mavi pembe olanlar varya bahar kokuları jel olan bayılırım kokularına dün ilk kez acı acı koktu fena oldum. şimdi 6 gün kaldır regl me bide sık sık tuvalete gidiyorum gece kalkmazdım ben böyle gecede 3 kere gittiği oluyor bazen . göğüslerime dokunamıyorum şiştiler koltuk altıma doğru ve alt kısımları acıdan öldürüyür
Teşekkür ederim :) Yeni yıl hediyesi oldu bana. Darısı isteyen herkeseAy maşallah ya ☺ Hayırlı olsun Bebişinn allah bize de nasip etsin inşallah
çok benzeri belirtilerim vardı benim de. hatta dün kereviz yerken midem bulandı kokulu ya :) benim de bir hafta önceden başladı ama konduramadım. Dün yürüyüş yaparken baya iğne gibi batmaya başladı. Şimdi kan sonucum da geldi pozitifmiş :) Senin de haberlerini bekliyorum.
Amiin inşallah canımTeşekkür ederim :) Yeni yıl hediyesi oldu bana. Darısı isteyen herkese
6 aydır deniyoruz canım biz. Bu arada hormon testlerim filan yapılmıştı. Hem polikistiktim hem de yumurta rezervlerim düşüktü. Hormonel değerlerim de dengesizdi. Olması zor dedi doktorlar. Ama işteAmiin inşallah canım ❤ Ne kaladar zamandır istiyordunuz ☺
6 aydır deniyoruz canım biz. Bu arada hormon testlerim filan yapılmıştı. Hem polikistiktim hem de yumurta rezervlerim düşüktü. Hormonel değerlerim de dengesizdi. Olması zor dedi doktorlar. Ama işte
6 aydır deniyoruz canım biz. Bu arada hormon testlerim filan yapılmıştı. Hem polikistiktim hem de yumurta rezervlerim düşüktü. Hormonel değerlerim de dengesizdi. Olması zor dedi doktorlar. Ama işte
Nasip olacaksa hiç bir şey engel değildir yeter ki allah istesin6 aydır deniyoruz canım biz. Bu arada hormon testlerim filan yapılmıştı. Hem polikistiktim hem de yumurta rezervlerim düşüktü. Hormonel değerlerim de dengesizdi. Olması zor dedi doktorlar. Ama işte
Evet hatta dün eşim dedi senin ayakların hiç soğuk olmaz bu ne diye. Ateşine mutlaka bak bi termometreyle. Benim 1 derece yüksek günlerdir. :)bide bişey sorucam sana ayakların soğuk muydu? ben ayaklarımı ısıtamıyorum. ama telefonla konuşurkenn sağa gitsoola git derken yürüyünce sıcak basıyor. nefes darlığı yaşıyorum bide
Evet hatta dün eşim dedi senin ayakların hiç soğuk olmaz bu ne diye. Ateşine mutlaka bak bi termometreyle. Benim 1 derece yüksek günlerdir. :)
Çok teşekkür ederim. Ne demek asla yanlış anlamam. Aslında kür veya çay değil de yeme düzenimi değiştirdim. Doktorumun önerisi üzerine paketli bisküvidir çikolatadır, kısacası hiçbir hazır gıdayı yemedim. Ekmeğimi bile evde yaptım. Doktora göre dışardan aldığımız tüm gıdalar hormon değerlerimizle oynuyor. Sanırım doğru bir yol izlemişim :)Nasip olacaksa hiç bir şey engel değildir yeter ki allah istesin ❤ Şimdi daha çok sevindim senin adına . Peki bu süreçte hiç bir şey yaptın mı bitki çayı , kür falan ☺ Yanlış anlama şakın belki bize de fikir olur diye soruyorum ☺
Bak ben hiç öyle düşünmemiştim , aslında bebeğin olmasını zorlaştıran en büyük etken yediğimiz gıdalar ama biz ciddiye almıyoruz ben de dikkat edeceğim bundan sonra çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim. Ne demek asla yanlış anlamam. Aslında kür veya çay değil de yeme düzenimi değiştirdim. Doktorumun önerisi üzerine paketli bisküvidir çikolatadır, kısacası hiçbir hazır gıdayı yemedim. Ekmeğimi bile evde yaptım. Doktora göre dışardan aldığımız tüm gıdalar hormon değerlerimizle oynuyor. Sanırım doğru bir yol izlemişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?