Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar aranızda vajinismus olup hamile kalan var mı .. varsa nasıl oldu Bilgi deneyim paylaşırsanız çok sevinirim

Adet oldunmu canım ,yada test yaptinmi ne durumdasın
Yaptım canım test çıkmadı ama belirtiler Var yani anlamadım ki kasıklarıMa ağrı girip çıkıyor. Göğüslerim hassaslaştı. Geceleri akşam yatmadan önce midem bulanıyor. İştahım çok azaldı. Ayaklarım çok üşüyor anlamadım ben

Eklentiler

• 3F58D559-61E7-4E6C-9DB2-58D9575A7413.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 119
Allahallah bu belirtiler adette olabilir bebekte olabilir 2 side cok benziyo , ne diym canım vardır bundada bi hayr , sen stresi faxla yapiyon belkide ondan adetin gecikiyor duzensiz oluyor , inan umursamadigin ay geliyo bebek

arkadaşlar merhaba, ben 24 kasım regl gördüm bittikten sonra yumurtlama gününe kadar gün aşırı ilişkide bulunduk. her zaman sarı kokusuz akıntım olur bir aydır akıntım kesildi normal beyazz şeffaf geliyor kasıklarımda ağrı var ve regl 13 gün kala göğüs ağrılarım başladı. bugün 7 gün kaldı regl me ve ilk kez cif in çamaşır sulu yüzey temizleyicisi acı acı koktu ki ben onun kokusuna aşığımdır duramadım resmen kokudan . bu evde yapılan şeker testini yaptım köpürmedi ama ççamaşır suyu köpürüyor hiç çalkalamadığım halde sizce durum nedir

Arkadaşlar buraya yeni üye oldum. Paylaşımlarınızı çok seviyorum. Bana baya yardımcı oldunuz diye bilirim. Öncelikle birşey sormak istiyorm benm Sat.31 ekimdi en son ve adetim 13 gün gecikti. 4 gün adet olurum bu sefer 2 gün oldum ve kesildim. Ben adet olduğuma eminim. Üstüne görme felan değil. Ama karnında şişlik sol kaşık tarafımda bazen kramplarım oluyor. Adet olup sonradan hamile kaldığını öğrenenizin var mı acaba. İlk defa byle birşey yaşıyorm

Merhaba. Benimde sol kasığımda ağrılar var. 2 gün sonra adet olmam gerekiyor ama ilk defa kendimi hamile gibi hissediyorum. Ara ara sol kasığıma bi ağrı batıyor. Bugünde çok hafif baş dönmesi yaşadım. Gözüm hafif kararır gibi oldu. Böyle belirti yaşayıp da hamile kalan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…