Ben vajinismus tum ama yendim kuzum . Doktora gidip .Kızlar aranızda vajinismus olup hamile kalan var mı .. varsa nasıl oldu Bilgi deneyim paylaşırsanız çok sevinirim
Valla kuzum adette olmadım. Testte yapmadım dahaAdet oldunmu canım ,yada test yaptinmi ne durumdasın
Kaç gün geçti pekiValla kuzum adette olmadım. Testte yapmadım daha
1 ay canım . Ben zaten pco var bende adet düzensizKaç gün geçti peki
Hmmm anladim hakkında hayırlısı olsun benim de bugün 3 gün geçti1 ay canım . Ben zaten pco var bende adet düzensiz
Bilemiyorum ki canım internettwn baktınmıMerhabalar. İdrarın bulanık olması gebelik belirtisi mi?
Sende bi sıkıntı varmı canım normalde oluyormu gecikme filanHmmm anladim hakkında hayırlısı olsun benim de bugün 3 gün geçti
Yok normalde olmuyordu hep düzenli olurum ben çok ŞükürSende bi sıkıntı varmı canım normalde oluyormu gecikme filan
İyi bari canım o iyiymişYok normalde olmuyordu hep düzenli olurum ben çok Şükür
Yaptım canım test çıkmadı ama belirtiler Var yani anlamadım ki kasıklarıMa ağrı girip çıkıyor. Göğüslerim hassaslaştı. Geceleri akşam yatmadan önce midem bulanıyor. İştahım çok azaldı. Ayaklarım çok üşüyor anlamadım benAdet oldunmu canım ,yada test yaptinmi ne durumdasın
Allahallah bu belirtiler adette olabilir bebekte olabilir 2 side cok benziyo , ne diym canım vardır bundada bi hayr , sen stresi faxla yapiyon belkide ondan adetin gecikiyor duzensiz oluyor , inan umursamadigin ay geliyo bebekYaptım canım test çıkmadı ama belirtiler Var yani anlamadım ki kasıklarıMa ağrı girip çıkıyor. Göğüslerim hassaslaştı. Geceleri akşam yatmadan önce midem bulanıyor. İştahım çok azaldı. Ayaklarım çok üşüyor anlamadım ben
Yok kuzum hiç umursamadım aslında varyaAllahallah bu belirtiler adette olabilir bebekte olabilir 2 side cok benziyo , ne diym canım vardır bundada bi hayr , sen stresi faxla yapiyon belkide ondan adetin gecikiyor duzensiz oluyor , inan umursamadigin ay geliyo bebek
İmplantasyon kanaması açık pembe yada kahverengi oluyor die okuyorm sürekli. Ben bildiğiniz kan kırmızısı şeklinde adet olmuş gbi oldum. Aslında bi yanım hala inanmıyor adet olduğumaİmplantasyon kanaması yaşamışsındır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?