Tabi canım haber ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBurdan haberleşelim şeyma hayırlısı olur insalalh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım haber ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBurdan haberleşelim şeyma hayırlısı olur insalalh
Bir kaç gün daha bekle istersen ecrin. Gecikmen devam edersen kan verirsin.Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Tm saolBir kaç gün daha bekle istersen ecrin. Gecikmen devam edersen kan verirsin.
Canım ben daha olmadim adet yarın tekrar test yapayım miiiOlmadim daha
Dış gebelikte lekelenme falan olmaz internetten okuduklarına inanma canım düşük tehlikesi olabilir lekelerde kanamada o yüzden içini ferah tut güzel düşün herşey yolunda gitsin allahın izniylemerhaba aranizda adetten 3 gun once kahverengi akinti yasayan varmiydi? benim agriyla 7-8 saat surdu birdaha gelmedi.test yaptim pozitif.doktora pazartesi gidecegim ama cok korkuyorum dış gebeliktede dusuktede lekelenmeler oluyormus
insallah canim temmuzda dusugum oldu da benim hafif kahverengi akintiyla bidaha olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim oyuzden cok endiseliyimDış gebelikte lekelenme falan olmaz internetten okuduklarına inanma canım düşük tehlikesi olabilir lekelerde kanamada o yüzden içini ferah tut güzel düşün herşey yolunda gitsin allahın izniyle
UyudunuzmuuuujuTabi canım haber ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
insallah canim temmuzda dusugum oldu da benim hafif kahverengi akintiyla bidaha olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim oyuzden cok endiseliyim
[/QU allah yardimcin olsunn çok geçmiş olsun be canım sana bisey diyimmi eğer bi şey olmadıysa emin ol cokk daha güzel biseye vesile olduğu için buna inan çok daha güzel gunlerim olucak bebeisinle allah nasip etsin yeterki
amin canim.tesekkur ederimUyudunuzmuuuuju
Adet oldum inanamıyorum hayirlisiiii hersryinnTabi canım haber ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Canim benim hayırlısı olsun. Hiç üzülme. Ne zamandır istiyorsunuz bebeği.Adet oldum inanamıyorum hayirlisiiii hersryinn
Merhaba peki her ay mi kasik ağrın oluyor öyle benim sol yumurtalığım agiriyor şuan aynen 11 gün var adetime ilk kere hayatımda öylebirşey yaşıyorum göğüslerim sis ve uçları çok hassasmerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
4 ay olduCanim benim hayırlısı olsun. Hiç üzülme. Ne zamandır istiyorsunuz bebeği.
Canım benimde öyle varya ama çok korkuyorum yoksa diye ayaklarımı napsam ısıtaamıyorum buz gibi kasıklarıma da 10 günü aşkındır bi ağrı girip girip çıkıyor göğüslerim acıyor. Ama bakmaya korkuyorum yine değilse diye . Pco hastalığı var bendede. Adetim gecikiyor normaldede insan anlamıyorda 1 ay gecikti adetim.Adet olcakmisim gibi kasıklarıma agir girip geri geçiyordu ayaklarim hep buz gibiydi , istahim.açılmıştı ,goguslerimde nornal.adete yakin şişer ya oyle devam etti
Canim ben 1 yıldır istiyorum. 4 AY erken inan. Insan hemen olsun istiyor tabi ama hiç kalbini üzme olur mu? Ben 1 yılda çok yıprandım. Eğer ayakların ve ellerin çok üşüyorsa adetin biter bitmez yün korse tak beline ben bu ay öyle yaptım. Yumurtlamayı ve döllenmeyi kolaylastiriyormua.4 ay oldu
Ayy hafi insallah vardir testi yapinca yax mutlakaCanım benimde öyle varya ama çok korkuyorum yoksa diye ayaklarımı napsam ısıtaamıyorum buz gibi kasıklarıma da 10 günü aşkındır bi ağrı girip girip çıkıyor göğüslerim acıyor. Ama bakmaya korkuyorum yine değilse diye . Pco hastalığı var bendede. Adetim gecikiyor normaldede insan anlamıyorda 1 ay gecikti adetim.
Tamam canım yazarım da yapmaya korkuyorum yaa .Ayy hafi insallah vardir testi yapinca yax mutlaka
Senin göğüs uçlarında filan hemen değiişme olmuşmuydu canım ben sadece acıyor hassasiyetlik varAyy hafi insallah vardir testi yapinca yax mutlaka