Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Bir kaç gün daha bekle istersen ecrin. Gecikmen devam edersen kan verirsin.

merhaba aranizda adetten 3 gun once kahverengi akinti yasayan varmiydi? benim agriyla 7-8 saat surdu birdaha gelmedi.test yaptim pozitif.doktora pazartesi gidecegim ama cok korkuyorum dış gebeliktede dusuktede lekelenmeler oluyormus

merhaba aranizda adetten 3 gun once kahverengi akinti yasayan varmiydi? benim agriyla 7-8 saat surdu birdaha gelmedi.test yaptim pozitif.doktora pazartesi gidecegim ama cok korkuyorum dış gebeliktede dusuktede lekelenmeler oluyormus
Dış gebelikte lekelenme falan olmaz internetten okuduklarına inanma canım düşük tehlikesi olabilir lekelerde kanamada o yüzden içini ferah tut güzel düşün herşey yolunda gitsin allahın izniyle

Dış gebelikte lekelenme falan olmaz internetten okuduklarına inanma canım düşük tehlikesi olabilir lekelerde kanamada o yüzden içini ferah tut güzel düşün herşey yolunda gitsin allahın izniyle
insallah canim temmuzda dusugum oldu da benim hafif kahverengi akintiyla bidaha olmadi kurtaj olmak zorunda kaldim oyuzden cok endiseliyim

Tabi canım haber ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Uyudunuzmuuuuju

Bende ilk kere yumurtalama gününden sonra sol yumurtaligimda ağrı oldu 3 gün oldu adetime de 11 gün var nedeni ne olabilir acaba?

Merhaba peki her ay mi kasik ağrın oluyor öyle benim sol yumurtalığım agiriyor şuan aynen 11 gün var adetime ilk kere hayatımda öylebirşey yaşıyorum göğüslerim sis ve uçları çok hassas

Adet olcakmisim gibi kasıklarıma agir girip geri geçiyordu ayaklarim hep buz gibiydi , istahim.açılmıştı ,goguslerimde nornal.adete yakin şişer ya oyle devam etti
Canım benimde öyle varya ama çok korkuyorum yoksa diye ayaklarımı napsam ısıtaamıyorum buz gibi kasıklarıma da 10 günü aşkındır bi ağrı girip girip çıkıyor göğüslerim acıyor. Ama bakmaya korkuyorum yine değilse diye . Pco hastalığı var bendede. Adetim gecikiyor normaldede insan anlamıyorda 1 ay gecikti adetim.

Canim ben 1 yıldır istiyorum. 4 AY erken inan. Insan hemen olsun istiyor tabi ama hiç kalbini üzme olur mu? Ben 1 yılda çok yıprandım. Eğer ayakların ve ellerin çok üşüyorsa adetin biter bitmez yün korse tak beline ben bu ay öyle yaptım. Yumurtlamayı ve döllenmeyi kolaylastiriyormua.

Umarım Rabbim herkesin gönlüne göre verir herkes hayırlı sağlıklı evlat sahibi olur inşallah.Belirtilere takılmak istemedikçe eminim ki herkes takılıyor (bende dahil) sabretmek zor insan o heyecanı hemen yaşamak istiyor işte Allah hayırlı salih evlatlar versin inşallah cümlemize

Ayy hafi insallah vardir testi yapinca yax mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…