Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bişey sorcam bende aşırı miyde bulantısı var ve adet bu ay çok geç oldu ama halen bende hamile belirtileri var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim ? öyle bi ihtimal varmı?
Canim her zamanki adetin gibi geldiyse kanaman hamile olma ihtimalin bulunmuyor.benim daha onceki gebeligimde adet zamani kanamam olmustu ama dusuk tehlikesinden kanamaydi o.ve adetimden farkliydi yani.uzerine gorme diye birsey olmadigini soyluyorlar doktorlar zaten

Kizlar Ben dayanamayip tekrar test yaptim cunku cubuk testler cok bulanik cikiyordu emin olmadim.diger testlerde daha belirgin Sabah idrari olmanasina ragmen.

Eklentiler

• B35EB768-07EE-4A25-9BC0-CD5CB9B494AC.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 169
  • D8C91001-F34D-4A1F-9982-6EC4D6F6728A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 161
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günüm 16 Kasım Di ve hala adet olmadım adet belirtileri de yok normalde akıntı da. Olurdu ta ki adetim gelene kadar ama şuan yani dünden. Beri akıntım. Da. Yok ve ara ara. Kasiklarimda ağrı oluyor adetlerim de duzenlidir normalde acaba hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mı

Eğer vaktinde olan bir döllenme ise çıkması lazkm

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza benim son adet tarihim 25 Ekim adet bitiminden sonra ilişkimiz oldu eşimle 14 kasima kadar 3 günde bir falan şuan adetime bir hafta var 24 Kasım'da adetime 10 gün kala kasigimda sancılar girip çıkıyor 2 3 gündür normalde adet günümde olurdu adet sancısı gibi ama bu baya erken oldu bı de adete yakın canım tatlı çekerdi hep bu sefer turşu çekti ve iştahım çok açıldı sizce hamilemiyim adete bı hafta kala kan testine çıkar mı cevaplarsanız sevinirim

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım benim son adet günüm 25 Ekim gelecek adet tarihim de 24 Kasım yani bir hafta var bir hafta kala kan da çıkar mı gebelik durum şöyle adet bitiminden sonra biz eşim le 3 günde bir falan ilişkiye girdik 3 gündür falan da kasıklarımda ara ara gel git li sancı oluyo batmada diyolar sanırım bı de iştahım açıldı az yemek yiyen biriyimdir ve adete yakın hep canım tatlı ister ama turşu canım çekti sizce hamilemiyim çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

Cnm bugün beta hag yaptırdım kanda 12 cıktı sizce iyi bir değer mi hamile miyim?ayrıca adet günüm 1 gün geçti

Ben 5 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 1885 çıkmıştı Hızlı yükseliyor değerler o yüzden gebelik muhtemel olabilir
Benimde 4gun sonra 2185cikti takvime göre 4hafta lik ama beta hcg ye göre 5haftalikti.Ondansonra daha gitmedim

Hanimlar merhaba adetim biteli baya oldu ya kac gundur böyle hafif siskinlik var ve kasiklarim ağrıyor bugün iyice siddetlendi gecen gun test yaptım negatif normal testlerden

Merhabalar, 10nda eşimle birlikte olduk bat 27. Salı günü gebelik testi yaptım negatif çıktı.. İlk deneyim bebek istiyoruz herkes adet belirtileri gibi diyor emin olamadım o yüzden. Yarın kan vericem sağlık ocağına. Ptesi sonucu alıcam bilerek sonucu erteledim olursam adet en azından haftasonu geçsin diye.. Hayırlısı inşallah benimde karnım şiş gibi anlamıyorum kasıklarım ağrıyor sürekli tuvalet ihtiyacı oluyo..

Merhaba lar erken gebelikte ne zaman beyaz akintiniz başladı. Adete 1 hafta kala şiddetli kasık ağrısı ve mide bulantısı yla doktora gittim değerim 0.100 çıktı doktor şimdilik yok ama değer 10 güne kadar belli olur dedi . Bugün ise beyaz akıntılar başladı Adete 5 gün var . Hamilelik belirtileri sizde de göründüğü mu . Negatif olup sonradan pozitif olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…