- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 31
Canim her zamanki adetin gibi geldiyse kanaman hamile olma ihtimalin bulunmuyor.benim daha onceki gebeligimde adet zamani kanamam olmustu ama dusuk tehlikesinden kanamaydi o.ve adetimden farkliydi yani.uzerine gorme diye birsey olmadigini soyluyorlar doktorlar zatenbişey sorcam bende aşırı miyde bulantısı var ve adet bu ay çok geç oldu ama halen bende hamile belirtileri var acaba adet olduğum halde hamile ola bilirmiyim ? öyle bi ihtimal varmı?
Eğer vaktinde olan bir döllenme ise çıkması lazkmArkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günüm 16 Kasım Di ve hala adet olmadım adet belirtileri de yok normalde akıntı da. Olurdu ta ki adetim gelene kadar ama şuan yani dünden. Beri akıntım. Da. Yok ve ara ara. Kasiklarimda ağrı oluyor adetlerim de duzenlidir normalde acaba hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mı
Evet olabilir ama bi 4 saat öncesinde Bi damla kahverengi akıntı geldi kanamam hala. Olmadı ağrım da yok bilmiyorum artıkEğer vaktinde olan bir döllenme ise çıkması lazkm
Idrar testi yaptirsanda cikar canimKızlar benim adet günüm 1 gün geçti bhcg yaptırmalı miyim ?
Ben 5 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 1885 çıkmıştıCnm bugün beta hag yaptırdım kanda 12 cıktı sizce iyi bir değer mi hamile miyim?ayrıca adet günüm 1 gün geçti
Benimde 4gun sonra 2185cikti takvime göre 4hafta lik ama beta hcg ye göre 5haftalikti.Ondansonra daha gitmedimBen 5 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 1885 çıkmıştıHızlı yükseliyor değerler o yüzden gebelik muhtemel olabilir
Hanimlar merhaba adetim biteli baya oldu ya kac gundur böyle hafif siskinlik var ve kasiklarim ağrıyor bugün iyice siddetlendi gecen gun test yaptım negatif normal testlerden
Görünmüyor gibiSanki yok gibi değil mi
Göremedim gibi bende ama adet olmazsan Bi kaç güne yine deneSanki yok gibi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?