• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba lar erken gebelikte ne zaman beyaz akintiniz başladı. Adete 1 hafta kala şiddetli kasık ağrısı ve mide bulantısı yla doktora gittim değerim 0.100 çıktı doktor şimdilik yok ama değer 10 güne kadar belli olur dedi . Bugün ise beyaz akıntılar başladı Adete 5 gün var . Hamilelik belirtileri sizde de göründüğü mu . Negatif olup sonradan pozitif olan var mı 🤔
Adetten Bi kaç gün önce idrar testinde falan hiç çıkmadı benim hatta belirtim yoktu sol belimin kasığımın hafif ağrısı dışında.
Bi sabah kalktım bacaklarım sanki 10 saat koşmuş gibi sızlıyordu içimde bulandı gittim idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı kanda da beta 40 çıktı henüzyeniydi yani.
O yüzden çok acele etmeyin sakin olun adetiniz geçsin belirtiler öyle belirgin ki hele o kasığa giren acı.. Anlarsınız yani. Ya da hiç belirti göstermez bünyede bünyeye değişr

Kızlar adetimin ilk gününü 1.gün sayarsak şuan 9.gündeyim klomen kullanmıştım perşembe günü bitti ilacım. Sol kasığıma sancı giriyor beyaz sulu akıntım var acaba yumurtam mı çatlıyor bilemedim. Akıntı yumurta akı gibi kovamlı değil ama sulu beyaz gliyor. Sizce nedir durum kasığımda 2-3 dakikada bir gelen ağrı oluyor arada sağ kasığımda ağrıyor yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar merhaba bat 10 Aralık'ta ama beyaz akıntım oluyor bebek düşünüyoruz ilk deneyim olacak sizce bişey var mıdır 🤔

Benimde adetime 3 gun kala oyle akinti gelmisti simdi 10 haftaligiz ,insallah vardir canım 🤗

Başka ne belirtiler vardı sizde.
Bende bel ağrısı kasık ağrısı var öyle akıntı da var. Sabahları mide kazınması ve hafif mide bulantısı da oluyor. Ama goguslerimde hafif sislikten başka ağrı sancı yok. Adetime 2 gun geçti 4 5 gün geciksin öyle yapayım diyorum testi. Sonuç hüsran olmaz insallah 😏

İyi akşamlar hanımlar, adet günüm 6 aralık cuma ama ben dayanamayıp bugün yani gecikmesini beklemeden 2 gün öncesinde test yaptım negatif çıktı, bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Belirtilerden anlayamıyorum çünkü normalde de bende adet öncesi mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi göğüslerde şişlik sancı yorgunluk gibi şeyler oluyor, farklı olarak bir tek midemde kazınma oluyor çabuk boşalıyor midem acıkıyorum, birde şu göz bebeklerinde büyüme oluyor diye bir şey okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama galiba normalden daha iri gözbebeklerim dün gecede lavaboya kalktığımda biraz başım döndü ve aşırı şekilde tansiyonum düştü bayılmak üzereydim kalp atışlarım hızlandı eşimi uyandırdım ve uzandım 1 saate geçti, bilemiyorum 😂 Kafalar karışık☺

İyi akşamlar hanımlar, adet günüm 6 aralık cuma ama ben dayanamayıp bugün yani gecikmesini beklemeden 2 gün öncesinde test yaptım negatif çıktı, bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Belirtilerden anlayamıyorum çünkü normalde de bende adet öncesi mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi göğüslerde şişlik sancı yorgunluk gibi şeyler oluyor, farklı olarak bir tek midemde kazınma oluyor çabuk boşalıyor midem acıkıyorum, birde şu göz bebeklerinde büyüme oluyor diye bir şey okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama galiba normalden daha iri gözbebeklerim dün gecede lavaboya kalktığımda biraz başım döndü ve aşırı şekilde tansiyonum düştü bayılmak üzereydim kalp atışlarım hızlandı eşimi uyandırdım ve uzandım 1 saate geçti, bilemiyorum 😂 Kafalar karışık☺
Ben bir hafta kala kan testi yaptırmıştım, onda bile negatif çıkmışti.
Yani idrar testi de gayet negatif olup da, pozitif sonuç verebilir..
Belirtilerin çoğu psikolojik oluyor aslında, kendimizi çok yönlendiriyoruz.

Benimde adetime 8 gün var, ama nasıl yoğun bir bel ağrım var, anlatamam..

8 gün önceden bel ağrısı olur mu, hiç bilemedim, ben de meraktayim.

Ben bir hafta kala kan testi yaptırmıştım, onda bile negatif çıkmışti.
Yani idrar testi de gayet negatif olup da, pozitif sonuç verebilir..
Belirtilerin çoğu psikolojik oluyor aslında, kendimizi çok yönlendiriyoruz.

Benimde adetime 8 gün var, ama nasıl yoğun bir bel ağrım var, anlatamam..

8 gün önceden bel ağrısı olur mu, hiç bilemedim, ben de meraktayim.
Bende de bel ağrısı var 10 gündür🤷🏻‍♀️ Psikolojik mi bilemiyorum, bugün regl 1. Günü gelmedi henüz bakalım pazartesiye kadar gelmezse bir kez daha test yaparım artık hakkımızda hayırlısı.☺️

Bende de bel ağrısı var 10 gündür🤷🏻‍♀️ Psikolojik mi bilemiyorum, bugün regl 1. Günü gelmedi henüz bakalım pazartesiye kadar gelmezse bir kez daha test yaparım artık hakkımızda hayırlısı.☺
Ya benim öyle hiç belim ağrımaz, agriyacaksa da adet günü, yada bir gün öncesi ağrır hani sokulecegi zaman.
Böyle 8 gün önceden olunca bende anlamadım.

O zaman senin de adete 10 gün kala başladı yani bel ağrısı.

Hayırlısı olsun diyelim.
Sen yarim test yapsan çıkar bence.

Ya benim öyle hiç belim ağrımaz, agriyacaksa da adet günü, yada bir gün öncesi ağrır hani sokulecegi zaman.
Böyle 8 gün önceden olunca bende anlamadım.

O zaman senin de adete 10 gün kala başladı yani bel ağrısı.

Hayırlısı olsun diyelim.
Sen yarim test yapsan çıkar bence.
Ya nedense umudum yok 2 gün önce negatif testi görünce🤦🏻‍♀️
benimde öyle 10 gün önceden falan olmazdı bel agrım, regl günü veya 1-2 gün öncesi olurdu, pazartesiyi bekleyeyim kesin olsun bakalım 28. günde yada 27. Günde gelir reglm ayların 30-31 gün olmasına göre değişiyor, 30 günde geldiği de oldu 1 kez falan oda, garanti olsun bekleyeyım pazar da gelmezse pazartesi bakabilirim hayırlısı olsun, sizinde güzel haberinizi alırım inşallah yazarsınız.☺

Ya nedense umudum yok 2 gün önce negatif testi görünce🤦🏻‍♀️
benimde öyle 10 gün önceden falan olmazdı bel agrım, regl günü veya 1-2 gün öncesi olurdu, pazartesiyi bekleyeyim kesin olsun bakalım 28. günde yada 27. Günde gelir reglm ayların 30-31 gün olmasına göre değişiyor, 30 günde geldiği de oldu 1 kez falan oda, garanti olsun bekleyeyım pazar da gelmezse pazartesi bakabilirim hayırlısı olsun, sizinde güzel haberinizi alırım inşallah yazarsınız.☺
İnşallah 😊
Benim bir oğlum var, ikinci için ilk ay denememiz bu.
Daha da cookk var, koca 8 gün 😁
İnşallah siz de güzel haberi yazın pazartesi günü ☺

Yaa aynıyız benimde bir oğlum var ve bizimde ilk denememiz🙈
Oğlumda hamilelik beklemiyordum sürpriz oldu reglm 5 gün geçmiş farkında değildim, yoğun çalışıyordum o ara, kistim vardı bir de benim 3 cm, ama hamile kalabilmişim kistin çikolata kisti olduğunu da geçen sene öğrendim ve hamilelikte zorluk olduğunu da öğrendim kistten dolayı, o yüzden ilk denemede hamile olabileceğime de inanamıyorum. İlkinde nasıl oldu anlamadım kısmetmiş demek, şuan 4 cm kist bakalım hayırlısı🤗

Oğlumda hamilelik beklemiyordum sürpriz oldu reglm 5 gün geçmiş farkında değildim, yoğun çalışıyordum o ara, kistim vardı bir de benim 3 cm, ama hamile kalabilmişim kistin çikolata kisti olduğunu da geçen sene öğrendim ve hamilelikte zorluk olduğunu da öğrendim kistten dolayı, o yüzden ilk denemede hamile olabileceğime de inanamıyorum. İlkinde nasıl oldu anlamadım kısmetmiş demek, şuan 4 cm kist bakalım hayırlısı🤗
Benim de regl öncesi kist görünüyor, regl ile gidiyor..
Sizin oğlunuz kaç yaşında.
İnşallah, hayırlısıyla gelirler bekletmeden 💕🙏🙏

Benim 7 aralık bat bugün adet oldum kesin diye koştur koştur eve gittim beyaz akıntı gelmiş sizce sağ gogusume ağrı giriyor sizce olabilirmi
Canim bende oyle oldum aha adet oldum dedim gttim baktim yogurt kesigi gibi akinti gelmis beyaz renkteydi sonra test yapim hele dedim yaptim pozitif cıktı, darisida sana umarim vardir bebiş bugun olmazsan test yap canim☺️

Back
X