Buyuk ihtimlle cikar cnm. Imkanin varsa git ver kani. Bence hic bi testte bu akdr pembelk cikmaz.Fatmacım biraz moralman dustum bugün aksam uzeri bir test daha yapayım dedim tek çizgi cıktı silikten eser yok ama hala umudum var nedense bata 6 günvar hatta 5 birazdan gidip kan testi yaptirsam çıkar mı sence varsa var yoksa yok en azından ilaç kullanabilirim
Dayanabilirsen de 2 daha bekle sabh yine yap varsa cikarFatmacım biraz moralman dustum bugün aksam uzeri bir test daha yapayım dedim tek çizgi cıktı silikten eser yok ama hala umudum var nedense bata 6 günvar hatta 5 birazdan gidip kan testi yaptirsam çıkar mı sence varsa var yoksa yok en azından ilaç kullanabilirim
Ay vallahi çok haklısın ama bu erken gebelik testi negatif çıkınca hevesim kırıldı ondan yaptırmıyorum kan testi . Erken gebelik testo gecikmede yapılınca %99 doğru sonuç diyor ondan. Valla yaptır canım imkanın varsa haber ver mutlakaIçme içme kan testi vermismiydin daha önce yani vermediysen hiç bekleme evde yapılan testlere pek güvenmeyelim gidip kan verelim bende bir saate falan gitmeyi düşünüyorum bende gecikme olmadığı halde sen niye duruyorsun gecikmen var gecikmeen
Test bozuk olabilir mi kiBuyuk ihtimlle cikar cnm. Imkanin varsa git ver kani. Bence hic bi testte bu akdr pembelk cikmaz.
AynenDayanabilirsen de 2 daha bekle sabh yine yap varsa cikar
Saat 1 gibi geliyor eşim o gelir gelmez gidip yaptiricaz hayır yaa neden hevesini kırıyorsun dur bakalım Allah büyüktür bence bi kan testi yaptır ve olup olmadığını kesin bi şekilde görAy vallahi çok haklısın ama bu erken gebelik testi negatif çıkınca hevesim kırıldı ondan yaptırmıyorum kan testi . Erken gebelik testo gecikmede yapılınca %99 doğru sonuç diyor ondan. Valla yaptır canım imkanın varsa haber ver mutlaka
Yarın olsun da bi olmassa pazar günü yüzde yüz yaptırcam canm . Insallah hayırlı haberler olsn. Senin belirtilerin nelerSaat 1 gibi geliyor eşim o gelir gelmez gidip yaptiricaz hayır yaa neden hevesini kırıyorsun dur bakalım Allah büyüktür bence bi kan testi yaptır ve olup olmadığını kesin bi şekilde gör
Yanliz aklima geldi kalktim teste tekrar baktim yine bir silik cizgi ne zaman cikti bilmiyorum ama cikmis yaptıktan 1 saat sonra çıkmış amaDayanabilirsen de 2 daha bekle sabh yine yap varsa cikar
Bende leke dışında bütün belirtiler var hemen hemen ama bel ağrım yoktu bugünde o başladıYarın olsun da bi olmassa pazar günü yüzde yüz yaptırcam canm . Insallah hayırlı haberler olsn. Senin belirtilerin neler
Ah o bel ağrısı öldüruyo beni şuan da bile içinden biseyler kopuyor gibi bi ağrı . Göğüsleri elleyince acıyor ama mesela 2 gün önce daha hassasti.üff ne yapalım artık brklicezBende leke dışında bütün belirtiler var hemen hemen ama bel ağrım yoktu bugünde o başladı
Aynen öyle bekliycez aslında korkuyorumda kan testi kesin ya sonuçtan korkuyorum evdeki yaptıklarımızın yanlış çıkma ihtimali var diye kendimi avutuyordum ama kanda direk gerçekle yuzlesicemAh o bel ağrısı öldüruyo beni şuan da bile içinden biseyler kopuyor gibi bi ağrı . Göğüsleri elleyince acıyor ama mesela 2 gün önce daha hassasti.üff ne yapalım artık brklicez
Test bozuk sanırım yada fazla idrar damlattın sabah bir daha dene istersen canım ama kan testinde adetin geçtiği halde negatif çıktıysa bişey diyememMerhaba arkadaşlar 11 martta hamile kalmıştım 22 mayısta düşük yaptım 19 haziranda adet oldum bu ay 19 unda olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve olmak için belirtim yok hafif kasık ağrım oluyo test yaptım beceremedim sanırım ikinci çizgi silik çıkmıştı adet tarihim iki gün geçtikten sonra kaan testi yapmıştım negatifti 25 temmuz da bidaha idrar testi yaptım incecik hafif ikinci çizgi çıkmıştı hemen çıkmadı bi kaç saat sonra peki böyle oluyo ve böyle olup hamile olan warmi?
Aynen öyle ama bence hamilesin görcen bakAynen öyle bekliycez aslında korkuyorumda kan testi kesin ya sonuçtan korkuyorum evdeki yaptıklarımızın yanlış çıkma ihtimali var diye kendimi avutuyordum ama kanda direk gerçekle yuzlesicem
Kız ağzından bal damlıyor inşallah sende ve bizim gibi bekleyen herkeze nasip eder rabbim az kaldı yarim saat sonra gidicez hastaneye çok heyecanlıyımAynen öyle ama bence hamilesin görcen bak
İnanırmısın resmen allah gitme dedi bu saate misafir geliyor gitme kararını verdiğimde zaten allah gitmemi istemese önüme bir engel koyardı diye düşündüm tam 15 dakika kaldı evden çıkacakken telefon çaldı normalde hislerim kuvvetli aklımdan geçirdiğim önüme çıkıyor ama bu kadarda olmaz dedim resmen neyse bakalım yarına kaldı kan işi vardır bundada bir hayırAynen öyle ama bence hamilesin görcen bak
Nadiren oyle oluo ama insllh deildrTest bozuk olabilir mi ki
Tekrr ciktysa vardr yaaYanliz aklima geldi kalktim teste tekrar baktim yine bir silik cizgi ne zaman cikti bilmiyorum ama cikmis yaptıktan 1 saat sonra çıkmış ama
Dur atim googledan girmem lazımTekrr ciktysa vardr yaaat bakim fotoyu
TmmDur atim googledan girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?