Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet bisy gorunuyor ben de gordm. Iki damla su damlat baklm gidecek mi. Gitmiosa var demisti bi arkds
Bak bakım kız fotoğrafta çok belli olmuyor ama elimdeyken net görüyorum silik çizgiyi varmı yokmu bide sen bak

Eklentiler

• 20190727_014034.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 74

Bak bu da bnm son testim gorunuo mu bilmiorm ama bende de silik bisy cikti yaniltti beni adet oldm

Bende gördüm sizde var gibi insaAllah vardır
Ay hadi inşallah yaa gece 1 gibi kan testi yaptırmaya gidecektik allah sanki gitme der gibi gecenin bi vakti misafir gönderdi erken giderlerse gideriz dedik oturuyorlar bu saatten sonra yarına kaldı artık vardır bundada bir hayır

Allahım gönlünüze göre versin inşaAllah canım
Burada da yaz merak ederim

Bende yok malesef cnm adet oldm dedim heyecandan tam okuyamadin galiba hatta kan verdim 0.5 cikti.bugun 4.gunumdu
Yok adet olduğunu okudumda ben geçen ay böyle bişey yaşadın arkasından adet oldun bu bu ay ki test sandm örnek vermek amaclı yazdığını düşündüm hayırlısı olsun inşallah canım benim ❤

Hii yok cnm bu yeni. Bende ilk kez bole silik cizgi cikti cok heyecanlnmistm.sonra leke basldi. Tm dedim yerlesmedr. Cunku cok cok az geliodu 2.gunun sonunda gece yogunlasip kirmiziya donmeye basldi

Hii yok cnm bu yeni. Bende ilk kez bole silik cizgi cikti cok heyecanlnmistm.sonra leke basldi. Tm dedim yerlesmedr. Cunku cok cok az geliodu 2.gunun sonunda gece yogunlasip kirmiziya donmeye basldi
Anladm cnm acaba bendede öyle olur mu ki 5 gün kaldı adete beklemekten başka çare yok

Kızlar benim adetim düzensiz olur bazen 30 günde bazen 35 günde bi olurm değişiyo yani
2 aydır 30 günde oluyordum ona dayanarak son 1 hafta düşük ihtimal diye korunmasız oldu sizce hamile olma ihtimali varmıdır?
Programım 31 günde bi diye ayarlı ona göre 7 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif ama zaten olsa bile test için erkendi sanırm ilişkinin üzerinden 10 gün geçmedi çünkü
Acaba geç döllenme olurmu
Kasıkalrımda batma da oluyo normalde olmaz

Yerleşme kanaması falanda olmadı bende daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…