- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Ayy canım benim ya Allah gönlüne göre verdi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKendimi hiç hamile hayal edemezken nasip olduysaaa seninde olurrrr inşaAllah kuzum benim yaaaa❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benim ya Allah gönlüne göre verdi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKendimi hiç hamile hayal edemezken nasip olduysaaa seninde olurrrr inşaAllah kuzum benim yaaaa❤❤❤
Yok yapmadim adetime 1 hafta varOlabilir tabiki canım test yaptın mı
Yok yapmadim adetime 1 hafta var
Ayy canım benim ya Allah gönlüne göre verdi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Isallah herkez bu ay guzel haberler alırAcaba gelecekmi o güzel günlerİlk sizinle paylaşacağım olursa eğer
![]()
Her ay artık böyle düşünüyoruz napalım canımIsallah herkez bu ay guzel haberler alır![]()
Allah korumus canim verilmis sadakaniz varmis cok geçmiş olsun arkadasim cok üzüldüm ani korkular en fenasi simdi nasılsınız iyisindir umarimAhh kızlar bufün başımızdan korkunç bir olay geçtieşimle birlikte bir yere gidiyorduk arabayla yağmurluydu burası öndeki araçlar zincirleme birbirlerine girdiler gözümüzün önünde
bizde kazayı farledip duralım dedik fakat yollara mazot yağları dökülmüş fren tutmadı bizde ani hızla girdik kazaya
nasıl korkup şok geçirdik anlatamam
![]()
Allah korumus canim verilmis sadakaniz varmis cok geçmiş olsun arkadasim cok üzüldüm ani korkular en fenasi simdi nasılsınız iyisindir umarimAhh kızlar bufün başımızdan korkunç bir olay geçtieşimle birlikte bir yere gidiyorduk arabayla yağmurluydu burası öndeki araçlar zincirleme birbirlerine girdiler gözümüzün önünde
bizde kazayı farledip duralım dedik fakat yollara mazot yağları dökülmüş fren tutmadı bizde ani hızla girdik kazaya
nasıl korkup şok geçirdik anlatamam
![]()
Sağol canım biraz ağrıyor her yanımAllah korumus canim verilmis sadakaniz varmis cok geçmiş olsun arkadasim cok üzüldüm ani korkular en fenasi simdi nasılsınız iyisindir umarim
Dinlen biraz doktora gittinmi bi görünseydin bariSağol canım biraz ağrıyor her yanım![]()
Benim gelmedi basima cunku hic olmuyorum belki vardir arkadasim bilgisi olan bir dojtora görünsen aslinda ihmal etmeKizlar adetim bu ay cok farkli ilerledi benim ilk gün kahverengi akinti oldu Çok az sonraki iki gün acik kirmizi kanama oldu 4. Günde sadece lekelenme kaldi bitti başına boyle birşey gelen varmi?
Bir arkadaşımın başına gelmis az once anlattı 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmişBenim gelmedi basima cunku hic olmuyorum belki vardir arkadasim bilgisi olan bir dojtora görünsen aslinda ihmal etme
O zaman bi kan tahlili yaptr gecikmeden en iyisi bu yoksa niye boyle oldu diye aklını kemirir durursun stres yaparsin canim benimBir arkadaşımın başına gelmis az once anlattı 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş
Öyle yapicam bakalim normal değil bu durumO zaman bi kan tahlili yaptr gecikmeden en iyisi bu yoksa niye boyle oldu diye aklını kemirir durursun stres yaparsin canim benim
Yoğunluğu nasıldı canım kanaman adet gibimiydi yoksa azar azarmıydı?Kizlar adetim bu ay cok farkli ilerledi benim ilk gün kahverengi akinti oldu Çok az sonraki iki gün acik kirmizi kanama oldu 4. Günde sadece lekelenme kaldi bitti başına boyle birşey gelen varmi?
Yok canım ya doltora görünmedimDinlen biraz doktora gittinmi bi görünseydin bari
Görünseydin keşkeYok canım ya doltora görünmedim