• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Deme ya bendede bi belirti yok akıntı bile kesildi bu ayda umudum yok nasip hayırlısı hakkimizda test yaptinmi sen
Adetin son günü idrar testi yaptım öok hafif çizgi belirmişti ama oek takmadım onu yani açıkcası canım zamana bıraktım olmuyor napalım🙏🏻😏

Hamdolsun kuzumm. Yarın tekrar kan vereceğim değer de artış var mı diye. Onun dışında ara ara kasık ağrılarım oluyor.

Sen nasılsınnn canımm
Bende belirti sıfır bilemiyorum takmamaya çalışıyorum haftaya bende verecem kan adette gelmiyor insan birinden biri olsun istiyor ama en cokda bebek isallah hayirli haberini aliriz buraya yaz olurmu bak beklerim ben merak ederim 🙏🙏🙏

Adetin son günü idrar testi yaptım öok hafif çizgi belirmişti ama oek takmadım onu yani açıkcası canım zamana bıraktım olmuyor napalım🙏🏻😏
Zamana birakabilsem birakicam ama hergun bir şeyler araştırıp bakiyorum illa kafamı kemiriyor acabami diye yok iste nasip isallah vardir senin dularım tüm isteyenlerle isallah 🙏🙏😍

Zamana birakabilsem birakicam ama hergun bir şeyler araştırıp bakiyorum illa kafamı kemiriyor acabami diye yok iste nasip isallah vardir senin dularım tüm isteyenlerle isallah 🙏🙏😍
Sağol canım beniim eeninde güzel haberlerini bekliyoruz çocuklar doğup büyüyene kadar burdayız☺️☺️😇

Bende belirti sıfır bilemiyorum takmamaya çalışıyorum haftaya bende verecem kan adette gelmiyor insan birinden biri olsun istiyor ama en cokda bebek isallah hayirli haberini aliriz buraya yaz olurmu bak beklerim ben merak ederim 🙏🙏🙏

Çok haklısın yaa. Bebek için yanıp tutuşuyoruz ama yoksa da adet büyük nimet ne olur gecikme diyoruz... ❤️

Tamam canımm benimmm yazacağım mutlakaa. Sizler sevincime ortak oldukça çok mutlu oluyorum ve bazende içim buruk oluyor acaba benim sonucum iyi çıktı diye haber verdikçe birilerini üzüyor muyum diye 😔

Çok haklısın yaa. Bebek için yanıp tutuşuyoruz ama yoksa da adet büyük nimet ne olur gecikme diyoruz... ❤

Tamam canımm benimmm yazacağım mutlakaa. Sizler sevincime ortak oldukça çok mutlu oluyorum ve bazende içim buruk oluyor acaba benim sonucum iyi çıktı diye haber verdikçe birilerini üzüyor muyum diye 😔
Yok canım neden üzülesin hepimiz burda o haberleri vermek için burdayız ☺️Sende bize güzel haberlerini vericeksindir umarım inşallah hakkında hayırlısını nasip eder Allah canım 🙏🏻

Çok haklısın yaa. Bebek için yanıp tutuşuyoruz ama yoksa da adet büyük nimet ne olur gecikme diyoruz... ❤️

Bende cok yasadim onlar ama mutluluk paylastikca cogalir ben mutlu oluyorum birilerinin hamileligini duydukca ya ben isterim ozeldende olsa yaz dualarım seninle ama burda herkez bir muhabbet kuruyo arkadas oluyo burdakilerde sonuclari merak ediyodur bence

Bende cok yasadim onlar ama mutluluk paylastikca cogalir ben mutlu oluyorum birilerinin hamileligini duydukca ya ben isterim ozeldende olsa yaz dualarım seninle ama burda herkez bir muhabbet kuruyo arkadas oluyo burdakilerde sonuclari merak ediyodur bence

Allah razı olsun canım sağlık ocağında verdim şimdi ama kan alan sağlıkcı moralimi bozdu

NEden moralını bozdu canım?

Geçen pazartesi adetime 1 gün kala acilde kan vermiştim. 67.7 çıkmıştı değerim. Sağlık ocağı kan almıyo biliyodum burası köy diye. Ama alıyomuş. Neyse bugün sağlık ocağında kan verdim ama sağlıkcı adam kan alırken sınırda dedi değerime. Olmayadabilir dedi. Canım çok sıkıldı 😞 Sonuç yarın çıkacak

Geçen pazartesi adetime 1 gün kala acilde kan vermiştim. 67.7 çıkmıştı değerim. Sağlık ocağı kan almıyo biliyodum burası köy diye. Ama alıyomuş. Neyse bugün sağlık ocağında kan verdim ama sağlıkcı adam kan alırken sınırda dedi değerime. Olmayadabilir dedi. Canım çok sıkıldı 😞 Sonuç yarın çıkacak
Daha sonucu görmeden neyin yargılaması bu ona ne oluyormus hem 😠

Merhaba hanımlar,
Hamilelik belirtileri kaçıncı hafta başlar?
Özellikle bel ve kasık ağrısı kaç haftalıkken olur?

Sacmalamis kan sonucu cikmadan o nasil goruyormus elinde oraya giris kagidin falan varsa internetten hemen bak dosya no ve tc no yetiyo canim kendin gorebilirsin sonucunu bu kadar üzülme onceki degerin cok guzel bir deger valla

Sacmalamis kan sonucu cikmadan o nasil goruyormus elinde oraya giris kagidin falan varsa internetten hemen bak dosya no ve tc no yetiyo canim kendin gorebilirsin sonucunu bu kadar üzülme onceki degerin cok guzel bir deger valla

Malesef sağlık ocağıda büyük hastaneye gönderiyo kanları. Oradanda bakamıyomuşuz. Yarın arayıp öğreneceğiz. Ah inşaAllah sıkıntı çıkmaz yaaa 😔😔😔😔

67.7 değer çıktığında adetime 1 gün vardı. Şimdi 2 gün geciktim
1 gun kala bu deger ciktiysa cok cok guzel bir deger ikinci bir degere bakmadan bunu demesi kendi bilgisizliği canini sıkma önemli olan degerin iki gune bir iki katina cikmasi ikinci degerin mutlaka artmistir stres yapma bazi saglik calisanlari dusuncesiz konusabilirler bir de doktor degil ki alti ustu kan alan birisi

Back
X