• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yaa geçen ay aynılarımı yaşadım en son rüyamda regl oldm ce uyndm gittim geldi gerçekten .. bacaklarıma vurmştu agrım ama benm 6 gün geckme oldu sen baya olmş kuzum hayırlısı olsun ❤️
Maalesef söktürücü coktan başladım bile gebelik yok dedi dr regle engel bir sorunda yok ama ilk defa oluyo dedim verdi ilacı bakalim isallah bir zarari olmaz ılacın 😔😔

Hic sorma canim yeni geldim hastaneden yine bi sürü test yapildi ve sonuc olarak tarlusol verildi ama hala regl olmadim şüphedeyim bilmiyorum napsam icsemmi icmesemmi deli olacam iyice 🙄🙄🤔🤔sen nasilsin nasil gidiyor gectimi agrilarin
Canım ben iyiyim çok şükür senin tegl geçeli ne kadar oldu normalmi diyor doktor bu duruma??

Canım ben iyiyim çok şükür senin tegl geçeli ne kadar oldu normalmi diyor doktor bu duruma??
20 gun olmustu geçeli normal dedi cokda umursamadi saten ilk defa oldugunu soyledigim halde olabilur dedi verdi ilaci yolladi ama ilacin etki ettigi gun bugun galiba leke gelmeye başladı bakalim olursam iyi olur şüphe cok kötü ya hem hasta degilsin hem hamile degilsin acayip bir kafa karışıklığı stres yapiyir valla

Kızlar merhaba
Ben bir kaç gün arayla kesik kesik adet görüyorum sabah kalktığımda kesilmişti yine. Normalde bu tarihlerde adet olmam lazım ama belimde ve kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluşuyo arada sırada ve geçen hafta cuma gebelik testi çubuğu aldım ancak negatif çıktı bu o tarihten bugüne kadar bir değişiklik olmuş mudur sizce? Rica etsem yardımcı olur musunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kızlar merhaba
Ben bir kaç gün arayla kesik kesik adet görüyorum sabah kalktığımda kesilmişti yine. Normalde bu tarihlerde adet olmam lazım ama belimde ve kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluşuyo arada sırada ve geçen hafta cuma gebelik testi çubuğu aldım ancak negatif çıktı bu o tarihten bugüne kadar bir değişiklik olmuş mudur sizce? Rica etsem yardımcı olur musunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hamileysen hormon seviyesi 2 gune bir arttigi icin bugun yapacagin testte varsa cikar mutlaka.. o zaman yansimamis olabilir idrara ama bugune kadar 4 gun gecmis cikabilir

Ben adetimin 25. günündeyken (yani bat'a 5 gün kala) açık pembe akıntı geldi. İki gündür az az devam ediyor lekelenme gibi, bazen koyulaşıyor rengi kahverengi oluyor. Adet olacakmış gibi hissediyorum ama kanama başlamıyor bir türlü. Yerleşme kanaması olabilir mi? Erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Kan vermek için biraz daha beklemeye karar verdim işten izin almam gerekicek diye. Hamile olma ihtimalim var mıdır?

Ben adetimin 25. günündeyken (yani bat'a 5 gün kala) açık pembe akıntı geldi. İki gündür az az devam ediyor lekelenme gibi, bazen koyulaşıyor rengi kahverengi oluyor. Adet olacakmış gibi hissediyorum ama kanama başlamıyor bir türlü. Yerleşme kanaması olabilir mi? Erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Kan vermek için biraz daha beklemeye karar verdim işten izin almam gerekicek diye. Hamile olma ihtimalim var mıdır?
Hamilelik de olabilir adet belirtisi de olabilir en kesin sonuç kan testidir. Hayırlı ve güzel sonuçlar almanı dilerim :) 🙏

Olabilir canim bat tarihin gecince test yaptir en saglamı kan testi isallah vardir haberini alırız 🤗🤗

Selam arkadaşlar, normalde döngüm 24 günde birdi ve asla sekmezdi. Geçtiğimiz ay inofolic kullandım ve 27. gün adet gördüm. o üç günlük gecikme korkunç migren ataklarına ve mide bulantılarına sebep olmuştu. Bu ay adet gününden başlayarak 14 gün inofolic kullandım ve bıraktım. Bugün 30. gün ve hala adet olmadım. Hamilelik belirtisi de yok, bitmek bilmeyen bir ağlama isteği ve kasık sancısı. 3 gündür ha oldum ha olacak diye uyumuyorum. Sinirlerim bozuldu. Sabah test yaptım negatif.
artık 35 yaşındayım ve geçtiğimiz sene çok büyük bir miyom çıkarıldı, nerdeyse rahmi kaybediyorduk, sol tüpüm ameliyatta hasar gördü. Haliyle oldukça endişeliyim. adetim gecikince miyom mu tekrarladı, kist mi oluştu?

Neden doktora gitmiyorsun kazık kadar olmuşun diyebilirsiniz tabi ama kötü bir haber almaktan öyle korkuyorum ki! 4 gün sonra doktora gideceğim hala adet olmazsam.

Merhaba arkadaşlar bende çok yeni hamileyim. Yorumcu.com a üye olan var mı acaba cinsiyet tahmini yaptırmak istedim ama üyelik istedi yardımm edin

Slm bayanlar bende bu ay bayağı bi belirti yaşıyorum gögüslerimde ne kadar ağrı olmasa da sol kasığımda batma sabahları aç karnına bulantı birşeyler yeyince yine bulantı hissediyorum 3 gün önce de balgamsı bi kırmızılı akıntım geldi o günden beri ara ara kahverengi akıntıö geliyor acaba hamilemiyim yoksa adet öncesi belirtiler mi

Slm bayanlar bende bu ay bayağı bi belirti yaşıyorum gögüslerimde ne kadar ağrı olmasa da sol kasığımda batma sabahları aç karnına bulantı birşeyler yeyince yine bulantı hissediyorum 3 gün önce de balgamsı bi kırmızılı akıntım geldi o günden beri ara ara kahverengi akıntıö geliyor acaba hamilemiyim yoksa adet öncesi belirtiler mi
Test yapın bence

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 79
Back
X