• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için öncelikle uygulamadan baktıgım zaman 7 gün var diyor ama muhtemen daha erken olmam gerekiyor çünkü 13 de catladı ya yumurta ama yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi 4 gündür sürüyor
Evet silik de olsa çizgi görünüyor ve pembe yani kuruma değildir kan verdiniz mi
Henüz vermedim, klomen kullandım bu ay. Doktor çatlatma iğnesi yaptır eğer bulursan dedi. Ama bulamadım yine de doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştım. Biraz fazla silik çıkınca var mı yok mu pek emin olamadım. Bugün yine bitane yaptım yine silik çıktı prodoctor marka yaptım. İnsallah vardır ve sağlıklıdır.

Henüz vermedim, klomen kullandım bu ay. Doktor çatlatma iğnesi yaptır eğer bulursan dedi. Ama bulamadım yine de doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştım. Biraz fazla silik çıkınca var mı yok mu pek emin olamadım. Bugün yine bitane yaptım yine silik çıktı prodoctor marka yaptım. İnsallah vardır ve sağlıklıdır.
Bence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlar 😘 bana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay 🫠

Bence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlar 😘 bana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay 🫠
Çok teşekkür ederim 🌼 inşallah gonlumuzce olur benim bı oğlum var 5 yaşında bir yıldır ikinciyi düşünüyoruz inşallah olumlu sonuçlanır ♥️

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep

Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep
Merhaba bence herhangi bir kaset test ve gün içindeki idrarınızla yapsanız da sonuç belli olur baya gecikmiş çünkü

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep.
Merhaba bence herhangi bir kaset test ve gün içindeki idrarınızla yapsanız da sonuç belli olur baya gecikmiş çünkü
Evet baya geçti 3. Gün test yapmıştım aslında ama negatif çıktı baya erken yapmışım galiba

Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep.

Evet baya geçti 3. Gün test yapmıştım aslında ama negatif çıktı baya erken yapmışım galiba
Belki geç döllenmedir bence tekrar test yapın emin olmak için sabah ilk idrarla daha iyi olur

Merhaba benim reglime şuan 14 gün kaldı 19 gün varken idrar testimde pozitif gördüm gidip kan testi verdim Salı beta <1.2 çıktı sonra cuma günü doktora gittim başka bir yerde test yapıldı 0.2 çıktı negatif sonuç ama tüm belirtilerim var normalde reglimden bi kaç gün önce göğüslerim şişer bel ağrım olur fakat bir haftadır çoğu belirtiler olduğu için şüphelendim göğüslerim şişti bel ağrım ve mide bulantım var saçma şeylerde yani normalde sevdiğim yiyeceklerde olan bulantılarım oldu 4-5 kere kasıklarımda batma var ve aşırı halsizlik oluyor, kistten şüphelendim fakat doktor gayet sağlıklısın hiç bir problem yok dedi, ama beta 0.2 çıkınca yıkıldım açıkçası çünkü eşimde bende çok mutlu olmuştuk acaba pozitife döner mi çünkü bu şekilde mide bulantım vs hiç olmaz şimdi reglime 14 gün var psikolojik mi yoksa böyle yaşayıp pozitife dönen var mı düşünmeden edemiyorum:(
Merhaba var mı bir gelişme?

Back
X