- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Bu gidişle görüncem galiba canım ya vurduğum yerler acımaya başladıGörünseydin keşke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle görüncem galiba canım ya vurduğum yerler acımaya başladıGörünseydin keşke![]()
Normalde yoğun ve pintili olurdu ama bu sefer daha sıvı ve acik kırmızıydı miktarı normal regl gibiydi ama sadece 2 gun sürdüYoğunluğu nasıldı canım kanaman adet gibimiydi yoksa azar azarmıydı?
Bende adetimden iki hafta sonra tekrar adet gördüm ilk lekelenmeyle başladı koyu kahverengi sonra üç gün pıhtılı sürdü folik asit takviyeside alıyordum son günü test yaptım çok silik çıktı birdaha da yapmadım zaten büyük ihtimal adetti. Sen inşallah hamilesindirNormalde yoğun ve pintili olurdu ama bu sefer daha sıvı ve acik kırmızıydı miktarı normal regl gibiydi ama sadece 2 gun sürdü
InşallahBende adetimden iki hafta sonra tekrar adet gördüm ilk lekelenmeyle başladı koyu kahverengi sonra üç gün pıhtılı sürdü folik asit takviyeside alıyordum son günü test yaptım çok silik çıktı birdaha da yapmadım zaten büyük ihtimal adetti. Sen inşallah hamilesindir![]()
Amin canım benim inşallahInşallahallah herkese hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin
![]()
Basta gorunmedigin hata valla keske ondugu an hemen gitseydin biyle seyler ihmale gelmez sana rahatsizlik vermeyecek birsey olurda Allah korusun ilerde karsina cikar pisman olma benceBu gidişle görüncem galiba canım ya vurduğum yerler acımaya başladı![]()
Ne kadarlik hamilesin tebrikler bu arada canımkişiden kişiye değişiyordur illa ki kendimden örnek verecek olursam adete 5 gün kalaya kadar hiç anlamadım. adetime yakın meme ağrısı olmuştu sadece onu da adet e bağlamıştım. kasıklarım ağrımaya başladı ama küçük sancılar değil bildiğin adet sancısı gibi ama tek taraflı karın ağrısı kesinlikle yoktu. sonra test aldım adete 3 4 gün kala çoook silik bi çizgi gördüm hatta yoktur falan dedim ertesi gün bi daha yaptım daha da arttı ama hala beyaz silik bi çizgiydi adet günümde kırmızıyı gördüm![]()
Teşekkür ederimNe kadarlik hamilesin tebrikler bu arada canım![]()
Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin isallahTeşekkür ederim4 aylık oldu şimdi de cinsiyetini öğrenme derdindeyiz
başından sonuna kadar hep bi merak halinde ilerleyeceğiz gibi geliyor
Yaa geçen ay aynılarımı yaşadım en son rüyamda regl oldm ce uyndm gittim geldi gerçekten .. bacaklarıma vurmştu agrım ama benm 6 gün geckme oldu sen baya olmş kuzum hayırlısı olsunBenim 15 gün gecikti bugün ve hala ne adet var ne gebelik iki gun sonra hastane kontrolum var bakalim nasip belirti derseniz karnimda gaz var gibi siskinlik var akıntı gecen hafta vardi suan kesildi kuru resmen göğüslerimdede arada bi acima oluyo uclarinda ve iki gundur belimin agrisi sol bacagima ve kalcama vurdu topalliyarak yürüyorum resmen bilmiyorum yok gibi hissediyorum ama bugün de rüyamda regl olmustum hayırlısı bakalim nasip
Valla canim benim kandada negatif cikti doktorum bir hafta daha duralim gel kan ver dedi yarin tkkrr gidip kan verecem isallah vardir seninde benimde tek duam isteyen bekleyen herkeze nasip olsunMerhaba kızlar 28 martta iliskiye girdim. 8 nisanda regl olmam gerekti olmadim kan verdim o gun negatif çıktı kasığında batma var ve göüsüüm dolgunlasti 12 gun oluyor.iliskiye gireli hamile olsam kanda cikmazmydi. Yada tekrar ne zamn kan versem sonuç alırım
Yani sonradan hamile oldugunumu öğrendin ben regl olurum diye düşündüm rüyaya göre ama iki gün gecti yok yarin tkrr kan tahlili yapacak doktorum bakalim isallah vardurYaa geçen ay aynılarımı yaşadım en son rüyamda regl oldm ce uyndm gittim geldi gerçekten .. bacaklarıma vurmştu agrım ama benm 6 gün geckme oldu sen baya olmş kuzum hayırlısı olsun![]()
Daha iki gün geçmiş canım birazdaha bekle bence. İlişkiden 10 gün sonra çıkıyor diyorlar sende çıkmamış adetin 2 gün geçmiş birazdaha bekle belirtilerin adet belirtileride olabilir. İnşallah regl olmazsın hamile çıkarsın canımMerhaba kızlar 28 martta iliskiye girdim. 8 nisanda regl olmam gerekti olmadim kan verdim o gun negatif çıktı kasığında batma var ve göüsüüm dolgunlasti 12 gun oluyor.iliskiye gireli hamile olsam kanda cikmazmydi. Yada tekrar ne zamn kan versem sonuç alırım
11. Gün verdim kani canım inşallah değilimdir evli degilm çünküDaha iki gün geçmiş canım birazdaha bekle bence. İlişkiden 10 gün sonra çıkıyor diyorlar sende çıkmamış adetin 2 gün geçmiş birazdaha bekle belirtilerin adet belirtileride olabilir. İnşallah regl olmazsın hamile çıkarsın canım![]()
11. Gün verdim kani canım inşallah değilimdir evli degilm çünkü
Hic sorma canim yeni geldim hastaneden yine bi sürü test yapildi ve sonuc olarak tarlusol verildi ama hala regl olmadim şüphedeyim bilmiyorum napsam icsemmi icmesemmi deli olacam iyiceKızzlaaar sesiniz çıkmıyor nasılsınız nerelerdesiniz![]()