• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

1 gun kala bu deger ciktiysa cok cok guzel bir deger ikinci bir degere bakmadan bunu demesi kendi bilgisizliği canini sıkma önemli olan degerin iki gune bir iki katina cikmasi ikinci degerin mutlaka artmistir stres yapma bazi saglik calisanlari dusuncesiz konusabilirler bir de doktor degil ki alti ustu kan alan birisi

Ayyyy 211 çıkmışşş sonucummm hamdolsunnnnnnnnn yaaaa

Ayyyy cok güzel isallah sağ salim kucagina alirsin hayirlisiyla cok sevindim valla sana hastane yolu görünüyor sira geldi kac haftalik oldugunu ogrenmeye

Ayyyy eveet inşaAllah yaaaaa 🙈🙈🙈🙈 Evde değilim çığlığı basamıyorumm 🙈🙈

Ayyyyy canımm beniimmm hadii hayırlı olsunn çok sevindimm ya Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah canımm çok mutlu oldumm ya vallahi 🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰

Ayyyy Allah razı olsunnn yaaaa. Rabbimmmm herkese hayırlısıyla nasip etsinnnnn 🙈🙈🙈🙈

Hayırlı olsun canim 67 de zaten sınır degil betada. Ben hemsireyim eğer 10 çıkarsa sınır diyoruz 67 gayet yüksek bir değer.

Yaa Allah razı olsunn hocammm yaaa. İnan mantık olarak sınır olması tuhaf gelmişti ama ister istemez bozulmuştu moralim. Şuan her olumsuzluk fazla üzüyor. Yorumun daha da mutlu etti beni 🙈🙈❤️ çok şükür bugün 211 çıktı

Yaa Allah razı olsunn hocammm yaaa. İnan mantık olarak sınır olması tuhaf gelmişti ama ister istemez bozulmuştu moralim. Şuan her olumsuzluk fazla üzüyor. Yorumun daha da mutlu etti beni 🙈🙈❤ çok şükür bugün 211 çıktı
Senden mutlusu yoktur şuanda hakediyorsun mutluluğu 🥰

Bünyeden bünyeye değişir tabi.. Ama bende belirtiler adet belirtileriyle birebir aynıydı :))

Back
X