1 gun kala bu deger ciktiysa cok cok guzel bir deger ikinci bir degere bakmadan bunu demesi kendi bilgisizliği canini sıkma önemli olan degerin iki gune bir iki katina cikmasi ikinci degerin mutlaka artmistir stres yapma bazi saglik calisanlari dusuncesiz konusabilirler bir de doktor degil ki alti ustu kan alan birisi
Bak bosuna stres yaptin saglikla ilerliyor maşallah saglikla gelsinAyyyy 211 çıkmışşş sonucummm hamdolsunnnnnnnnn yaaaa
Ayyyy cok güzel isallah sağ salim kucagina alirsin hayirlisiyla cok sevindim valla sana hastane yolu görünüyor sira geldi kac haftalik oldugunu ogrenmeyeAyyyy 211 çıkmışşş sonucummm hamdolsunnnnnnnnn yaaaa
Ayyyyy canımm beniimmm hadii hayırlı olsunn çok sevindimm ya Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah canımm çok mutlu oldumm ya vallahiAyyyy 211 çıkmışşş sonucummm hamdolsunnnnnnnnn yaaaa
Ayyyy cok güzel isallah sağ salim kucagina alirsin hayirlisiyla cok sevindim valla sana hastane yolu görünüyor sira geldi kac haftalik oldugunu ogrenmeye
Ayyyyy canımm beniimmm hadii hayırlı olsunn çok sevindimm ya Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah canımm çok mutlu oldumm ya vallahi
Çok sevindim arkadaşım snein adınaAyyyy Allah razı olsunnn yaaaa. Rabbimmmm herkese hayırlısıyla nasip etsinnnnn
Çok sevindim arkadaşım snein adınadarısı bizim başımıza Senin ilk belirtilerin vardı değilmi
Merakla beklıyoruz canımAllah razı olsunnn canım benimmm. Evet kuzumm bir konu açıp hepsini yazacağım inşaAllah❤
Kizlar iliskimin uzerunden 15 gun gecti gun icinde bas donmesi yasiyorum bu hamilelik belirtsi olabilir miAyyyy Allah razı olsunnn yaaaa. Rabbimmmm herkese hayırlısıyla nasip etsinnnnn
Hayırlı olsun canim 67 de zaten sınır degil betada. Ben hemsireyim eğer 10 çıkarsa sınır diyoruz 67 gayet yüksek bir değer.Ayyyy 211 çıkmışşş sonucummm hamdolsunnnnnnnnn yaaaa
Hayırlı olsun canim 67 de zaten sınır degil betada. Ben hemsireyim eğer 10 çıkarsa sınır diyoruz 67 gayet yüksek bir değer.
Kizlar iliskimin uzerunden 15 gun gecti gun icinde bas donmesi yasiyorum bu hamilelik belirtsi olabilir mi
Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına ınsallahYaa Allah razı olsunn hocammm yaaa. İnan mantık olarak sınır olması tuhaf gelmişti ama ister istemez bozulmuştu moralim. Şuan her olumsuzluk fazla üzüyor. Yorumun daha da mutlu etti beni❤ çok şükür bugün 211 çıktı
Senden mutlusu yoktur şuanda hakediyorsun mutluluğuYaa Allah razı olsunn hocammm yaaa. İnan mantık olarak sınır olması tuhaf gelmişti ama ister istemez bozulmuştu moralim. Şuan her olumsuzluk fazla üzüyor. Yorumun daha da mutlu etti beni❤ çok şükür bugün 211 çıktı
Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına ınsallah❣
Senden mutlusu yoktur şuanda hakediyorsun mutluluğu
Acaba gelecekmi o güzel günlerYaaaa hemde nasılllAhhh inşaAllah senden de alırımmmm güzel haber canımmmm yaa
Acaba gelecekmi o güzel günlerİlk sizinle paylaşacağım olursa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?