Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet silik de olsa çizgi görünüyor ve pembe yani kuruma değildir kan verdiniz mi
Henüz vermedim, klomen kullandım bu ay. Doktor çatlatma iğnesi yaptır eğer bulursan dedi. Ama bulamadım yine de doktorun dediği günleri değerlendirmeye çalıştım. Biraz fazla silik çıkınca var mı yok mu pek emin olamadım. Bugün yine bitane yaptım yine silik çıktı prodoctor marka yaptım. İnsallah vardır ve sağlıklıdır.

Bence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlar bana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay

Bence var inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah haberlerinizi bekliyorum kızlar bana da dua edin kürtaj sonrası 2. denemem oldu bu ay
Çok teşekkür ederim inşallah gonlumuzce olur benim bı oğlum var 5 yaşında bir yıldır ikinciyi düşünüyoruz inşallah olumlu sonuçlanır

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep

Merhaba bence herhangi bir kaset test ve gün içindeki idrarınızla yapsanız da sonuç belli olur baya gecikmiş çünkü

hayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Merhaba bende adet günüme yaklaşmadan 1 hafta önce filan hastaydım miğde bulantım çok oluyodu sonra geçti şuan adet olmam lazım ama olmadım bugün 6 gün oldu gecikeli idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuç alırım normalde adetimde hiçbir gecikme olmazdı günü gününe olurdum hep.
Merhaba bence herhangi bir kaset test ve gün içindeki idrarınızla yapsanız da sonuç belli olur baya gecikmiş çünkü
Evet baya geçti 3. Gün test yapmıştım aslında ama negatif çıktı baya erken yapmışım galiba

Belki geç döllenmedir bence tekrar test yapın emin olmak için sabah ilk idrarla daha iyi olur

Merhaba var mı bir gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…