- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Adetin son günü idrar testi yaptım öok hafif çizgi belirmişti ama oek takmadım onu yani açıkcası canım zamana bıraktım olmuyor napalımDeme ya bendede bi belirti yok akıntı bile kesildi bu ayda umudum yok nasip hayırlısı hakkimizda test yaptinmi sen
Bende belirti sıfır bilemiyorum takmamaya çalışıyorum haftaya bende verecem kan adette gelmiyor insan birinden biri olsun istiyor ama en cokda bebek isallah hayirli haberini aliriz buraya yaz olurmu bak beklerim ben merak ederimHamdolsun kuzumm. Yarın tekrar kan vereceğim değer de artış var mı diye. Onun dışında ara ara kasık ağrılarım oluyor.
Sen nasılsınnn canımm
Zamana birakabilsem birakicam ama hergun bir şeyler araştırıp bakiyorum illa kafamı kemiriyor acabami diye yok iste nasip isallah vardir senin dularım tüm isteyenlerle isallahAdetin son günü idrar testi yaptım öok hafif çizgi belirmişti ama oek takmadım onu yani açıkcası canım zamana bıraktım olmuyor napalım
Sağol canım beniim eeninde güzel haberlerini bekliyoruz çocuklar doğup büyüyene kadar burdayızZamana birakabilsem birakicam ama hergun bir şeyler araştırıp bakiyorum illa kafamı kemiriyor acabami diye yok iste nasip isallah vardir senin dularım tüm isteyenlerle isallah
Bende belirti sıfır bilemiyorum takmamaya çalışıyorum haftaya bende verecem kan adette gelmiyor insan birinden biri olsun istiyor ama en cokda bebek isallah hayirli haberini aliriz buraya yaz olurmu bak beklerim ben merak ederim❤
Yok canım neden üzülesin hepimiz burda o haberleri vermek için burdayızÇok haklısın yaa. Bebek için yanıp tutuşuyoruz ama yoksa da adet büyük nimet ne olur gecikme diyoruz... ❤
Tamam canımm benimmm yazacağım mutlakaa. Sizler sevincime ortak oldukça çok mutlu oluyorum ve bazende içim buruk oluyor acaba benim sonucum iyi çıktı diye haber verdikçe birilerini üzüyor muyum diye
Bende cok yasadim onlar ama mutluluk paylastikca cogalir ben mutlu oluyorum birilerinin hamileligini duydukca ya ben isterim ozeldende olsa yaz dualarım seninle ama burda herkez bir muhabbet kuruyo arkadas oluyo burdakilerde sonuclari merak ediyodur benceÇok haklısın yaa. Bebek için yanıp tutuşuyoruz ama yoksa da adet büyük nimet ne olur gecikme diyoruz...
Tamam canımm benimmm yazacağım mutlakaa. Sizler sevincime ortak oldukça çok mutlu oluyorum ve bazende içim buruk oluyor acaba benim sonucum iyi çıktı diye haber verdikçe birilerini üzüyor muyum diye
Bende cok yasadim onlar ama mutluluk paylastikca cogalir ben mutlu oluyorum birilerinin hamileligini duydukca ya ben isterim ozeldende olsa yaz dualarım seninle ama burda herkez bir muhabbet kuruyo arkadas oluyo burdakilerde sonuclari merak ediyodur bence
NEden moralını bozdu canım?Allah razı olsun canım sağlık ocağında verdim şimdi ama kan alan sağlıkcı moralimi bozdu
NEden moralını bozdu canım?
Daha sonucu görmeden neyin yargılaması bu ona ne oluyormus hemGeçen pazartesi adetime 1 gün kala acilde kan vermiştim. 67.7 çıkmıştı değerim. Sağlık ocağı kan almıyo biliyodum burası köy diye. Ama alıyomuş. Neyse bugün sağlık ocağında kan verdim ama sağlıkcı adam kan alırken sınırda dedi değerime. Olmayadabilir dedi. Canım çok sıkıldıSonuç yarın çıkacak
Daha sonucu görmeden neyin yargılaması bu ona ne oluyormus hem
Sacmalamis kan sonucu cikmadan o nasil goruyormus elinde oraya giris kagidin falan varsa internetten hemen bak dosya no ve tc no yetiyo canim kendin gorebilirsin sonucunu bu kadar üzülme onceki degerin cok guzel bir deger vallaGeçen pazartesi adetime 1 gün kala acilde kan vermiştim. 67.7 çıkmıştı değerim. Sağlık ocağı kan almıyo biliyodum burası köy diye. Ama alıyomuş. Neyse bugün sağlık ocağında kan verdim ama sağlıkcı adam kan alırken sınırda dedi değerime. Olmayadabilir dedi. Canım çok sıkıldıSonuç yarın çıkacak
Canim sen kac gun gectide adetin daha yeni oldugu icin deger düşüktür67. 7 sonucumu söyleyince dedi. Yeni verdiğim kan yarın çıkacak. Çok sıkıntıya girdim ya
Sonuçta sınırdasın olmaz demesi ilginç67. 7 sonucumu söyleyince dedi. Yeni verdiğim kan yarın çıkacak. Çok sıkıntıya girdim ya
Sacmalamis kan sonucu cikmadan o nasil goruyormus elinde oraya giris kagidin falan varsa internetten hemen bak dosya no ve tc no yetiyo canim kendin gorebilirsin sonucunu bu kadar üzülme onceki degerin cok guzel bir deger valla
Sonuçta sınırdasın olmaz demesi ilginç
Canim sen kac gun gectide adetin daha yeni oldugu icin deger düşüktür
1 gun kala bu deger ciktiysa cok cok guzel bir deger ikinci bir degere bakmadan bunu demesi kendi bilgisizliği canini sıkma önemli olan degerin iki gune bir iki katina cikmasi ikinci degerin mutlaka artmistir stres yapma bazi saglik calisanlari dusuncesiz konusabilirler bir de doktor degil ki alti ustu kan alan birisi67.7 değer çıktığında adetime 1 gün vardı. Şimdi 2 gün geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?