Erken gebelik testinde silik çizgi

Evet kör olsun boşuna umutlandim o kadar belirtim vardı birde çift çıkınca çok heyecanlanmistim
Nasıl yok ya bence sen test al bulunsun yarın tekrar yap
Benim adetim 9 gün geçmişti değerim 0.1di 2 gün sonra tekrar yaptırdım 40tı değerim

Test bulundur evde mutlaka yap

Nasıl yok ya bence sen test al bulunsun yarın tekrar yap
Benim adetim 9 gün geçmişti değerim 0.1di 2 gün sonra tekrar yaptırdım 40tı değerim

Test bulundur evde mutlaka yap
Yapmicam bütün hayallerim yıkıldı arkadaşım gerçekten yıkıldım yani

İşte e nabiza girdim sonuç varmi diye size göndermek için eklenmiş sonucum işte bu koca bı 0 ..

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-06-14-46-09-583_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 74
İşte e nabiza girdim sonuç varmi diye size göndermek için eklenmiş sonucum işte bu koca bı 0 ..
şimdi önce sen kendini üzmeyi bırak. beni erken gebelik testleri cok yanılttı kaset test yap kan öyle ver diye üstte demiştim. erken gebelik testi bence sabırsızlığı gösterir. sabırsızlıkta sürekli kafanın içinde gebe olmak istiyorum, neden olmuyor,niye böyle, sorularının kafanda gezdiğini gösterir. ben 8 ay boyunca sürekli olmuyor of vs. vs. dedim. testlere verdiğim parayla eczane acardım kafaya takmayı bıraktım en son. kendimi çok üzüp yormuştum çünkü. şizofrenlik boyutuna gelmiştim. sürekli arastırma yapıyordum. ben kafamdan sildiğim ay hamile kaldım. düşünceler rahmi cok etkiliyor. Ben psikolojik olarak adetime geçiktirebiliyordum. karnım agrıyordu olmicam diye kendimi sıkıyordum.en son kendimi kandırmaktan vazgeçip kendimi salıyordum.

şimdi sen kendini sal ve kendine ALLAH İZİN VERİRSE COCUGUM OLACAK de.

her şey gönlünce olsun...

Yok o kadar takmıyorum ben ama bu ay böyle seyler olunca heyecanlandım evledigim ilk sene dediklerini yapıyordum çok üstüne düşüyorsun ama bu sene umursamadım bile zaten iki sene oldu doktorum benim ve eşimin hiç bir sıkıntımızin olmadığını soyledi ondan sonra rahatlamistim zaten şuan dediğin gibi zamanı ne zamansa o zaman olur diyorum hayırlısıyla olsun diyorum canım ama işte böyle olunca insan ister istemez üzülüyor iste..

Bilmiyorm bana hala var gibi geliyo değerin kana geçmemiş gibime geliyo
Kaset test yapardım yerinde olsam

Bnde yaşadım çünkü testte silik çıktı değerim 0.1di 2 gün sonra yine yaptım test daha belirgindi attım fotosunu da ve o gün değerim 40tı
Seninde öyle olck gibi hissediyorum

Peki ne yapmamı oneriyorsun canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…