- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyleri yasadim canim baktim cikmiyor gittim oyle soyledi duva et icinden kac kez ayetel kursu okudugumu hatirlamiyordum sonuca bakana kadarBende dünden beri 100 kere baktım vallahi çıkacak diye![]()
Allah razı olsun lütfen benim icin şuan bı dua okurmusun ?Ayni seyleri yasadim canim baktim cikmiyor gittim oyle soyledi duva et icinden kac kez ayetel kursu okudugumu hatirlamiyordum sonuca bakana kadar
İnşallah canım benim sıramı aldım bekliyorummHaydi hayırlısı inşallah![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum bende dua başlamadan alsam güzel haberiİnşallah canım benim sıramı aldım bekliyorumm
Ahahahah canım benimmm şuan nasıl bekledigimi bilseniz gülmekten olursunuzSabırsızlıkla bekliyorum bende dua başlamadan alsam güzel haberi
Seninle birlikte bizimde beklemenize kaç puan pekiAhahahah canım benimmm şuan nasıl bekledigimi bilseniz gülmekten olursunuz
Ciddi misin canım nasıl olur ya test gayet pozitif ti şaka mı yapıyorsun bizlere?Çok üzgünüm şuan
Nasil yani testtin gayet guzel di nasil kanda negatifmi ben sok hangi markaydi boyle almamak gerekiyor demekki onu birdahaKizlar size çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için ama maalesef hamile değilim![]()
ya inanki çok üzüldüm. Herşey hamileliği gösteriyodu ama değerin kaç çıktı ki ?Kizlar size çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için ama maalesef hamile değilim![]()
Yazışmalarınızı okudumda bende erken gebelik testinde silik çizgiyi görünce dün bir umut gidip kan verdim 1.20 cıktıKizlar size çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz için ama maalesef hamile değilim![]()
Hangi marka bu yaniltici cizgi veren bizde yapip umut baglamayalimYazışmalarınızı okudumda bende erken gebelik testinde silik çizgiyi görünce dün bir umut gidip kan verdim 1.20 cıktı. Rabbim bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah
![]()
Yemin ediyorum hamile değilsin dedi ya varya zaten bı kere de hamile olsam zaten dünya yıkılırCiddi misin canım nasıl olur ya test gayet pozitif ti şaka mı yapıyorsun bizlere?
Değerimi bilmiyorum doktor direk kesinlikle hamile değilsin dediya inanki çok üzüldüm. Herşey hamileliği gösteriyodu ama değerin kaç çıktı ki ?
Değerimi bilmiyorum ama kesin değilmişimdeğerin kaç çıktı