Erken gebelik testinde silik çizgi

Maral72

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
315
165
23
28
Testinde ikinci çizgi çok silik çıktı ve dün sabahtan akşama kadar idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde çok açık pembe bı sıvı oluyordu ama günlük ped e geçmiyordu bile sadece idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde geliyordu bende bu sabah test aldim kizlar ve silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim aranızda böyle bişey yaşayan varmı ?

Fotograf atar misiniz

Silik çizgi pozitif ama her gün yapıp koyulaşmayı takip etmen gerekiyor. Atarsan testi bakalım

Biraz fazla silik dün mü yaptın bunu? Yenile testini koyulaşma varsa vardır

Yarın sabah yine yap o zaman koyulaşma bekle. Bekleyemem diyorsan git kan ver en garantisi. 5dk içinde çıkan sonuçsa bu attığın bence var
Hayır 5 dkkadakide silikti ama böyle değildi 1 saat oldu simdiki attığım ama ilk gördüğümde çizginin alt ve üst tarafı belliydi şimdi tam belli oldu

Yarın sabah yine yap o zaman koyulaşma bekle. Bekleyemem diyorsan git kan ver en garantisi. 5dk içinde çıkan sonuçsa bu attığın bence var
Dünde sabahtan akşama kadar idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde çok pembe bir sıvı peceteye geliyordu

ilk 5 dk da silik çıktıysa gebe olabilirsiniz. bende daha az belliydi.

hayır öyle bir şey hiç yaşamadım. tekrar bir test yap bence. adetin geçti mi yada kaç gün var
Adetim 3 gün geciktikten sonra oldu ama bı değişik oldu 4 gün boyunca çok az akıntım oldu ve bitti. 5 gün geçti üstünden ve söylediğim gibi dün sabahtan akşama kadar idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde pembe renkli bir sıvı geliyordu bu sabahta test yaptım böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…