Allah razı olsun canimmmm inanın hiç umudum yoktu ama siz güzeller bana umut verdiniz sizlere teşekkür ederim hepinizi öpüyorumİyi iyi çok şükür belki bebiş sinyal veriyordur ondandır batması,tabii bu saatte daha olmaz herhalde sabah erkenden bakarsın olmadı öğlene açıklanır
Ne demek hayırlısı bakalım
Her yeni gün yeni bir umutAllah razı olsun canimmmm inanın hiç umudum yoktu ama siz güzeller bana umut verdiniz sizlere teşekkür ederim hepinizi öpüyorum❤
İstanbullu gelinimize katılıyorum kizlar çok doğru söylüyorsun sizlerde bugün bana umut oldunuz işteHer yeni gün yeni bir umut
İstanbullu gelinimize katılıyorum kizlar çok doğru söylüyorsun sizlerde bugün bana umut oldunuz işte❤
Var var inşaAllah güzel haberler alacaksın Allahın izniyleAllah razı olsun canimmmm inanın hiç umudum yoktu ama siz güzeller bana umut verdiniz sizlere teşekkür ederim hepinizi öpüyorum❤
İnşallah canım benim dualarınıza
Ne mutlu yeter ki biz pozitif olalım
Sonuçlarımıza güzel yansısın
Ay zaten varya ilk umut veren sensin LoL ahahahha var var diyo ya bide ama insallllaaaaahhhh hislerin doğrudurVar var inşaAllah güzel haberler alacaksın Allahın izniyle
Evett gerçekten büyük gün e nabiza bakıp duruyorum ama henüz çıkmadıBu gün büyük günevde test varmı testte yap bence
Bende öyle meraktan catlicammmBende uzakdan takip ediyorum sonuc ne cikacak diye cok merak ettim
Evet şuan ciktim gidiyorum dua edin kızlar lütfencanım yaa benim e nabızda güncellme hiç yapılmamış 2018den beri acaba seninde mi orda çıkmıyor sağlık ocağına gidip alsana sonucu normalde aynı gün çıkması lazım sonuçların
Ne kadar uzaklıktaa ayy bende duaya gidicem şimdii of arada bakabilirsem mutlu sonucu görürümEvet şuan ciktim gidiyorum dua edin kızlar lütfen
Yazmadan takip ediyorum sonucu cok merak ediyorum saglik ocagindaki sonuc enabizdan cikmiyor malesef saglik ocagindaki hemsirede oyle demisdiEvet şuan ciktim gidiyorum dua edin kızlar lütfen
Geldim bile 10 dakika var canım bekliyorumNe kadar uzaklıktaa ayy bende duaya gidicem şimdii of arada bakabilirsem mutlu sonucu görürüm
Bende dünden beri 100 kere baktım vallahi çıkacak diyeYazmadan takip ediyorum sonucu cok merak ediyorum saglik ocagindaki sonuc enabizdan cikmiyor malesef saglik ocagindaki hemsirede oyle demisdi
Hadi hayirlisi bizde burada bekliyoruzGeldim bile 10 dakika var canım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?