Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani şu sözde %99.8 kesinligi olan test varya erken gebelik yazan o işteHangi marka bu yaniltici cizgi veren bizde yapip umut baglamayalim
Evet kör olsun boşuna umutlandim o kadar belirtim vardı birde çift çıkınca çok heyecanlanmistimBu yanıltıcı testlerin gözü kör olsun üzülme canım benim
Değer beş iken bile gebelik yok diyen doktoru çok duydum o yüzden sonucun kaç çıktığına bak mutlakaEvet kör olsun boşuna umutlandim o kadar belirtim vardı birde çift çıkınca çok heyecanlanmistim
Nasıl yok yaEvet kör olsun boşuna umutlandim o kadar belirtim vardı birde çift çıkınca çok heyecanlanmistim
Kesin yok dedi bende o anın hayal kırıklığıyla değerin kaç olduğunu sormadım bile emin misiniz dedim tabiki eminim kesin yok dedi banaDeğer beş iken bile gebelik yok diyen doktoru çok duydum o yüzden sonucun kaç çıktığına bak mutlaka
Yapmicam bütün hayallerim yıkıldı arkadaşım gerçekten yıkıldım yaniNasıl yok yabence sen test al bulunsun yarın tekrar yap
Benim adetim 9 gün geçmişti değerim 0.1di 2 gün sonra tekrar yaptırdım 40tı değerim
Test bulundur evde mutlaka yap
Kaç gündür geliyo pembe leke?İşte e nabiza girdim sonuç varmi diye size göndermek için eklenmiş sonucum işte bu koca bı 0 ..
3 gün önce tüm gün ertesi sabah bir kere geldi sonra bidaha hiç gelmediKaç gündür geliyo pembe leke?
Adet olsa devamı gelirdi bence daha kana geçmemiştir belki
şimdi önce sen kendini üzmeyi bırak. beni erken gebelik testleri cok yanılttı kaset test yap kan öyle ver diye üstte demiştim. erken gebelik testi bence sabırsızlığı gösterir. sabırsızlıkta sürekli kafanın içinde gebe olmak istiyorum, neden olmuyor,niye böyle, sorularının kafanda gezdiğini gösterir. ben 8 ay boyunca sürekli olmuyor of vs. vs. dedim. testlere verdiğim parayla eczane acardımİşte e nabiza girdim sonuç varmi diye size göndermek için eklenmiş sonucum işte bu koca bı 0 ..
Yok o kadar takmıyorum ben ama bu ay böyle seyler olunca heyecanlandım evledigim ilk sene dediklerini yapıyordum çok üstüne düşüyorsun ama bu sene umursamadım bile zaten iki sene oldu doktorum benim ve eşimin hiç bir sıkıntımızin olmadığını soyledi ondan sonra rahatlamistim zaten şuan dediğin gibi zamanı ne zamansa o zaman olur diyorum hayırlısıyla olsun diyorum canım ama işte böyle olunca insan ister istemez üzülüyor iste..şimdi önce sen kendini üzmeyi bırak. beni erken gebelik testleri cok yanılttı kaset test yap kan öyle ver diye üstte demiştim. erken gebelik testi bence sabırsızlığı gösterir. sabırsızlıkta sürekli kafanın içinde gebe olmak istiyorum, neden olmuyor,niye böyle, sorularının kafanda gezdiğini gösterir. ben 8 ay boyunca sürekli olmuyor of vs. vs. dedim. testlere verdiğim parayla eczane acardımkafaya takmayı bıraktım en son. kendimi çok üzüp yormuştum çünkü. şizofrenlik boyutuna gelmiştim. sürekli arastırma yapıyordum. ben kafamdan sildiğim ay hamile kaldım. düşünceler rahmi cok etkiliyor. Ben psikolojik olarak adetime geçiktirebiliyordum. karnım agrıyordu olmicam diye kendimi sıkıyordum.en son kendimi kandırmaktan vazgeçip kendimi salıyordum.
şimdi sen kendini sal ve kendine ALLAH İZİN VERİRSE COCUGUM OLACAK de.
her şey gönlünce olsun...
Evet yapıyorum canımayrıca ovulasyon takibi yapıyor musun ?
Peki ne yapmamı oneriyorsun canim ?Bilmiyorm bana hala var gibi geliyo değerin kana geçmemiş gibime geliyo
Kaset test yapardım yerinde olsam
Bnde yaşadım çünkü testte silik çıktı değerim 0.1di 2 gün sonra yine yaptım test daha belirgindi attım fotosunu da ve o gün değerim 40tı
Seninde öyle olck gibi hissediyorum
Bilmiyorum iki gün sonra tekrar yapıyım su dediginiz kasetlerden olurmu ?Bende çok umutluyum gerçekten çıkacak gibi değerin
Yarın ucuz kaset testlerden yapmanı öneririm kuzmPeki ne yapmamı oneriyorsun canim ?![]()
Evet olabilir adet günün ne zamandı ?Bilmiyorum iki gün sonra tekrar yapıyım su dediginiz kasetlerden olurmu ?