Aynen öyle ya ahahahhainşallah allah gönlüne göre versin canım yaa çok heyecanlı oluyor bu bekleyişler
hafif yanma olur kendi akmaz silince gelirAynen öyle ya ahahahhabak tuvalete gidiyorum idrarımı yaptıktan sonra peceteye sildigimde pembe bı sıvı oluyor ama çamaşırıma gelmiyor bile bide biraz aciyor
Eveeeeeeeet işte aynen öyle oluyor yahafif yanma olur kendi akmaz silince gelir
yaaa hadi inşallah dua ediyorum senin için canımmm Allah bugününü bayrama çevirsin inşallahEveeeeeeeet işte aynen öyle oluyor ya
İnşallah seninde yasa Allah razı olsun duan için coook teşekkür ederim canım benimmmmyaaa hadi inşallah dua ediyorum senin için canımmm Allah bugününü bayrama çevirsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimmm aminnnn çok çok teşekkürlerBende silik çizgi gördüm umarım vardır zaten kanda çıkar, sonuçları bekliyorum sabırsızlanarak hayırlısı olsun hakkında
sonuçlarını beklyorum haber verir misin lütfenİnşallah seninde yasa Allah razı olsun duan için coook teşekkür ederim canım benimmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ne zaman cıkcakmış sonuçlar. evet belki o pembe renk yerleşme kanaması olabilir.İnşallah bebeğim benimledir❤ sağlık ocağındaydim kan ve idrar verdim e nabz dan bakicam inşallah benimde senin gibi oluyordur ❤❤
Elbette ilk soyleceklerim kisilersinizsonuçlarını beklyorum haber verir misin lütfen
Bilemiyorum inşallah oyledir yane zaman cıkcakmış sonuçlar. evet belki o pembe renk yerleşme kanaması olabilir.
Sanırım yarın çikarne zaman cıkcakmış sonuçlar. evet belki o pembe renk yerleşme kanaması olabilir.
Evet e nabızdan bakablrsn
Bende çok meraklandım valla baksa söylerdi herhaldeEvet e nabızdan bakablrsn
Baktım canım her dakika
Size söylemek için sabırsızlanıyorum iyi yada kötü ne olursa paylaşacağım arkadaşlarımBende çok meraklandım valla baksa söylerdi herhalde
Kendim bir sonuç bekliyormuşçasına meraktayım, adet ağrısı fln gibi bişey yok gibi olmasın inşallahSize söylemek için sabırsızlanıyorum iyi yada kötü ne olursa paylaşacağım arkadaşlarım
Adet ağrım yok arada bir iğne batıyor gibi bide rahmim sıkışıyor gibi oluyor ama çok fazla idrara cikiyorumKendim bir sonuç bekliyormuşçasına meraktayım, adet ağrısı fln gibi bişey yok gibi olmasın inşallah
İyi iyi çok şükür belki bebiş sinyal veriyordur ondandır batması,tabii bu saatte daha olmaz herhalde sabah erkenden bakarsın olmadı öğlene açıklanırAdet ağrım yok arada bir iğne batıyor gibi bide rahmim sıkışıyor gibi oluyor ama çok fazla idrara cikiyorum❤ şimdi bidaha baktım e nabiza ama bu saatte zaten olmaz ki dimi canım benim bekleyisime ortak olduğun için minnettarım sana Allah'ta senin yüzünü güldürsün inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?