- 6 Eylül 2018
- 30
- 16
- 88
- 30
- Konu Sahibi Cigdem6716
-
cok erken görmussunArkadaşlar merhaba sizinle paylaşmak istediğim konu erken gebelik testi..
Benim son regl tarihin 26mart ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve 11.gun yumurtlamayi yakaladım her neyse 3gunden beri göğüslerinde şişlik sızlama hissediyordum ve meraktan ovulasyon testi yaptım. Dün gece normal şartlarda ovulasyon testi pik vermez yumurtlamadan sonra.. ama ben iki çizgiyi çok belirgin gördüm ve sabah erken gebelik testi yaptım reglime 6gun varken 2.cizgi silikte olsa çıktı.. yumurtlamanin üzerinden 11gun geçti ve 2.cizgiyi gördüm umarım yararlı olur sizlere :)
Siz istiyor musunuz peki?Herkese merhaba benim durumum biraz karışık bir durum ben dokuz ay önce doğum yaptım ve adetim hala düzensiz bu ayda öyle ve 40 gün gecikti 4 defa test yaptım negatif çıktı ama belirtilerin var kahverengi akintim oldu ve bayağıdır da pembe akintim oluyor bazen canım tatlı şeyler istiyor benim durumunda olupts sonradan hamile kalan varmı
Siz istiyor musunuz peki?
[/QUOT
İstiyorum beraber büyürler
Ayyy tabi aldırmayın, ne güzel düşünüyorsunuzBeraber büyürler eğer varsa birşey aldırmayı düşünmem
ay ne güzel bende istiyorum ama korkuyorumBeraber büyürler eğer varsa birşey aldırmayı düşünmem
İnşallah vardır Allah herkese nasip etsinay ne güzel bende istiyorum ama korkuyorum
Canım yumurtlama erken olduysa ondan çıkabilir. Belki ikizde gelebilir
Canım testın markası neydı?Arkadaşlar merhaba sizinle paylaşmak istediğim konu erken gebelik testi..
Benim son regl tarihin 26mart ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve 11.gun yumurtlamayi yakaladım her neyse 3gunden beri göğüslerinde şişlik sızlama hissediyordum ve meraktan ovulasyon testi yaptım. Dün gece normal şartlarda ovulasyon testi pik vermez yumurtlamadan sonra.. ama ben iki çizgiyi çok belirgin gördüm ve sabah erken gebelik testi yaptım reglime 6gun varken 2.cizgi silikte olsa çıktı.. yumurtlamanin üzerinden 11gun geçti ve 2.cizgiyi gördüm umarım yararlı olur sizlere :)
Canım testın markası neydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?