• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELIK TESTINDE KACINCI GUN OGRENDIM

Cigdem6716

Anne adayı
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
30
16
88
30
Arkadaşlar merhaba sizinle paylaşmak istediğim konu erken gebelik testi..

Benim son regl tarihin 26mart ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve 11.gun yumurtlamayi yakaladım her neyse 3gunden beri göğüslerinde şişlik sızlama hissediyordum ve meraktan ovulasyon testi yaptım. Dün gece normal şartlarda ovulasyon testi pik vermez yumurtlamadan sonra.. ama ben iki çizgiyi çok belirgin gördüm ve sabah erken gebelik testi yaptım reglime 6gun varken 2.cizgi silikte olsa çıktı.. yumurtlamanin üzerinden 11gun geçti ve 2.cizgiyi gördüm umarım yararlı olur sizlere :)

Benim son regl tarihin 26mart ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve 11.gun yumurtlamayi yakaladım her neyse 3gunden beri göğüslerinde şişlik sızlama hissediyordum ve meraktan ovulasyon testi yaptım. Dün gece normal şartlarda ovulasyon testi pik vermez yumurtlamadan sonra.. ama ben iki çizgiyi çok belirgin gördüm ve sabah erken gebelik testi yaptım reglime 6gun varken 2.cizgi silikte olsa çıktı.. yumurtlamanin üzerinden 11gun geçti ve 2.cizgiyi gördüm umarım yararlı olur sizlere :)
cok erken görmussun 🤪

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.

Herkese merhaba benim durumum biraz karışık bir durum ben dokuz ay önce doğum yaptım ve adetim hala düzensiz bu ayda öyle ve 40 gün gecikti 4 defa test yaptım negatif çıktı ama belirtilerin var kahverengi akintim oldu ve bayağıdır da pembe akintim oluyor bazen canım tatlı şeyler istiyor benim durumunda olupts sonradan hamile kalan varmı

Herkese merhaba benim durumum biraz karışık bir durum ben dokuz ay önce doğum yaptım ve adetim hala düzensiz bu ayda öyle ve 40 gün gecikti 4 defa test yaptım negatif çıktı ama belirtilerin var kahverengi akintim oldu ve bayağıdır da pembe akintim oluyor bazen canım tatlı şeyler istiyor benim durumunda olupts sonradan hamile kalan varmı
Siz istiyor musunuz peki? 🤔

Bugun benim adete de 6 gun var erken gebelik testi aldim poztif çıktı yumurtlamayi yakaladim bu ay.. tabi early predictor testi az da olsa yanlis cikabiliyomus diye güvenmedim şu ucuz testlerden aldim onunla yeniledim ve o da çift çizgi çıktı heralde vardir artik :) ama 6 gun kala normal testte çıkması biraz garip degilmi hemde net olarak cikti... çoğul gebelikten korkuyorum

Canım testın markası neydı?

Arkadaslar merhaba, testin icindeki pembe cizgi bi anlama geliyo mu ? Bilginiz varmı ?

Eklentiler

• AD98BE50-B041-498C-9293-502214D0C9B2.jpeg
    AD98BE50-B041-498C-9293-502214D0C9B2.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 56
Back