Erken gebelik testinde hayalet çizgi

Çoksağol canım benim hepimiz sağlıkla bebeklere sahip olalım inşALLAH..evet jel tabii engelliyodur hamileliği..canım sende benim gibi çabuk hamile kalıyosun demek..ben 1 yılda hiç uğraşmadan 3 defa kaldım :)) korkma 4 ayda kaldıysan yine kalırsın ALLAHın izniyle..doktorundan tavsiye al ama hemen izin verirmi yoksa beklemekmi lazım..umarım herşey güzel olur

ben sorarim yarin doktora gittigimde bekelemm gerekirmi diye ama kesin yok der cünkü almanlar umursamiyor hic. Olur doga bu ona birsey yapamayiz diyo yolluyo. INsallah bende hemen kalirim. cocugun var ozaman senin degilmi? Bu kacinci bebegin olcak insallah?

Düşüğü bilmiyorum ama kimyasaldan sonra beklemeğe gerek yok diyebiliyorum..yok canım maalesef daha yok dedim ya kalbi durdu bebeğimin..şimdi yine hamileyim 6 haftalık :)

Düşüğü bilmiyorum ama kimyasaldan sonra beklemeğe gerek yok diyebiliyorum..yok canım maalesef daha yok dedim ya kalbi durdu bebeğimin..şimdi yine hamileyim 6 haftalık :)
anladim canim. Bayagi bir hamilelik süresi gecirmissin canim ya insallah bu bebisinin kalbi atar sapa saglam olur nur topu gibi kucagina alirsin insallah

anladim canim. Bayagi bir hamilelik süresi gecirmissin canim ya insallah bu bebisinin kalbi atar sapa saglam olur nur topu gibi kucagina alirsin insallah
Çoksağol canım amin inşALLAH..aynen çok acı çektim ama herşey değer o gelecek yumoşa :)) inşALLAH bütün isteyenlere nasip olsun olsun hayırlı bi evlat..bizde içinde

Çoksağol canım amin inşALLAH..aynen çok acı çektim ama herşey değer o gelecek yumoşa :)) inşALLAH bütün isteyenlere nasip olsun olsun hayırlı bi evlat..bizde içinde
amin insallah canim insallah :)

Kıxlar buarada bişey sorucam. Adetime 2 gün kaldı,elimde ovulasykn testi vardı yaptım. Normalinde ikinci çizgi silik çıktığında negatif sayılıyor yumurtlama günü için. Ama benim yumurtlamam ayın 20 sinde oldu doktor söyledi ultrasonda.peki hala neden çizgi çıkıyor ? Karşılaşan varmı

Eklentiler

• IMG_1678.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 275
Kızlar yarın adet günüm.göğüslerim acıyor ve sağ kasığımda 5 saniye arayla sancı giriyor.sanki bi yumurtalığımı sıkıyor bırakıyor ve bunu 5 saniyede bir yapıyormuş gibi

Kızlar sabah normal test yaptım.adet günümdeyim gelmedi,üst taraftaki bugün yaptığım alt taraftaki eveli gün yaptığım test.bugünkinde silik çizgi çıktı, birde ovulasyon testim yukardaki adetime 2 gün kala,aşşağıdaki bugünkü

Eklentiler

• IMG_1723.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 299
  • 4C69F9B4-4A91-4CC9-A37E-C14FE1936601.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 261
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…