- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 27
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Çoksağol canım benim hepimiz sağlıkla bebeklere sahip olalım inşALLAH..evet jel tabii engelliyodur hamileliği..canım sende benim gibi çabuk hamile kalıyosun demek..ben 1 yılda hiç uğraşmadan 3 defa kaldım :)) korkma 4 ayda kaldıysan yine kalırsın ALLAHın izniyle..doktorundan tavsiye al ama hemen izin verirmi yoksa beklemekmi lazım..umarım herşey güzel olurbende 4. ay denemeydi bir sene dogum kontrol hapi kullandim biraktim 4 ay sonra hamile kaldim. Fakat ben ilk üc ayinda jel kullaniyordum meger o öldürüyomus ya dölleri. Son ay kullanmadim gebe kaldim.... Belkide ondan 4 ay sürdü annemdede hemen olmus ilk ay hamile kalmismis genetik olabilir anneme cektiysem insallah diger önümüzdeki aylarda yine kalabilirim....Rabbim saglikli hamilelik yasatsin canim kucagina yavrunu sag salim almayi nasip etsin insallah
ben sorarim yarin doktora gittigimde bekelemm gerekirmi diye ama kesin yok der cünkü almanlar umursamiyor hic. Olur doga bu ona birsey yapamayiz diyo yolluyo. INsallah bende hemen kalirim. cocugun var ozaman senin degilmi? Bu kacinci bebegin olcak insallah?Çoksağol canım benim hepimiz sağlıkla bebeklere sahip olalım inşALLAH..evet jel tabii engelliyodur hamileliği..canım sende benim gibi çabuk hamile kalıyosun demek..ben 1 yılda hiç uğraşmadan 3 defa kaldım :)) korkma 4 ayda kaldıysan yine kalırsın ALLAHın izniyle..doktorundan tavsiye al ama hemen izin verirmi yoksa beklemekmi lazım..umarım herşey güzel olur
Düşüğü bilmiyorum ama kimyasaldan sonra beklemeğe gerek yok diyebiliyorum..yok canım maalesef daha yok dedim ya kalbi durdu bebeğimin..şimdi yine hamileyim 6 haftalık :)ben sorarim yarin doktora gittigimde bekelemm gerekirmi diye ama kesin yok der cünkü almanlar umursamiyor hic. Olur doga bu ona birsey yapamayiz diyo yolluyo. INsallah bende hemen kalirim. cocugun var ozaman senin degilmi? Bu kacinci bebegin olcak insallah?
anladim canim. Bayagi bir hamilelik süresi gecirmissin canim ya insallah bu bebisinin kalbi atar sapa saglam olur nur topu gibi kucagina alirsin insallahDüşüğü bilmiyorum ama kimyasaldan sonra beklemeğe gerek yok diyebiliyorum..yok canım maalesef daha yok dedim ya kalbi durdu bebeğimin..şimdi yine hamileyim 6 haftalık :)
Çoksağol canım amin inşALLAH..aynen çok acı çektim ama herşey değer o gelecek yumoşa :)) inşALLAH bütün isteyenlere nasip olsun olsun hayırlı bi evlat..bizde içindeanladim canim. Bayagi bir hamilelik süresi gecirmissin canim ya insallah bu bebisinin kalbi atar sapa saglam olur nur topu gibi kucagina alirsin insallah
amin insallah canim insallah :)Çoksağol canım amin inşALLAH..aynen çok acı çektim ama herşey değer o gelecek yumoşa :)) inşALLAH bütün isteyenlere nasip olsun olsun hayırlı bi evlat..bizde içinde
Evet aminnamin insallah canim insallah :)
gebelikse pozitif hemde net. ovulasyonsa yarina en gec obur gune pozitif olablr.Eki Görüntüle 1946748 kızlar lütfen benim testimede bakarmısınız bu pozitivmi sizce?
İnşallah öyledir canım çok teşekkürlergebelikse pozitif hemde net. ovulasyonsa yarina en gec obur gune pozitif olablr.
Eki Görüntüle 1946748 kızlar lütfen benim testimede bakarmısınız bu pozitivmi sizce?[
Amin canım Allah razı olsun hepimize nasip olsun inşallahPozitif canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin
Hcg testiyse positif canım hayırlısı olsun :)Eki Görüntüle 1946748 kızlar lütfen benim testimede bakarmısınız bu pozitivmi sizce?
İnşallah canım çok sağolHcg testiyse positif canım hayırlısı olsun :)
Canım inşALLAH hamişsindir,neden normal test yapmıyosun ?Kızlar yarın adet günüm.göğüslerim acıyor ve sağ kasığımda 5 saniye arayla sancı giriyor.sanki bi yumurtalığımı sıkıyor bırakıyor ve bunu 5 saniyede bir yapıyormuş gibi
Yumurtlamam çok geç çatladı canım 10 gün oldu yumurtam çatlayalı normalde bişiy çıkmıyoeCanım inşALLAH hamişsindir,neden normal test yapmıyosun ?
Hmm anladım :)Yumurtlamam çok geç çatladı canım 10 gün oldu yumurtam çatlayalı normalde bişiy çıkmıyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?