• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde hayalet çizgi

InsaAllah yarin cnm Allah razi olsun cnm darisi tum isteyenelere insaAllah
Canım öncelikle hayırlısı olsun.benim yumurtlamam ayın 20sindeydi. Bugün ov testi yaptım böyle çıktı.ünternetten baktım yumurtlama 1 gün sürüyomuş,yani ??

Eklentiler

• IMG_1378.JPG
    IMG_1378.JPG
    21,9 KB · Görüntüleme: 401
Kızlar 3 gündür ateşim düşmüyor. Çok yükselmiyo gerçi en fazla 38,2 ama 37,5 bile beni mahfediyor,etim batıyo içim tittiyo.nolur bolmaz diyede ilaç içmekten çekindim.acile gittim en skn evelsi akşam ipne attılar durumu söyledim daha adetin geçmediyse bücut korur onu bişiy olmaz filan dedi yaptı. İyileşemiyorum her bitkiyide içemiyorum mesela adaçayı düşük yapıyormuş.birde ben geçen biyerde okumuştum gebelik oluşurken ateş takibi filan diye o nasıl bişiy ? Bilen varmı

Ben ilk testimi sabah yapmistim iki cizgi cok belirgindi. Iki gun sonra diger testide kullanayim dedim ama aksama dogruydu ve ikinci cizgi cok silikti. Yani sabah yapmadiysan ikinci cizginin soluk olmasi cok normal. Ben simdi 11 haftalik hamileyim. Darisi basina :)

Evet bende normal testte çıkmışdı
canim sen sürekli test yaptinmi positif cikinca? Koyulastimi cizgi? Bende koyulasmadi :( simdi iki gün sonra randevum var kanama falanda olmadi ama sanki belirtileri kayboldu .... gerci sirf gögüslerimin ucu aciyodu yaniyodu... birde arada bir karinda batma o gerci yine var arada bi.

Ben ilk testimi sabah yapmistim iki cizgi cok belirgindi. Iki gun sonra diger testide kullanayim dedim ama aksama dogruydu ve ikinci cizgi cok silikti. Yani sabah yapmadiysan ikinci cizginin soluk olmasi cok normal. Ben simdi 11 haftalik hamileyim. Darisi basina :)
Ama bnm sadece erkende çıkıyodu normalde değil.3 gündür test yapmıyorum adetime bugünü saymassak 3 gün kaldı 4. Gün regl olmam gerekiyor.ama geç yumurtluyorum

Birde hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canım:)

Back