- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
- Konu Sahibi cakiltasi35
Hamilleyim cnm 5 haftalik Rabim olmayan herkese nasip eder insaAllahne oldu cnm sonuc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilleyim cnm 5 haftalik Rabim olmayan herkese nasip eder insaAllahne oldu cnm sonuc
Ay çok güzel ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne zaman ilk ultrason ? :)Hamilleyim cnm 5 haftalik Rabim olmayan herkese nasip eder insaAllah
InsaAllah yarin cnm Allah razi olsun cnm darisi tum isteyenelere insaAllahAy çok güzel ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne zaman ilk ultrason ? :)
Canım öncelikle hayırlısı olsun.benim yumurtlamam ayın 20sindeydi. Bugün ov testi yaptım böyle çıktı.ünternetten baktım yumurtlama 1 gün sürüyomuş,yani ??InsaAllah yarin cnm Allah razi olsun cnm darisi tum isteyenelere insaAllah
Benim böyle silik çıkıyor henüz adetime 9 gün kaldı. Ve bekleyince oluşmuyo çizgi daha testi yaparken çıkıyor zaten.InsaAllah yarin cnm Allah razi olsun cnm darisi tum isteyenelere insaAllah
AminnInsaAllah yarin cnm Allah razi olsun cnm darisi tum isteyenelere insaAllah
Bu normal gebelik testimi ?Benim böyle silik çıkıyor henüz adetime 9 gün kaldı. Ve bekleyince oluşmuyo çizgi daha testi yaparken çıkıyor zaten.
Erken canimBu normal gebelik testimi ?
Sanki var gibi,ay hadi inşALLAHErken canim
Insallah canim yaaa bekliorum bakalimSanki var gibi,ay hadi inşALLAH
Bence 2-3 gün arayla testi tekrarla bakalım koyulaşacakmı..bende 9 gün önce silik çıktı 2 gün arayla yaptım koyulaşıyoduInsallah canim yaaa bekliorum bakalim
hamilemisinn benim daha normal testte cikmiyoBence 2-3 gün arayla testi tekrarla bakalım koyulaşacakmı..bende 9 gün önce silik çıktı 2 gün arayla yaptım koyulaşıyodu
Canım sen kan tahlili vermişmiydin sonuç ne çıkmıştıhamilemisinn benim daha normal testte cikmiyo
Negatif bnm canım ama 9 gün var adetime tek umudum 9 günde yükselmesiiCanım sen kan tahlili vermişmiydin sonuç ne çıkmıştı
Evet bende normal testte çıkmışdıhamilemisinn benim daha normal testte cikmiyo
canim sen sürekli test yaptinmi positif cikinca? Koyulastimi cizgi? Bende koyulasmadi simdi iki gün sonra randevum var kanama falanda olmadi ama sanki belirtileri kayboldu .... gerci sirf gögüslerimin ucu aciyodu yaniyodu... birde arada bir karinda batma o gerci yine var arada bi.Evet bende normal testte çıkmışdı
Ama bnm sadece erkende çıkıyodu normalde değil.3 gündür test yapmıyorum adetime bugünü saymassak 3 gün kaldı 4. Gün regl olmam gerekiyor.ama geç yumurtluyorumBen ilk testimi sabah yapmistim iki cizgi cok belirgindi. Iki gun sonra diger testide kullanayim dedim ama aksama dogruydu ve ikinci cizgi cok silikti. Yani sabah yapmadiysan ikinci cizginin soluk olmasi cok normal. Ben simdi 11 haftalik hamileyim. Darisi basina :)
Birde hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canım:)Ben ilk testimi sabah yapmistim iki cizgi cok belirgindi. Iki gun sonra diger testide kullanayim dedim ama aksama dogruydu ve ikinci cizgi cok silikti. Yani sabah yapmadiysan ikinci cizginin soluk olmasi cok normal. Ben simdi 11 haftalik hamileyim. Darisi basina :)