- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
Sağ tarafım batmaya devam ediyor grlen giden yok ama bugün certain ile yaptı onda silik bi çizgi çıkmadı.bugün geçeli 3.günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kaç gün daha bekle canım yine yaparsın benim ben üç tane idrar testi yapdım biri pozitiv biri silik biriyse bu gün negativ çıktı yani testlerde bizi yanıltıyor bazenSağ tarafım batmaya devam ediyor grlen giden yok ama bugün certain ile yaptı onda silik bi çizgi çıkmadı.bugün geçeli 3.günüm
Ay evet yaa insan sevinemiyorBi kaç gün daha bekle canım yine yaparsın benim ben üç tane idrar testi yapdım biri pozitiv biri silik biriyse bu gün negativ çıktı yani testlerde bizi yanıltıyor bazen
Evet canım ben bu günki testimi gördükden sonra bütün umudumu kaybetdim ama sen yinede bekle bi kaç gün olmazsan yine yap inşallah hamilesindirAy evet yaa insan sevinemiyor
Canım negatifler hatalı olabilir ama positif çıktımı hata oranı düşük. Pozitiflerinden örnek varmı varsa çekip atsanaEvet canım ben bu günki testimi gördükden sonra bütün umudumu kaybetdim ama sen yinede bekle bi kaç gün olmazsan yine yap inşallah hamilesindir
E bariz pozitif bunlar.kaç dakkada öıktı bide hangi marka ? Benimde al bi diye test markası var onda ailik çizgi çıktı,certain negatifEki Görüntüle 1949184 işte canım bunlar
sen buni daha once bi yerdw daha gosterdn hamile oldgnuda biliyosn neden yokmus gibi konusuyosn anlamadim!Eki Görüntüle 1949184 işte canım bunlar
cankm sonradan negatif çıkmışsen buni daha once bi yerdw daha gosterdn hamile oldgnuda biliyosn neden yokmus gibi konusuyosn anlamadim!
hmm o kadar net pozitife negatif bence test bozuktr yani negatf olan genede bilemem hakkinda hayirlisi ozaman onun canimcankm sonradan negatif çıkmış
Bencede negatifler hatalı olabilir sonuçta pozitif çok net çıkmış. Bakalım kan tahlili yaptırsın en iyisihmm o kadar net pozitife negatif bence test bozuktr yani negatf olan genede bilemem hakkinda hayirlisi ozaman onun canim
Çünki hamile diyilim bu testimden sonra iki testim negativ çıktı ve doctorla telefon bağlantısı yapdım diyo ki yığıntıdır o bebek diyilE bariz pozitif bunlar.kaç dakkada öıktı bide hangi marka ? Benimde al bi diye test markası var onda ailik çizgi çıktı,certain negatif
Doctor bütün umudumu mahv etdi bu testim beş dakikada pozitiv çıkmasına rağmen diyerleri biri silik biriyse negativ çıktıhmm o kadar net pozitife negatif bence test bozuktr yani negatf olan genede bilemem hakkinda hayirlisi ozaman onun canim
Gösterdim evet her kesde hamilesin dedi ama dediyim gibi doctor umudumu mahv etdisen buni daha once bi yerdw daha gosterdn hamile oldgnuda biliyosn neden yokmus gibi konusuyosn anlamadim!
dr a gittigni okumadm cokta netmis canim kimyasalmiymis hic mi yokmus.nasip bi dahaki sefere insallahGösterdim evet her kesde hamilesin dedi ama dediyim gibi doctor umudumu mahv etdi
sen kan ver emin ol dr simdi telde oyle konusmus olablr en onemlisi kan vermek lafan rahat olurÇünki hamile diyilim bu testimden sonra iki testim negativ çıktı ve doctorla telefon bağlantısı yapdım diyo ki yığıntıdır o bebek diyil
Doctara hiç gitmedim canım sadece konuşduk teldedr a gittigni okumadm cokta netmis canim kimyasalmiymis hic mi yokmus.nasip bi dahaki sefere insallah
İnşallah canım nasip ama iki yıldır bu testi bu bebeği bekliyordum çok üzülüyorum testim pozitiv çıkdığında burda da kızlar net pozitiv dedikleriçin çok sevinmişdimsen kan ver emin ol dr simdi telde oyle konusmus olablr en onemlisi kan vermek lafan rahat olur
Kısmet üzülme canım inçallah bi daha ki aya hamile olursunKızlar regl oldummm