• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testinde hayalet çizgi

canim sen sürekli test yaptinmi positif cikinca? Koyulastimi cizgi? Bende koyulasmadi :KK43: simdi iki gün sonra randevum var kanama falanda olmadi ama sanki belirtileri kayboldu .... gerci sirf gögüslerimin ucu aciyodu yaniyodu... birde arada bir karinda batma o gerci yine var arada bi.
Canım senin kaç gün gecikti hala silikmi çıkıyor bide normal test yaptığında çıkıyomu

Canım senin kaç gün gecikti hala silikmi çıkıyor bide normal test yaptığında çıkıyomu
selam canim benim 9 gün gecikti en son cuma yaptim negatif di.... ondan önce sali yaptim gecen hafta clear blue 1-2 haftalik dedi. Birden bire yok oldu yani hcg degerlerim sanirim düstü bugünde kahverengi leke ve kan gelmeye basladi malesef....Sanirim düsük yasiyorum doktora gidecegim öglen

O 1,2 haftalık diyen nasıl bişiy ya işk defa duyuyorum öyle test,nerde satılıyor??
Kan tahlili yaptırmamışmıydın hiç ??

selam canim benim 9 gün gecikti en son cuma yaptim negatif di.... ondan önce sali yaptim gecen hafta clear blue 1-2 haftalik dedi. Birden bire yok oldu yani hcg degerlerim sanirim düstü bugünde kahverengi leke ve kan gelmeye basladi malesef....Sanirim düsük yasiyorum doktora gidecegim öglen
Ay biran önce git inşallah öyle bi durum yokturr

Kız belki üstüne görüyosundur endişelenme hemen yada hamile değildin belkide test yanlıştı
Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar

Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar
Canım benim hayırlısı olsun bolbol dinlen tutunmaya çalışıyordur bebeğinn,inşallah sıkı sıkı tutunurda kucağına alırsın yavrunu canımm sakın stres yapma kendine herşeyin başı moral

Canım benim hayırlısı olsun bolbol dinlen tutunmaya çalışıyordur bebeğinn,inşallah sıkı sıkı tutunurda kucağına alırsın yavrunu canımm sakın stres yapma kendine herşeyin başı moral
Canım kanama arttı hatta bırsey düstü galıba keseydı :( bence kaybettım bebeğı.... adet oluyorum resmen

Canım kanama arttı hatta bırsey düstü galıba keseydı :KK43: bence kaybettım bebeğı.... adet oluyorum resmen
Nasıl birşey düştü canım? Geri dönüşü olmayan birşey olsaydı doktor söylerdi ama bence yaa,ama tutunamayan bebekler zaten sıkıntılı gebelikler sağlıksız gebelik oluyo hayırlısı canım sen yarın birdaha git doktora bence hatta başka bir doktora daha görün

Nasıl birşey düştü canım? Geri dönüşü olmayan birşey olsaydı doktor söylerdi ama bence yaa,ama tutunamayan bebekler zaten sıkıntılı gebelikler sağlıksız gebelik oluyo hayırlısı canım sen yarın birdaha git doktora bence hatta başka bir doktora daha görün
merhaba canim biraz igrenc ama resim atiyorum nette buldum 6. haftalikken düsük böyle oluyomus bendede bundan düstü....
index.php

canim sen sürekli test yaptinmi positif cikinca? Koyulastimi cizgi? Bende koyulasmadi :KK43: simdi iki gün sonra randevum var kanama falanda olmadi ama sanki belirtileri kayboldu .... gerci sirf gögüslerimin ucu aciyodu yaniyodu... birde arada bir karinda batma o gerci

kanamam devam ediyor canim. Benimki düsük oldu. Artik birdahaki aylara ama korkuyorum birdaha hamile kalamazsam diye.....cok tuhaf bir duygular icindeyim suan

Canım msjları okudum geçmiş olsun..demekki sağlıksız bir gebelikmiş..inşALLAH en kısa sürede sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Kimyasaldan sonra 2 kez hamile kaldım korkma canım.hiç alakası yok.
benimki kimyasalmi degilmi bilmiyorum ki? Düsük geciriyorum kese görünmüstü... ama bebek yoktu. Belkide gelecekti veya gelmicekti bilmiyorum. Doktor anlarmi kimyasal olup olmadigini? Normal düsük yapanlar kimyasal olmayanda nasil acaba onlarda hemen hamile kalabiliyormu :(

benimki kimyasalmi degilmi bilmiyorum ki? Düsük geciriyorum kese görünmüstü... ama bebek yoktu. Belkide gelecekti veya gelmicekti bilmiyorum. Doktor anlarmi kimyasal olup olmadigini? Normal düsük yapanlar kimyasal olmayanda nasil acaba onlarda hemen hamile kalabiliyormu :KK43:
Hmm canım seninki belkide düşükdür yada boş gebelik falan..yani bilmediğim için yanıltmak istemem..canım hiç korkma 1 kez kimyasal geçirdim 1kezde bebeğin kalbi durdu,kürtaj oldum..bu 3cü hamileliğim inşALLAH kavuşurum bebeğimle.. ben çok kolay hamile kaldım..sen kaç aydır deneyip hamile kalmışdın ?

Hmm canım seninki belkide düşükdür yada boş gebelik falan..yani bilmediğim için yanıltmak istemem..canım hiç korkma 1 kez kimyasal geçirdim 1kezde bebeğin kalbi durdu,kürtaj oldum..bu 3cü hamileliğim inşALLAH kavuşurum bebeğimle.. ben çok kolay hamile kaldım..sen kaç aydır deneyip hamile kalmışdın ?
bende 4. ay denemeydi bir sene dogum kontrol hapi kullandim biraktim 4 ay sonra hamile kaldim. Fakat ben ilk üc ayinda jel kullaniyordum meger o öldürüyomus ya dölleri. Son ay kullanmadim gebe kaldim.... Belkide ondan 4 ay sürdü annemdede hemen olmus ilk ay hamile kalmismis genetik olabilir anneme cektiysem insallah diger önümüzdeki aylarda yine kalabilirim....Rabbim saglikli hamilelik yasatsin canim kucagina yavrunu sag salim almayi nasip etsin insallah

Back