- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
Kızşar kan tahlili yaptırdım nirazdan alcam sonuçları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hamilesindir canim alinca haber etKızşar kan tahlili yaptırdım nirazdan alcam sonuçları
Kızşar kan tahlili yaptırdım nirazdan alcam sonuçları
Ama daha çok erken bence,inşALLAH gönlünce olurKızlar sonuçum 0.18 çıktı Adetime daha 10 gün var gerçi tekrarlamam gerekicek ama bütün ünidim bitti
Amin canım inşallah adetimi bekliycem artık 3 şubat ve sonrasınıAma daha çok erken bence,inşALLAH gönlünce olur
İnşALLAH güzel haberlerle gel,olmazsada üzülme bidahaki aya :))Amin canım inşallah adetimi bekliycem artık 3 şubat ve sonrasını
Evet canım artık inşallahhİnşALLAH güzel haberlerle gel,olmazsada üzülme bidahaki aya :))
Canım umutlandırmayım ama bence hamilesinKizlar bendede Persembe yapmistim testi böyle cikti:
Ama en son dün yapildi yine ayni hic koyulasma yok cizgide yine silik
kadin doktoruna gittim oda test yapti oda hamilesin silik ama hamilesin dedi. Ama kan almadi bende dün zorla verdim dünde yine idrar testi yapti yine silik cikti bu sefer doktor yardimcisi kani kontrol etmekte yarar var dedi normalde koyulasirmis ama internette oikudum sart degilmis koyulasmasi cizginin. Cizgi ilk persembe acikti simdi dün en son yapildi yine acik cizgi cikti netlesmemis benim korkum ondanCanım umutlandırmayım ama bence hamilesin
Canım inşALLAH sağlıkla kucağına alırsın. .korkutmak gibi olmasın ama bu durum bana garip geldi açıkcası..bence takip et durumunukadin doktoruna gittim oda test yapti oda hamilesin silik ama hamilesin dedi. Ama kan almadi bende dün zorla verdim dünde yine idrar testi yapti yine silik cikti bu sefer doktor yardimcisi kani kontrol etmekte yarar var dedi normalde koyulasirmis ama internette oikudum sart degilmis koyulasmasi cizginin. Cizgi ilk persembe acikti simdi dün en son yapildi yine acik cizgi cikti netlesmemis benim korkum ondan
korkuyorum zaten gittim kan verdim persembe artik cikacak sonuc hayirlisiCanım inşALLAH sağlıkla kucağına alırsın. .korkutmak gibi olmasın ama bu durum bana garip geldi açıkcası..bence takip et durumunu
Ay hadi hayırlısı canımm,doktor neden direk kan tahlili yapmadıki idrar testi yapan doktor ilk defa duyuyorum.inşalllah hamilesindir canım benimkorkuyorum zaten gittim kan verdim persembe artik cikacak sonuc hayirlisi
Canim bendedr boyle olmustu hep silik cikti sonrq hatta doktorda hamilesin dedi dusuk yaptim kimyasal gebelikmis genelde kimyasal gebelikte hep silik cikarmis insallah seninki oyle degildir peki nezaman adet olman gerekiyor?Kizlar bendede Persembe yapmistim testi böyle cikti:
Ama en son dün yapildi yine ayni hic koyulasma yok cizgide yine silik
Canım lg testiyle gebeliği erkenden görebiliyormuyuz ? Benim ayın 20sinde yumurtam çatladı kopkopyu kırmızı çıktı yani ordan anladım çatladı diye.yani şimdi lh testi yaparsam ve yine koyu çıkarsa hamilelikmi oluyo açıklayabilirmisin bende yapyımKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yokse gebelik olabilirmi
Evet cnm belli oluyo hatta dayanamadim gebelik testi yaptim oda pozitif simdi hastanedeyim kan verdim sonuc bekliyormCanım lg testiyle gebeliği erkenden görebiliyormuyuz ? Benim ayın 20sinde yumurtam çatladı kopkopyu kırmızı çıktı yani ordan anladım çatladı diye.yani şimdi lh testi yaparsam ve yine koyu çıkarsa hamilelikmi oluyo açıklayabilirmisin bende yapyım
ne oldu cnm sonucEvet cnm belli oluyo hatta dayanamadim gebelik testi yaptim oda pozitif simdi hastanedeyim kan verdim sonuc bekliyorm