Erken gebelik testinde hayalet çizgi

Sağ tarafım batmaya devam ediyor grlen giden yok ama bugün certain ile yaptı onda silik bi çizgi çıkmadı.bugün geçeli 3.günüm

Sağ tarafım batmaya devam ediyor grlen giden yok ama bugün certain ile yaptı onda silik bi çizgi çıkmadı.bugün geçeli 3.günüm
Bi kaç gün daha bekle canım yine yaparsın benim ben üç tane idrar testi yapdım biri pozitiv biri silik biriyse bu gün negativ çıktı yani testlerde bizi yanıltıyor bazen

Evet canım ben bu günki testimi gördükden sonra bütün umudumu kaybetdim ama sen yinede bekle bi kaç gün olmazsan yine yap inşallah hamilesindir
Canım negatifler hatalı olabilir ama positif çıktımı hata oranı düşük. Pozitiflerinden örnek varmı varsa çekip atsana

sen kan ver emin ol dr simdi telde oyle konusmus olablr en onemlisi kan vermek lafan rahat olur
İnşallah canım nasip ama iki yıldır bu testi bu bebeği bekliyordum çok üzülüyorum testim pozitiv çıkdığında burda da kızlar net pozitiv dedikleriçin çok sevinmişdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…