- 12 Nisan 2020
- 63
- 70
- 30
- Konu Sahibi nurhan2734
Merhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkür ederim ancak 10 dakikadan sonra geçersiz kabul ediliyormuş birkaç yerde okudum. Şüphedeyim.sabah ilk saatlerde yapmak lazım birde sanırımçizgi görünüyor bence var hayırlısı olsun
Amin evet ben dış gebelik geçirdim nisan ayında 3 ay korunma sürem yeni bitti ve bu ay inşallah bende hayırlı haberi alırım5 gün çok erken. 1 gün kala testi yenileyin.
Eğer koyulaşmaya varsa kan vermeye gidin.
Hayırlısı olsun hakkınızda
Birkaç gün daha beklemeliyim ama merak ediyorum sürekli. Allah isteyen herkese nasip etsinsabah yapsan tabiki daha koyu çıkardı. ama benim ilk gunler bukadar bile görünmüyordu gittikçe koyulasti
yarin sabah ilk idrarla dene daha net cikar inşallahBirkaç gün daha beklemeliyim ama merak ediyorum sürekli. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bencede var ama tekrarlanmalıMerhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Eki Görüntüle 2670257
İnşallah hayırlısı olsunyarin sabah ilk idrarla dene daha net cikar inşallah
5 dakikadan sonra doğru sonuç veriyormuş ancak ben 10. dakikada yukardan başlayarak belirginleşen böyle bir çizgi gördüm.10 dk uzun değil mi?
Ben akşam yaptım canım koyu çkmıştısabah yapsan tabiki daha koyu çıkardı. ama benim ilk gunler bukadar bile görünmüyordu gittikçe koyulasti
Evet bende çok şüphedeyimBencede var ama tekrarlanmalı
Umarım.varsa da bu defa sağlıklı bir gebelik geçiririm inşallah.Ben akşam yaptım canım koyu çkmıştı
Konu sahibi var hamilelik hayrlı olsun
O zaman var, ben yapar yapmaz iki çizgi oldu o yüzden dedim5 dakikadan sonra doğru sonuç veriyormuş ancak ben 10. dakikada yukardan başlayarak belirginleşen böyle bir çizgi gördüm.
Testini tekrarla canım hergün koyuluği takip etUmarım.varsa da bu defa sağlıklı bir gebelik geçiririm inşallah.
Haklısınız bende öyle olmasını bekledim adetime henüz 4 gün var daha acele ediyorum sanırım.O zaman var, ben yapar yapmaz iki çizgi oldu o yüzden dedim
Canım bu 10 dk içinde iyicene baktın mı az da olsa görünüyormuydu yoksa 10 dk sonra mı baktın boyle gördün. Bende erken testi yaptımstim akşam üzeri 4 gün kala ve pozitiv çıktı. Bazılarında erken görünebilir.Merhaba arkadaşlar, fortest marka erken gebelik testini gün ortasında yaptım. Adetime 5 gün var.10. dakikada böyle yarım silik bir çizgi çıktı. Sizce durum ne olabilir?
Eki Görüntüle 2670257
Allah'ın izniyle var korkma, gebeliklerin de sorun yaşıyorsanız hemen randevu al bence . Benim ilk gebelikte preklampsi vardı o yüzden hemen gittim ilaç başladıkHaklısınız bende öyle olmasını bekledim adetime henüz 4 gün var daha acele ediyorum sanırım.