P pembeborek Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2024 152 115 25 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #61 blackmoonlight .!.: çok sevindimmm :) ben de 4 haftalığım Genişletmek için tıkla... Maşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
blackmoonlight .!.: çok sevindimmm :) ben de 4 haftalığım Genişletmek için tıkla... Maşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
B blackmoonlight Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 124 35 25 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi pembeborek #62 pembeborek .!.: Maşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi Genişletmek için tıkla... İnşAllahh :)
pembeborek .!.: Maşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi Genişletmek için tıkla... İnşAllahh :)
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 887 181 23 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #63 tugce sonmez .!.: Varmi sizce gebelik kizlar ? 10 testte de boyle cikti erken gebelik testinde bu sekilde çıkıyor Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi 10a yakın erken gebelik testi aldım hafif çizgilerle takip ettim
tugce sonmez .!.: Varmi sizce gebelik kizlar ? 10 testte de boyle cikti erken gebelik testinde bu sekilde çıkıyor Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi 10a yakın erken gebelik testi aldım hafif çizgilerle takip ettim
T tugce sonmez Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2024 154 24 24 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #64 sevimmmli .!.: Bende sizin gibi 10a yakın erken gebelik testi aldım hafif çizgilerle takip ettim Genişletmek için tıkla... Sonuc ne oldu acaba
sevimmmli .!.: Bende sizin gibi 10a yakın erken gebelik testi aldım hafif çizgilerle takip ettim Genişletmek için tıkla... Sonuc ne oldu acaba
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 887 181 23 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #65 tugce sonmez .!.: Sonuc ne oldu acaba Genişletmek için tıkla... Testlerim pozitif elhamdulillah ,bu pazar adet günüm eğer olmazsam hafta için kan vereceğim.
tugce sonmez .!.: Sonuc ne oldu acaba Genişletmek için tıkla... Testlerim pozitif elhamdulillah ,bu pazar adet günüm eğer olmazsam hafta için kan vereceğim.
Y Yalnizbirkedi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 737 131 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #66 tugce sonmez .!.: Kizlar bugunde boyle cikti bu 7. Testim adet biteli 12 gun oldu sizce gebelik varmi Genişletmek için tıkla... Ne yani regl gördünüz ama hamilemisiniz ?
tugce sonmez .!.: Kizlar bugunde boyle cikti bu 7. Testim adet biteli 12 gun oldu sizce gebelik varmi Genişletmek için tıkla... Ne yani regl gördünüz ama hamilemisiniz ?
Y Yalnizbirkedi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 737 131 16 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #67 tugce sonmez .!.: Sonuc ne oldu acaba Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi ?
T tugce sonmez Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2024 154 24 24 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #68 sevimmmli .!.: Testlerim pozitif elhamdulillah ,bu pazar adet günüm eğer olmazsam hafta için kan vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hic kan vermedinizmi
sevimmmli .!.: Testlerim pozitif elhamdulillah ,bu pazar adet günüm eğer olmazsam hafta için kan vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hic kan vermedinizmi
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 887 181 23 17 Ağustos 2024 Konu Sahibi pembeborek #69 tugce sonmez .!.: Hic kan vermedinizmi Genişletmek için tıkla... İlk verdim iliskiden 7gun sonra negatif çıktı,3 gün sonra test yaptım hafif çıktı.
tugce sonmez .!.: Hic kan vermedinizmi Genişletmek için tıkla... İlk verdim iliskiden 7gun sonra negatif çıktı,3 gün sonra test yaptım hafif çıktı.