- 25 Temmuz 2024
- 154
- 24
- 24
-
- Konu Sahibi pembeborek
Adetin biteli o kadar olduysa değildir kuruma çizgisi olabilir adetin başlama zamanını geçince test verinKizlar sizce gebelik var mi adetim biteli 11 gun oldu 3 gun once kan verdim 0 cikti acaba boyle olup degeri yukselen oldu mu bircok testte silik cizgiyi gordum
olabilir. benim de 5 gün kala böyleydi kan testi verdim hamişmişimmm :) hemen kan verKızlar adetime 10 gün var suphelendigim için test yaptım göz yanilmasi mi yaşıyorum siz görebiliyor musunuz bakarmisiniz Eki Görüntüle 3458358
Kuruma cizgisi oldugunu dusunmuyorum 7 testte yanilmaz heraldeAdetin biteli o kadar olduysa değildir kuruma çizgisi olabilir adetin başlama zamanını geçince test verin
Ayyy gerçekten mii yarın hemen verimolabilir. benim de 5 gün kala böyleydi kan testi verdim hamişmişimmm :) hemen kan ver
Bence de verr. Bana da haber ver sonucunuuuAyyy gerçekten mii yarın hemen verim
TamammmmBence de verr. Bana da haber ver sonucunuuu
Bence var git kan ver belki geç dollenmed8rKizlar bugunde boyle cikti bu 7. Testim adet biteli 12 gun oldu sizce gebelik varmi
Hemen çıktıysa değildir cnmKuruma cizgisi oldugunu dusunmuyorum 7 testte yanilmaz heralde
Gebesiniz bence kan verinKizlar bugunde boyle cikti bu 7. Testim adet biteli 12 gun oldu sizce gebelik varmi
Hemen ciktiHemen çıktıysa değildir cnm
Yarin verecegim nasip olursaGebesiniz bence kan verin
bende de böyle çıkmıştı. gebeyim şu an :) hemen kan testi verrVarmi sizce gebelik kizlar ? 10 testte de boyle cikti erken gebelik testinde bu sekilde çıkıyor
Verdim çoktaaan 5 haftalık gebeyimbende de böyle çıkmıştı. gebeyim şu an :) hemen kan testi verr
çok sevindimmm :) ben de 4 haftalığımVerdim çoktaaan 5 haftalık gebeyim
Yarin verecegimbende de böyle çıkmıştı. gebeyim şu an :) hemen kan testi verr