Erken gebelik testi

Kuzun hayirli olsun hangi marka dedin miratech testmi yaptiklarin pembe olan kaset test falan

Teşekkür ederim evet. Hem normal gebelik hem de erken gebelik testim miratech marka
Saglikla kucagina al canim cok erken ogrendin guzel bi mutlulukİnsallah darisi bizlerin basina olur yumurtlamam 22-23 nisan arasi gördüm degerlendirdim bat günü sayiyorum test arastirmasindayim konun cikti karsima ben böyle pozitifleri görünce cok seviniyorum

İnşallah isteyen herkes için en güzel ve tez vakitte olsun inşallah ben hepsini erkenden öğrendim sonra meraktan hep göbeğim çatladı yine gelenek değişmedi bu defa erkenden öğrenmek istedim kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyordu hemen. Bakalım inşallah

İhmal etme sakin.. Ben oğlumu günümde ama kızımı 6 gun once kaset testten ogrendim ama vakit gecmek bilmiyo iste erken ogrenincede

Kuzum baksana ilk 5 dkkada cikan yaniltiyoda olabilir yani daha belirgin aslinda resimde cok net cikmamis

Eklentiler

• 25408C5E-DBF2-4FC8-B0E6-346779CB4E8F.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 132
Günaydın canım :) gecenin bir yarısı aklıma geldin de sabah yazayım dedim. Tekrar test yaptın mı sonuç nedir? İnşallah hamilesindir
Merhaba canım erken gebelik testlerim iki çizgi yani pozitif çıktı. Sabah kan verdim. Her zaman negatifken 1.2 olan beta hcg 2.14 çıktı. Biliyorum şuan 5 in altında değerim çok düşük. Ama daha çok yeni olduğunu düşünerek moralimi bozmuyorum:)

Eklentiler

• EDCE2B1F-B825-4255-B279-01CD45DD61BA.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 117
  • D9754607-CDC9-4B4A-BF46-BC4BA0672F86.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 9A7ABBDD-DBFF-4D61-8A1F-CC6CD380F44E.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 123
Sanırım 2.14 'ten yükselen değerler olmuş okumuştum buralarda. Ay inşallah yükselir. Birkaç gün arayla da kan ver bize de haber ver. İkimizin her günü ayrı belki birlikte doğururuz

Sanırım 2.14 'ten yükselen değerler olmuş okumuştum buralarda. Ay inşallah yükselir. Birkaç gün arayla da kan ver bize de haber ver. İkimizin her günü ayrı belki birlikte doğururuz
İnşallah canım çok teşekkür ederim. İki gün sonra yine kan vereceğim inşallah güzel haber veririm . İkimizde aynı ay doğuracağız hissediyorum :))

Evet görüyorum hayalet var gibi beş dakikada çıktıysa
Evet ama sonradan ayni markayla tekrarladim daha siliklesti bilmiyorum neden belki cok fazla tutulmus idrarla yapmadim ondanda olabilir tamamen beyazda cikmadi hayalet gibi cikti yine hayirlisi olsun artik bakalim ne olacak her sabah tekrarlicam

Evet ama sonradan ayni markayla tekrarladim daha siliklesti bilmiyorum neden belki cok fazla tutulmus idrarla yapmadim ondanda olabilir tamamen beyazda cikmadi hayalet gibi cikti yine hayirlisi olsun artik bakalim ne olacak her sabah tekrarlicam
Testin kullanım kılavuzunda en az 10 saniye tutun diyor. Çok afedersiniz direkt testin üstüne işemek biraz zor. Ben de pet bardağa yapıp testi idrarda tam yirmi saniye beklettim. İsterseniz bir de böyle deneyin. Bu arada sabah ilk idrarla yapılan test daha koyu çıkıyor. Sonrasında yaptığımız testler sıvı alımı olduğu için silikleşiyor.

Çok üzgünüm. Kan değerim 1.10 a düşmüş . Ben yükselir bu değer diye beklerken, yıkıldım dün gece dünyam başıma yıkıldı o iki çizgi de neyin nesiydi , ne yaşadım ben hiç bilmiyorum.

Niye böyle olduğuyla alakalı gerçekten bilgim yok Çok üzüldüm senin adına , ama yıpratma kendini Allah gönlüne göre versin inşallah

Niye böyle olduğuyla alakalı gerçekten bilgim yok Çok üzüldüm senin adına , ama yıpratma kendini Allah gönlüne göre versin inşallah
İlk denemeydi aslında karalara bağlamayacağım demek kş zamanı değildi. İlk çok üzüldüm ama bugün regl başlamasana seviniyorum çünkü yeni bi sayfa açılıyor

İlk denemeydi aslında karalara bağlamayacağım demek kş zamanı değildi. İlk çok üzüldüm ama bugün regl başlamasana seviniyorum çünkü yeni bi sayfa açılıyor
Kesinlikle hem bak daha ilk denemeymiş. Adet bittikten sonra ovulasyon testi kullan istersen. Yumurtlama gününü daha rahat tespit edersin, hamile kalma ihtimalin de artar

Kesinlikle hem bak daha ilk denemeymiş. Adet bittikten sonra ovulasyon testi kullan istersen. Yumurtlama gününü daha rahat tespit edersin, hamile kalma ihtimalin de artar
Öyle yapmıştım kuzum zaten . Yenisini sipariş verdim bu ay yine ovulasyon testi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…