Çok teşekkür ederim. Üçüncü gebeliğim olacak benim. Hepsinde göğüs hassasiyetim oluşuyor ondan anlıyorum. Normal zamanda yaşadığım bir şey değil. Üzerimde de biraz ağırlık var. Daha çok yeni olduğu için başka belirti yok şimdilik :) en önemlisi vücudunu tanımak en ufak değişikliği anlayabiliyoruzCanım hayırlı olsun inşallah çok mutlu oldum. Belirtin varmıydı?
İnşallah gönlünüzce olsunHayırlı olsin canim .bende ayni testi yapmıştım yarin gidip kan vericem bende:)
Canım tebrik ederim öncelikle. Bişey sorcam göğüs hassasiyetin devam ediyor mu hala ve ne zaman başladıÇok teşekkür ederim. Üçüncü gebeliğim olacak benim. Hepsinde göğüs hassasiyetim oluşuyor ondan anlıyorum. Normal zamanda yaşadığım bir şey değil. Üzerimde de biraz ağırlık var. Daha çok yeni olduğu için başka belirti yok şimdilik :) en önemlisi vücudunu tanımak en ufak değişikliği anlayabiliyoruz
Çok teşekkür ederimCanım tebrik ederim öncelikle. Bişey sorcam göğüs hassasiyetin devam ediyor mu hala ve ne zaman başladı
Teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberler verirsinHayırlı olsun arkadaşım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Benimde 6 gün var reglime. Çekiniyorum gebelik testi yapmaya. İçim bir tuhaf. Şimdi çıkıp alasım var..Ben bu testi nerede bulabilirim ,acaba her eczanede var mıdır ?
Teşekkür ederim.
Bende adetten 1 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya cesaretim yok. Ara ara adet olacakmış gibi his var kasıklarım da bide tam adet olacağım gün göğüs ağrım başladı hala devam ediyor dokunamıyorum. Gögüs ağrısı başlayınca adet olacam düşüncesi oluştu bende.Çok teşekkür ederimyumurtlamadan bir süre sonra başladı. Önce küçük küçük sol tarafımda batmalar oldu, sonra birdenbire yanma ve ağrımaya başladı. Şu an da devam ediyor her iki göğsümde.
Yumurtlama gördünüz mü? Adetiniz geciktiyse çıkabilir tabi geç döllenme olmadıysa.Bende adetten 1 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ama test yapmaya cesaretim yok. Ara ara adet olacakmış gibi his var kasıklarım da bide tam adet olacağım gün göğüs ağrım başladı hala devam ediyor dokunamıyorum. Gögüs ağrısı başlayınca adet olacam düşüncesi oluştu bende.
Bilmiyorum ki yumurtlama zamanını çok düzensiz oluyorum 39 gündü döngüm şuan 43 gün oldu ader olmayı bekliyorum bakalim.Yumurtlama gördünüz mü? Adetiniz geciktiyse çıkabilir tabi geç döllenme olmadıysa.
O zaman ovulasyon testi kullanmıyorsunuz demektir. Hele ki adetleriniz düzensizse bence mutlaka kullanın. Ben bütün gebelikleri ovulasyon testi sayesinde elde ettimBilmiyorum ki yumurtlama zamanını çok düzensiz oluyorum 39 gündü döngüm şuan 43 gün oldu ader olmayı bekliyorum bakalim.
Bende olursam eğer öyle yapacam canım şimdi olamadığım için siparişte veremedimO zaman ovulasyon testi kullanmıyorsunuz demektir. Hele ki adetleriniz düzensizse bence mutlaka kullanın. Ben bütün gebelikleri ovulasyon testi sayesinde elde ettim
Merhaba canım tekrar dün atmıştım ya yum 7. Günü diye. Bugün 8. Günü sen bana umut oldun tekrar yaptım sence alttakinde düne göre fark var mı
Canım testi yaptım duşa girdim hızlıca çıktım belirli belirsizdi ama görüyordum sonra durdukça o gördüğüm yere iyice koyulaşmaya başladı umarım kurumuma değildir. Daha önce çok kuruma çizgisi gördüm. Çıplak gözle aydınlık bi ışıkta baktığımda pembe bir gölge duruyor. Kuruma çizgisinde gri okuyordu ertesi gün. Umarım gerçek bir çizgidirHala hayalet çizgi gibi ama sanki altta daha koyu geldikaç dakika sonra öyle oldu çok bekledin mi
İnşallah öyledir. İlişkinin üzerinden kaç gün geçtiCanım testi yaptım duşa girdim hızlıca çıktım belirli belirsizdi ama görüyordum sonra durdukça o gördüğüm yere iyice koyulaşmaya başladı umarım kurumuma değildir. Daha önce çok kuruma çizgisi gördüm. Çıplak gözle aydınlık bi ışıkta baktığımda pembe bir gölge duruyor. Kuruma çizgisinde gri okuyordu ertesi gün. Umarım gerçek bir çizgidir
Çizgi belli oluyor dediğin gibi pek kuruma çizgisi gibi değilBak balım bunu da yatmadan çektim şimdi yani, durdukça yeri belli oluyor gibi ya da bana öyle geliyor bilemedim
Ovılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparakİnşallah öyledir. İlişkinin üzerinden kaç gün geçti
Yumurtamız aynı günde çatlamış. Benim 13 14 yumurtlamaydı. Ama hangi gün hamile kaldığımı bilemiyorum.Ovılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?