Bende gördüm hayırlı olsunKızlar selam. Henüz gecikmedim. Yumurtlama üzerinden sekiz gün geçti şansımı denemek istedim. Ve çift çizgi görüyorum, ilk beş dakika içinde çıktı. Yalnız biraz endişeliyim ilk kez miratech marka erken gebelik testi aldım test hakkında olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Hevesim kırılmasından korkuyorum çünkü bu üçüncü olacak
Eki Görüntüle 3053699 Eki Görüntüle 3053700 Eki Görüntüle 3053701
Amin kuzum benim inşallahBende gördüm hayırlı olsunumarım gebesindir ve sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alirsin
Evet kullandım ben hiç hamile kalmadigim için hep dogruuyu gostrdiAmin kuzum benim inşallahtest markasını kullandın mı ya da duydun mu daha önce?
Bu arada kardeşimin karısı da aynı markayla yaptı on gün vardı adetine çıktı gerçekten hamileydi ama maalesef dün 5 buçuk aylık Ken kaybetti bebeginiAmin kuzum benim inşallahtest markasını kullandın mı ya da duydun mu daha önce?
İnşallah tez zamanda sağlıkla sağlıcakla nasip olsun size de. Ben ve benim gibi olanlar da inşallah sağlıkla devamı gelsinBu arada kardeşimin karısı da aynı markayla yaptı on gün vardı adetine çıktı gerçekten hamileydi ama maalesef dün 5 buçuk aylık Ken kaybetti bebegini
Canım benim inşallah öyledir. Yarın kan vereceğim. Yazarım mutlakaBen de gördüm umarım gerçekten vardır yarın sabah tekrarlayın testi:) 8 gün erken aslında benimde yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti sırf merakına yaptım pek bişey çıkmadı gölge gibi sadece :) reglime 4 gün var o zaman tekrar yapacağım bende.
Canim benimde yarim adet gunum bende ayni testi yaptim ilk seninki gibi cikti yarim saat sonea iyici belirginlesci bende şüphedeyimKızlar selam. Henüz gecikmedim. Yumurtlama üzerinden sekiz gün geçti şansımı denemek istedim. Ve çift çizgi görüyorum, ilk beş dakika içinde çıktı. Yalnız biraz endişeliyim ilk kez miratech marka erken gebelik testi aldım test hakkında olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Hevesim kırılmasından korkuyorum çünkü bu üçüncü olacak
Adetine kac gun varKızlar selam. Henüz gecikmedim. Yumurtlama üzerinden sekiz gün geçti şansımı denemek istedim. Ve çift çizgi görüyorum, ilk beş dakika içinde çıktı. Yalnız biraz endişeliyim ilk kez miratech marka erken gebelik testi aldım test hakkında olumlu olumsuz bir sürü yorum var. Hevesim kırılmasından korkuyorum çünkü bu üçüncü olacak
Benimkinden daha net inşallah vardırCanim benimde yarim adet gunum bende ayni testi yaptim ilk seninki gibi cikti yarim saat sonea iyici belirginlesci bende şüphedeyim
Haber verin olur muCanim benimde yarim adet gunum bende ayni testi yaptim ilk seninki gibi cikti yarim saat sonea iyici belirginlesci bende şüphedeyim
Takvim 25'ini gösteriyor ama genelden bir iki gün rötarlı olur. Yarın bu testin klasik kaset test olanını deneyeceğim bir de kan vereceğim inşallah adet olmam bakalımAdetine kac gun var
Inşallah canim bende beklemedim suanBenimkinden daha net inşallah vardır
Hayirli olsun canim :)Günaydınlar. Aynı marka testin kaset olanıyla sabah yaptım. Test tutarlı
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canim :)
Canım hayırlı olsun inşallah çok mutlu oldum. Belirtin varmıydı?Ben şokBu sabah acilde kan testi verdim beta HCG 16.25 çıktı. Yani bu test dün daha az olan betayı idrarda tespit etmiş. Benden geçer not aldı
Hayırlı olsin canim .bende ayni testi yapmıştım yarin gidip kan vericem bende:)Ben şokBu sabah acilde kan testi verdim beta HCG 16.25 çıktı. Yani bu test dün daha az olan betayı idrarda tespit etmiş. Benden geçer not aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?