• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Ovılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparak
Daha ortada bebek yok ki 😂 dua ediyorum kimyasal olmasın diye. Değerim henüz düşük. İk haftaya anca kese oluşur

Korkma aklına negatif düşünceler getirme. Daha önce kimyasal geçirdin mi ondan mı korkun?

1 kimyasal,bir Boş gebelik bir de gelişmedi sekizinci haftada kürtaj oldum. Anlayacağın sevinçliyim ama nasıls hissetmem gerektiğini de bilmiyorum
Bu da senin sınavın canım. Ama bak maşallah hamile kalabiliyorsun Allah’a bin şükür. Bu sefer olacak hep böyle gitmez bu mübarek günde mucizen olacak bebişin 🥹🙈

İnşallah ya inşallah 🥰💃🏼 Ben daha gebeliğmi bi kesinleştireyim de çok havaya girdim bu akşam :) ondan sonra birlikte gün sayarız belli mi olur
Bence bir gün daha bekle. Yarın test yapma pazar gününün tadını çıkar. Pazartesi tekrar test yap. Aradan iki gün geçtiği için daha net karşılaştırma imkanı bulursun. Artı olarak iyice koyulaşma olması gerekir

Bence bir gün daha bekle. Yarın test yapma pazar gününün tadını çıkar. Pazartesi tekrar test yap. Aradan iki gün geçtiği için daha net karşılaştırma imkanı bulursun. Artı olarak iyice koyulaşma olması gerekir
Evet doğrusu o olacak 2 günde varsa artmış da olur hem.

Kizlar ben bugun kan verdim negatif cikti cok sasirdim yaptığım testte boyleydi

Eklentiler

• 20220423_161417.jpg
    20220423_161417.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 51
Back