Daha ortada bebek yok kiOvılasyonla takip ettim canım. 15 nisanda yumurtam çatladı . Bugün testi yaptığımda 8. Gündü . 7. Günden sonra yavaş yavaş rahime tutunmaya başlarmış bebek öyle bi delilik yaptım erken test yaparak
Bebek dediysem de anla işte sen de yaa bozma hshshshs benim de 13 ve 14 nisan yumurtlamaydı evet.Daha ortada bebek yok kidua ediyorum kimyasal olmasın diye. Değerim henüz düşük. İk haftaya anca kese oluşur
EneeeeBebek dediysem de anla işte sen de yaa bozma hshshshs benim de 13 ve 14 nisan yumurtlamaydı evet.
1 kimyasal,bir Boş gebelik bir de gelişmedi sekizinci haftada kürtaj oldum. Anlayacağın sevinçliyim ama nasıl hissetmem gerektiğini de bilmiyorumKorkma aklına negatif düşünceler getirme. Daha önce kimyasal geçirdin mi ondan mı korkun?
1 kimyasal,bir Boş gebelik bir de gelişmedi sekizinci haftada kürtaj oldum. Anlayacağın sevinçliyim ama nasıls hissetmem gerektiğini de bilmiyorumKorkma aklına negatif düşünceler getirme. Daha önce kimyasal geçirdin mi ondan mı korkun?
İnşallah ya inşallahEneeeeinşallah birlikte doğururuz ya
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunGebesin kuzu hayırlı uğurlu olsun
Bu da senin sınavın canım. Ama bak maşallah hamile kalabiliyorsun Allah’a bin şükür. Bu sefer olacak hep böyle gitmez bu mübarek günde mucizen olacak bebişin1 kimyasal,bir Boş gebelik bir de gelişmedi sekizinci haftada kürtaj oldum. Anlayacağın sevinçliyim ama nasıls hissetmem gerektiğini de bilmiyorum
Bence bir gün daha bekle. Yarın test yapma pazar gününün tadını çıkar. Pazartesi tekrar test yap. Aradan iki gün geçtiği için daha net karşılaştırma imkanı bulursun. Artı olarak iyice koyulaşma olması gerekirİnşallah ya inşallahBen daha gebeliğmi bi kesinleştireyim de çok havaya girdim bu akşam :) ondan sonra birlikte gün sayarız belli mi olur
Bu da senin sınavın canım. Ama bak maşallah hamile kalabiliyorsun Allah’a bin şükür. Bu sefer olacak hep böyle gitmez bu mübarek günde mucizen olacak bebişin
Evet doğrusu o olacak 2 günde varsa artmış da olur hem.Bence bir gün daha bekle. Yarın test yapma pazar gününün tadını çıkar. Pazartesi tekrar test yap. Aradan iki gün geçtiği için daha net karşılaştırma imkanı bulursun. Artı olarak iyice koyulaşma olması gerekir
Kanda çıkmama ihtimali var mıKizlar ben bugun kan verdim negatif cikti cok sasirdim yaptığım testte boyleydi
Yok bence cubuk testler önemli degil heralde kan önemliKanda çıkmama ihtimali var mı
Negatiften pozitife döneni duydum bu testlerde ama pozitiften negatife döneni hiç duymadıımYok bence cubuk testler önemli degil heralde kan önemli
Valla bende çok saskinim bu kadar belirgin test nasil negatif olur . Bende seviniyordum pcosum kendiliginden hamile kaldimdiye yine degilmisim megerNegatiften pozitife döneni duydum bu testlerde ama pozitiften negatife döneni hiç duymadıım
En yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah canımValla bende çok saskinim bu kadar belirgin test nasil negatif olur . Bende seviniyordum pcosum kendiliginden hamile kaldimdiye yine degilmisim meger
Günaydın canım :) gecenin bir yarısı aklıma geldin de sabah yazayım dedim. Tekrar test yaptın mı sonuç nedir? İnşallah hamilesindirEvet doğrusu o olacak 2 günde varsa artmış da olur hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?